Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):

No cóż....Mam nadzieje że on tego nie przeczyta bo jest w wieku powiedzmy....Nerwowym :evil_lol:

Łomatko będę miała szlaban na kompa ;)

Aleś mi zrobiła teraz :p Awantura murowana :diabloti:

na pocieszenie przyslij go do mnie- dam mu potrzymac legwana :eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):
Ja tez kocham kwiaty i piękny ogród ale jeszcze bardziej kocham się śmiać :lol: A te dwie paskudy jak coś zbroją to z takim wdziękiem że byłabym kompletnym mrukiem jakby mnie to nie smieszyło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mama też najpierw wyzywa a potem się śmieje ze zdolności ogrodniczych swojej dziewczynki:evil_lol: a rzeczywiście wdzięk w pracach ogrodowych to Ona ma wspaniały:evil_lol: zawsze udaje że to nie Ona kopała ale łatwo poznać po łapkach w ziemi i brudnym nosku:evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
malze :diabloti:

To ja jednak wole małże :evil_lol:

jo-jo napisał(a):
Pysiu ma Droga czy teraz w naszym podpisie widnieje Ci coś na temat naszej strony? :razz: :evil_lol:

Z wielkim zdziwieniem muszę Ci zakomunikować że widzę Twój baner :crazyeye: A pod banerkiem odnosnik do tego :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Z wielkim zdziwieniem muszę Ci zakomunikować że widzę Twój baner :crazyeye: A pod banerkiem odnosnik do tego :evil_lol:

Nooo, a co się stało. Okularki założyłaś? :eviltong: :evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
na pocieszenie przyslij go do mnie- dam mu potrzymac legwana :eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja opatrznie przeczytalam ....cholera po tych małżach to ja wszędzie załapuję podtekst:diabloti:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja opatrznie przeczytalam ....cholera po tych małżach to ja wszędzie załapuję podtekst:diabloti:

Myślę że on wcale by się nie wzbraniał przed tym podtekstem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Myślę że on wcale by się nie wzbraniał przed tym podtekstem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko kogo masz na myśli:eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):

dam mu potrzymac co chce- tylko niech nie robi awantury PIEKNEJ PYSI :loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
dam mu potrzymac co chce- tylko niech nie robi awantury PIEKNEJ PYSI :loveu:

Buahahahahahaha myślę ze już jest ugłaskany :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Przyszły takie dwa....Chcą mi zabrać kompa do reanimacji:shake: Najpierw trzeba wszystko ponagrywać na płyty a potem zrobić system ....Od teraz na całą noc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o

Nie dam :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Własnym ciałem zasłonie :placz:

Posted

Pysia napisał(a):
Buahahahahahaha myślę ze już jest ugłaskany :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to gut... :evil_lol:

Pysia napisał(a):
Przyszły takie dwa....Chcą mi zabrać kompa do reanimacji:shake: Najpierw trzeba wszystko ponagrywać na płyty a potem zrobić system ....Od teraz na całą noc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o

Nie dam :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Własnym ciałem zasłonie :placz:

NIE DAWAJ!! ZA ZADNE SKARBY!!! TO JEDYNA SOBOTA KIEDY JESTEM NA KOMPKU!!! ZOSTAN!! PRZEPEDZ DIABLOW!!! :angryy: :angryy: LECZYLAM SIE 2X SZYBCIEJ ZEBY SPEDZIC Z DOGO-ELITA TEN WEEKEND :oops:

Posted

clockwork napisał(a):
to gut... :evil_lol:

NIE DAWAJ!! ZA ZADNE SKARBY!!! TO JEDYNA SOBOTA KIEDY JESTEM NA KOMPKU!!! ZOSTAN!! PRZEPEDZ DIABLOW!!! :angryy: :angryy: LECZYLAM SIE 2X SZYBCIEJ ZEBY SPEDZIC Z DOGO-ELITA TEN WEEKEND :oops:

Buahahahaha rozbawiłaś mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

:placz::placz::placz:Pysia nie daj ......jak to cała noc bez kompika ...ja własnie toczę wojnę z Kubą bo mnie przegania:mad:gbur jeden ....o teraz sie obraził:diabloti:

Posted

:placz::placz::placz:Pysia nie daj ......jak to cała noc bez kompika ...ja własnie toczę wojnę z Kubą bo mnie przegania:mad:gbur jeden ....o teraz sie obraził:diabloti:

buuuhahah!! Kuba do konta (pisze konta przez ON bo nie mam takiego a z haczykiem, a nie chce go wysylac do KATA) :evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
buuuhahah!! Kuba do konta (pisze konta przez ON bo nie mam takiego a z haczykiem, a nie chce go wysylac do KATA) :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ten kat całkiem prawdopodobny jak wypróbuje na nim jego sprzęt:angryy:
narazie wygrałam ale nie mogę teraz się oddalić nawet za potrzebą , bo mnie podsiądzie:mad:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ten kat całkiem prawdopodobny jak wypróbuje na nim jego sprzęt:angryy:
narazie wygrałam ale nie mogę teraz się oddalić nawet za potrzebą , bo mnie podsiądzie:mad:

mi tez by chyba wypadalo dopuscic domownikow... do kompa rzecz jasna, bo jakos tu kraza nade mna :evil_lol:

Posted

ups......ostro zadarłaś......to rozumiem ze w pampersiki sie zaopatrzyłas???
i w napoje i w jedzonko.....
o rany Alicja moze paczke Tobie posłac???:diabloti:

co z tym serniczkiem...przepisik poprosze ładnie...:mad:

Posted

clockwork napisał(a):
mi tez by chyba wypadalo dopuscic domownikow... do kompa rzecz jasna, bo jakos tu kraza nade mna :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak sępy ...nieprawdaż:razz:...kurde a ja musze do WC i co .....nie nie pójde wytrzymam:mad: