Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):ups......ostro zadarłaś......to rozumiem ze w pampersiki sie zaopatrzyłas??? i w napoje i w jedzonko..... o rany Alicja moze paczke Tobie posłac???:diabloti: co z tym serniczkiem...przepisik poprosze ładnie...:mad: ;)przepisik podeślę tylko nie teraz bo wstać nie mogę a on jest w kuchni , przepisik znaczy sie bo Kuba waruje na fotelu obok..:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)przepisik podeślę tylko nie teraz bo wstać nie mogę a on jest w kuchni , przepisik znaczy sie bo Kuba waruje na fotelu obok..:diabloti: ok Alicjo, ok rozumiem...siedz...i sie nie ruszaj...a Kubie prosze powiedz zeby wział na wstrzymanie tych boli porodowych....:lol: da rade ...ja w niego wierze....:lol: Quote
Agga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysiu czy na tym forum niufki mają swój dział???? Quote
PIKA Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Cześc nadrobilam i lece dalej ;) Wroce po 23,00 jak i Ty bedziesz :evil_lol: Quote
Agga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Yyyyyy o jakich wy znowu bólach porodowych i to u Kuby mówicie? Quote
beria Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):Najpierw w*******e a potem wypcham :diabloti: aga1215 napisał(a):jeże??? :crazyeye: Pysia napisał(a):To ja jednak wole małże :evil_lol: Z wielkim zdziwieniem muszę Ci zakomunikować że widzę Twój baner :crazyeye: A pod banerkiem odnosnik do tego :evil_lol: W*********sz, a potem wypchasz małże jeżem :shocked!: Masochistka :ghost_2: Quote
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Na temat bóli porodowych Kuby pisać nie będę bo on tez jest w tym trudnym NERWOWYM wieku :evil_lol: Agga napisał(a):Pysiu czy na tym forum niufki mają swój dział???? Mają kilka albo kilkanaście stron do tyłu :diabloti: beria napisał(a):W*********sz, a potem wypchasz małże jeżem :shocked!: Masochistka :ghost_2: Kocham wypychać a co czym to mi jest obojętne :diabloti: Kompa odzyskałam równo o 23 - ciej ale zapatrzyłam się na silnego faceta w telepudle ;) Jestem :p Quote
jo-jo Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Pysia napisał(a):Na temat bóli porodowych Kuby pisać nie będę bo on tez jest w tym trudnym NERWOWYM wieku :evil_lol: Mają kilka albo kilkanaście stron do tyłu :diabloti: Kocham wypychać a co czym to mi jest obojętne :diabloti: Kompa odzyskałam równo o 23 - ciej ale zapatrzyłam się na silnego faceta w telepudle ;) Jestem :p To czuj się poinformowana że zdjęcia u nas są :evil_lol: I nie mów że Ci nie mówiłam :mad: Quote
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 jo-jo napisał(a):To czuj się poinformowana że zdjęcia u nas są :evil_lol: I nie mów że Ci nie mówiłam :mad: Widzę że i Ty Klaudio jesteś w tym NERWOWYM wieku :diabloti::evil_lol: Byłam juz u Ciebie :eviltong: Quote
jo-jo Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Pysia napisał(a):Widzę że i Ty Klaudio jesteś w tym NERWOWYM wieku :diabloti::evil_lol: Byłam juz u Ciebie :eviltong: I Ja? To kto jeszcze w nim niby jest? :evil_lol: Ja Cię poinformowąłam żebyś mi później nie marudziła że nie mogłaś znaleźć naszej galerii :cool1: Quote
aga1215 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Witaj znerwicowana Pysiu! :multi: ładne masz fotki :multi: suczki tysz śliczniaste :loveu: ... cieszysz się, że Cię odwiedziłam? ;) :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2927127#post2927127 arystokratka to siostra Kamci.... Quote
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 jo-jo napisał(a):I Ja? To kto jeszcze w nim niby jest? :evil_lol: Ja Cię poinformowąłam żebyś mi później nie marudziła że nie mogłaś znaleźć naszej galerii :cool1: A ten pan :p Się Karol zowie :loveu: Quote
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 aga1215 napisał(a):Witaj znerwicowana Pysiu! :multi: ładne masz fotki :multi: suczki tysz śliczniaste :loveu: ... cieszysz się, że Cię odwiedziłam? ;) :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2927127#post2927127 arystokratka to siostra Kamci.... I coś Aga narobiła? Ja tam pobiegłam w te pędy i od razu bez namysły nasmarowałam post :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Co by nie było że fot brak :diabloti: Sęp i sępik :evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Pysia napisał(a):I coś Aga narobiła? Ja tam pobiegłam w te pędy i od razu bez namysły nasmarowałam post :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czytałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 aga1215 napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czytałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kurcze jakbym zamiast smarować - pomyślała - to zrobiłby się fajny wesoły temacik :diabloti: A tak ....:mad::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Tommy dzisiaj postanowił....A zresztą sami zobaczcie ;) Leżałem sobie spokojnie a tu nagle zwyzywano mnie od brudasa :angryy: Odeszłem totalnie wnerwiony :mad: No bo jakże mozna mnie- kota- tak nazywać :shock: Chwilke jeszcze pomyślałam czy to aby nie było obok mnie a nie do mnie :hmmmm: Odpowiedź mnie nie usatysfakcjonowała :cool1: Na wszelki wypadek poszedłem sprawdzić stan swojego futra Najpierw sprawdziłem czy kosmetyki sa z dala ode mnie :diabloti: Nie dosięgnie ten szpieg :diabloti: Czy aby na pewno nie da rady mnie tym spryskać? :razz: Ma za krótkie ręce ;) No to pora na mycie :evil_lol: Oczywiście bez urzycia wody :diabloti: Za to za pomocą najlepszego kosmetyku :loveu: Gąbki - języka i szamponu- śliny ;) Quote
:: FiGa :: Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Witaj o jedna z największych gaduł na dgm :razz: Dawno mnie tu u Was kobity nie było, aż wstyd się przyznawać :siara: A jak zobaczyłam że mam ponad 50 stron do nadrobienia to nogi sie pode mną ugięły, postanowiłam że nie będę czytać tego wszystkiego, popadłabym w depresje :evil_lol: Tak więc zabrałam się za ostatnie 10 stron :lol: Poczytałam o odciskach, sernikach, przemeblowywaniu ogrodu przez zmorszelmy, pooglądałam zdjęcia :loveu: [u nas dziś lało :mad:]... ufff :p arystokratka to niezła sztuka, na dgm udzielała się kilka dni i zdąrzyła zarobić bana na tydzień :cool3: spam to jej drugie imię :lol: Quote
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Witaj o jedna z największych gaduł na dgm :razz: Dawno mnie tu u Was kobity nie było, aż wstyd się przyznawać :siara: A jak zobaczyłam że mam ponad 50 stron do nadrobienia to nogi sie pode mną ugięły, postanowiłam że nie będę czytać tego wszystkiego, popadłabym w depresje :evil_lol: Tak więc zabrałam się za ostatnie 10 stron :lol: Poczytałam o odciskach, sernikach, przemeblowywaniu ogrodu przez zmorszelmy, pooglądałam zdjęcia :loveu: [u nas dziś lało :mad:]... ufff :p arystokratka to niezła sztuka, na dgm udzielała się kilka dni i zdąrzyła zarobić bana na tydzień :cool3: spam to jej drugie imię :lol: O!! Ktoś jednak tak jak ja cierpi na bezsenność :evil_lol: Witaj Figa :multi: Nie jestem największą gadułą :eviltong: Mój przyrost postów jest niewielki przez 3 lata :p Przez Ciebie az spojrzałam ile razy pisałam i doznałam szoku bo ktoś mi przyprawił kilka ogieńków :crazyeye: Kurcze nawet tego nie zauważyłam wczesniej :shake: A kto napisał te ponad 10 tys. postów to nawet nie pytaj bo nie odpowiem. Poprostu nie wiem :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Idę spać bo stwierdzam że jestem ślepa :evil_lol: Nie widzieć czegoś co inni widzą :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Cześć Pysiu! Nie odwiedzasz nas... :placz: :obrazic: Quote
jo-jo Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Pysia napisał(a):Idę spać bo stwierdzam że jestem ślepa :evil_lol: Nie widzieć czegoś co inni widzą :evil_lol: Ale o tym to ja Ci mówiłam już dwa dni temu:evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Pysia napisał(a):Kurcze jakbym zamiast smarować - pomyślała - to zrobiłby się fajny wesoły temacik :diabloti: A tak ....:mad::evil_lol: możesz zmienić treść ............... Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 aga1215 napisał(a): http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2927127#post2927127 arystokratka to siostra Kamci....Aguś ja bym tego taka pewna nie była ....raczej optuję za tym że to jedna i ta sama osoba ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...i nie ich westik Hey Pysiu ...cieszysz się ze dzis taka ładna pogoda:loveu: Quote
aga1215 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Aguś ja bym tego taka pewna nie była ....raczej optuję za tym że to jedna i ta sama osoba ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...i nie ich westik Hey Pysiu ...cieszysz się ze dzis taka ładna pogoda:loveu: Alu - też tak podejrzewam. Ale napisałam, jak sie przedstawia... a te Skierniewice to pewnie w Poznaniu........... Quote
Recommended Posts