Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
:crazyeye: serio :crazyeye: a myslałąm że grabisz trawniki :diabloti:

nie trwaniki to zebami - najmuje sie jako glebogryzarka, bo musze sla soni na frisbi zarobic :-(

Posted

Behemot napisał(a):
nie warkocze plete na nogach a wnosie zrobilam sobie dredy :evil_lol:

Vectra napisał(a):
a w uszach kucyki :diabloti:

Idę spać bo zaczynam mieć włochate myśli:evil_lol:

Posted

bonita napisał(a):
Idę spać bo zaczynam mieć włochate myśli:evil_lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to się wytrymuj:eviltong:

tylko nie idz na urlop :shake:

:diabloti:

Posted

Behemot napisał(a):
tak a paznokciami u nog ram flamenco na gitarze :p

Vectra napisał(a):
:crazyeye: serio :crazyeye: a myslałąm że grabisz trawniki :diabloti:

mój brzuch :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aaaaaaaaaaaaa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

aga1215 napisał(a):

mój brzuch :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aaaaaaaaaaaaa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

a coś z twoim brzuchem nie tak ??? :diabloti:

Posted

Boshe, co tu sie wczoraj dzialo :crazyeye: Oświadczam, że to nie ja pisałam te głupoty :shake: To ta druga, co mieszka w mojej głowie i każe mi różne rzeczy robić :evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Boshe, co tu sie wczoraj dzialo :crazyeye: Oświadczam, że to nie ja pisałam te głupoty :shake: To ta druga, co mieszka w mojej głowie i każe mi różne rzeczy robić :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaaa i pisała przy zgaszonym świetle.....Tomeheb;)

Posted

Pysiu, bardzo gratulki z powodu małych niufeczków :loveu:, ale będziesz miała fajnie :multi:

Pysia napisał(a):
A ja mam jeszcze inną wiadomość ale to powiem za kilka dni ;) Mam nadzieje ze juz w piątek będę mogła się nią podzielić :p

Jesteś w ciąży!!!!!!!!!!:sweetCyb: A w piątek sprawdzą czy to nie bliźniaki :lol:, jak będziesz miała na :czytaj: to nam powiesz :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Pysiu, bardzo gratulki z powodu małych niufeczków :loveu:, ale będziesz miała fajnie :multi:

Jesteś w ciąży!!!!!!!!!!:sweetCyb: A w piątek sprawdzą czy to nie bliźniaki :lol:, jak będziesz miała na :czytaj: to nam powiesz :evil_lol:

:sweetCyb:Co za wspaniała wiadomość z samego rana:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

bonita napisał(a):
:sweetCyb:Co za wspaniała wiadomość z samego rana:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Oj tak, tak :Cool!: Pysiu! Cieszymy się razem z tobą :multi:

Posted

Pysia napisał(a):
Klockowa w/g Ciebie Zmorki mężem jest ...Szelma :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bravo za wytrwałość w szukaniu :loveu:

a był ktoś jeszcze?? ona taka dawczyni??? matko...:crazyeye: tuti fruti prostituti...

Pysia napisał(a):
A ja mam jeszcze inną wiadomość ale to powiem za kilka dni ;) Mam nadzieje ze juz w piątek będę mogła się nią podzielić :p

Pysia też bedzie miała szczeniaki?? takie małe piekne pysiątka... miot 9 sztuk. :diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):

Pysia też bedzie miała szczeniaki?? takie małe piekne pysiątka... miot 9 sztuk. :diabloti:

wypluj te słowa :shake: odpukaj w niemalowane :shake:
boszzzzzzzz toż to by się działo :evil_lol:

Posted

Takie małe pełzające w pampersach??? byłaby najbardziej znaną Matką Polką...9 sztuk to nie w kij dmuchał....
Pysia, nie drażnij się z nami, tylko gadaj...:mad:

Posted

Behemot napisał(a):

Taaaa to byl Twoj klon :evil_lol: