Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 aga1215 napisał(a):Pysiu - one szukają jeży :multi: Najpierw w*******e a potem wypcham :diabloti: Quote
aga1215 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):Najpierw w*******e a potem wypcham :diabloti: jeże??? :crazyeye: Quote
malawaszka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):Weszka przybywaj podziwiać ;) jade :cool3: może twój wewnętrzy cośtam mi się udzieli bo umieram :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a): No cóż....Mam nadzieje że on tego nie przeczyta bo jest w wieku powiedzmy....Nerwowym :evil_lol: Łomatko będę miała szlaban na kompa ;) Aleś mi zrobiła teraz :p Awantura murowana :diabloti: na pocieszenie przyslij go do mnie- dam mu potrzymac legwana :eviltong: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):Ja tez kocham kwiaty i piękny ogród ale jeszcze bardziej kocham się śmiać :lol: A te dwie paskudy jak coś zbroją to z takim wdziękiem że byłabym kompletnym mrukiem jakby mnie to nie smieszyło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mama też najpierw wyzywa a potem się śmieje ze zdolności ogrodniczych swojej dziewczynki:evil_lol: a rzeczywiście wdzięk w pracach ogrodowych to Ona ma wspaniały:evil_lol: zawsze udaje że to nie Ona kopała ale łatwo poznać po łapkach w ziemi i brudnym nosku:evil_lol: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 aga1215 napisał(a):jeże??? :crazyeye: malze :diabloti: Quote
jo-jo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysiu ma Droga czy teraz w naszym podpisie widnieje Ci coś na temat naszej strony? :razz: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):malze :diabloti: To ja jednak wole małże :evil_lol: jo-jo napisał(a):Pysiu ma Droga czy teraz w naszym podpisie widnieje Ci coś na temat naszej strony? :razz: :evil_lol: Z wielkim zdziwieniem muszę Ci zakomunikować że widzę Twój baner :crazyeye: A pod banerkiem odnosnik do tego :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):Z wielkim zdziwieniem muszę Ci zakomunikować że widzę Twój baner :crazyeye: A pod banerkiem odnosnik do tego :evil_lol: Nooo, a co się stało. Okularki założyłaś? :eviltong: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):na pocieszenie przyslij go do mnie- dam mu potrzymac legwana :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja opatrznie przeczytalam ....cholera po tych małżach to ja wszędzie załapuję podtekst:diabloti: Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja opatrznie przeczytalam ....cholera po tych małżach to ja wszędzie załapuję podtekst:diabloti: Myślę że on wcale by się nie wzbraniał przed tym podtekstem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):Myślę że on wcale by się nie wzbraniał przed tym podtekstem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko kogo masz na myśli:eviltong: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):Myślę że on wcale by się nie wzbraniał przed tym podtekstem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dam mu potrzymac co chce- tylko niech nie robi awantury PIEKNEJ PYSI :loveu: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):dam mu potrzymac co chce- tylko niech nie robi awantury PIEKNEJ PYSI :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):dam mu potrzymac co chce- tylko niech nie robi awantury PIEKNEJ PYSI :loveu: Buahahahahahaha myślę ze już jest ugłaskany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Przyszły takie dwa....Chcą mi zabrać kompa do reanimacji:shake: Najpierw trzeba wszystko ponagrywać na płyty a potem zrobić system ....Od teraz na całą noc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o Nie dam :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Własnym ciałem zasłonie :placz: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):Buahahahahahaha myślę ze już jest ugłaskany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to gut... :evil_lol: Pysia napisał(a):Przyszły takie dwa....Chcą mi zabrać kompa do reanimacji:shake: Najpierw trzeba wszystko ponagrywać na płyty a potem zrobić system ....Od teraz na całą noc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o Nie dam :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Własnym ciałem zasłonie :placz: NIE DAWAJ!! ZA ZADNE SKARBY!!! TO JEDYNA SOBOTA KIEDY JESTEM NA KOMPKU!!! ZOSTAN!! PRZEPEDZ DIABLOW!!! :angryy: :angryy: LECZYLAM SIE 2X SZYBCIEJ ZEBY SPEDZIC Z DOGO-ELITA TEN WEEKEND :oops: Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):to gut... :evil_lol: NIE DAWAJ!! ZA ZADNE SKARBY!!! TO JEDYNA SOBOTA KIEDY JESTEM NA KOMPKU!!! ZOSTAN!! PRZEPEDZ DIABLOW!!! :angryy: :angryy: LECZYLAM SIE 2X SZYBCIEJ ZEBY SPEDZIC Z DOGO-ELITA TEN WEEKEND :oops: Buahahahaha rozbawiłaś mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):Przyszły takie dwa....Chcą mi zabrać kompa do reanimacji:shake: Najpierw trzeba wszystko ponagrywać na płyty a potem zrobić system ....Od teraz na całą noc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o Nie dam :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Własnym ciałem zasłonie :placz::placz::placz::placz:Pysia nie daj ......jak to cała noc bez kompika ...ja własnie toczę wojnę z Kubą bo mnie przegania:mad:gbur jeden ....o teraz sie obraził:diabloti: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:Pysia nie daj ......jak to cała noc bez kompika ...ja własnie toczę wojnę z Kubą bo mnie przegania:mad:gbur jeden ....o teraz sie obraził:diabloti: buuuhahah!! Kuba do konta (pisze konta przez ON bo nie mam takiego a z haczykiem, a nie chce go wysylac do KATA) :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):buuuhahah!! Kuba do konta (pisze konta przez ON bo nie mam takiego a z haczykiem, a nie chce go wysylac do KATA) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ten kat całkiem prawdopodobny jak wypróbuje na nim jego sprzęt:angryy: narazie wygrałam ale nie mogę teraz się oddalić nawet za potrzebą , bo mnie podsiądzie:mad: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ten kat całkiem prawdopodobny jak wypróbuje na nim jego sprzęt:angryy: narazie wygrałam ale nie mogę teraz się oddalić nawet za potrzebą , bo mnie podsiądzie:mad: mi tez by chyba wypadalo dopuscic domownikow... do kompa rzecz jasna, bo jakos tu kraza nade mna :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ten kat całkiem prawdopodobny jak wypróbuje na nim jego sprzęt:angryy: narazie wygrałam ale nie mogę teraz się oddalić nawet za potrzebą , bo mnie podsiądzie:mad: ups......ostro zadarłaś......to rozumiem ze w pampersiki sie zaopatrzyłas??? i w napoje i w jedzonko..... o rany Alicja moze paczke Tobie posłac???:diabloti: co z tym serniczkiem...przepisik poprosze ładnie...:mad: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):mi tez by chyba wypadalo dopuscic domownikow... do kompa rzecz jasna, bo jakos tu kraza nade mna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak sępy ...nieprawdaż:razz:...kurde a ja musze do WC i co .....nie nie pójde wytrzymam:mad: Quote
Recommended Posts