Behemot Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Vectra napisał(a):tam to se warkocze plecie :evil_lol: nie warkocze plete na nogach a wnosie zrobilam sobie dredy :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Behemot napisał(a):nie warkocze plete na nogach a wnosie zrobilam sobie dredy :evil_lol: a w uszach kucyki :diabloti: Quote
Behemot Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Vectra napisał(a):a w uszach kucyki :diabloti: tak a paznokciami u nog ram flamenco na gitarze :p Quote
Vectra Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Behemot napisał(a):tak a paznokciami u nog ram flamenco na gitarze :p :crazyeye: serio :crazyeye: a myslałąm że grabisz trawniki :diabloti: Quote
Behemot Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Vectra napisał(a)::crazyeye: serio :crazyeye: a myslałąm że grabisz trawniki :diabloti: nie trwaniki to zebami - najmuje sie jako glebogryzarka, bo musze sla soni na frisbi zarobic :-( Quote
bonita Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Behemot napisał(a):nie warkocze plete na nogach a wnosie zrobilam sobie dredy :evil_lol: Vectra napisał(a):a w uszach kucyki :diabloti: Idę spać bo zaczynam mieć włochate myśli:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 bonita napisał(a):Idę spać bo zaczynam mieć włochate myśli:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to się wytrymuj:eviltong: Quote
Vectra Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 bonita napisał(a):Idę spać bo zaczynam mieć włochate myśli:evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to się wytrymuj:eviltong: tylko nie idz na urlop :shake: :diabloti: Quote
aga1215 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Behemot napisał(a):tak a paznokciami u nog ram flamenco na gitarze :p Vectra napisał(a)::crazyeye: serio :crazyeye: a myslałąm że grabisz trawniki :diabloti: mój brzuch :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aaaaaaaaaaaaa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Vectra Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 aga1215 napisał(a): mój brzuch :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aaaaaaaaaaaaa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: a coś z twoim brzuchem nie tak ??? :diabloti: Quote
aga1215 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Vectra napisał(a):a coś z twoim brzuchem nie tak ??? :diabloti: od wczoraj :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Behemot Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Boshe, co tu sie wczoraj dzialo :crazyeye: Oświadczam, że to nie ja pisałam te głupoty :shake: To ta druga, co mieszka w mojej głowie i każe mi różne rzeczy robić :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Behemot napisał(a):Boshe, co tu sie wczoraj dzialo :crazyeye: Oświadczam, że to nie ja pisałam te głupoty :shake: To ta druga, co mieszka w mojej głowie i każe mi różne rzeczy robić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaaa i pisała przy zgaszonym świetle.....Tomeheb;) Quote
Behemot Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Tomeheb;) Mmm... to brzmi prawie jak jakiś aztecki bóg :lol: Quote
mmbbaj Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Pysiu, bardzo gratulki z powodu małych niufeczków :loveu:, ale będziesz miała fajnie :multi: Pysia napisał(a):A ja mam jeszcze inną wiadomość ale to powiem za kilka dni ;) Mam nadzieje ze juz w piątek będę mogła się nią podzielić :p Jesteś w ciąży!!!!!!!!!!:sweetCyb: A w piątek sprawdzą czy to nie bliźniaki :lol:, jak będziesz miała na :czytaj: to nam powiesz :evil_lol: Quote
bonita Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 mmbbaj napisał(a):Pysiu, bardzo gratulki z powodu małych niufeczków :loveu:, ale będziesz miała fajnie :multi: Jesteś w ciąży!!!!!!!!!!:sweetCyb: A w piątek sprawdzą czy to nie bliźniaki :lol:, jak będziesz miała na :czytaj: to nam powiesz :evil_lol: :sweetCyb:Co za wspaniała wiadomość z samego rana:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Behemot napisał(a):Mmm... to brzmi prawie jak jakiś aztecki bóg :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:witaj Bogini:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 bonita napisał(a)::sweetCyb:Co za wspaniała wiadomość z samego rana:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oj tak, tak :Cool!: Pysiu! Cieszymy się razem z tobą :multi: Quote
malawaszka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 o dżizes - drugiej takiej Pysi świat nie udźwignie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Pysia napisał(a):Klockowa w/g Ciebie Zmorki mężem jest ...Szelma :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bravo za wytrwałość w szukaniu :loveu: a był ktoś jeszcze?? ona taka dawczyni??? matko...:crazyeye: tuti fruti prostituti... Pysia napisał(a):A ja mam jeszcze inną wiadomość ale to powiem za kilka dni ;) Mam nadzieje ze juz w piątek będę mogła się nią podzielić :p Pysia też bedzie miała szczeniaki?? takie małe piekne pysiątka... miot 9 sztuk. :diabloti: Quote
Vectra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 clockwork napisał(a): Pysia też bedzie miała szczeniaki?? takie małe piekne pysiątka... miot 9 sztuk. :diabloti: wypluj te słowa :shake: odpukaj w niemalowane :shake: boszzzzzzzz toż to by się działo :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Vectra napisał(a):wypluj te słowa :shake: odpukaj w niemalowane :shake: boszzzzzzzz toż to by się działo :evil_lol: tfu! puk,puk... Quote
AlKil Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Takie małe pełzające w pampersach??? byłaby najbardziej znaną Matką Polką...9 sztuk to nie w kij dmuchał.... Pysia, nie drażnij się z nami, tylko gadaj...:mad: Quote
PIKA Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Behemot napisał(a):Boshe, co tu sie wczoraj dzialo :crazyeye: Oświadczam, że to nie ja pisałam te głupoty :shake: To ta druga, co mieszka w mojej głowie i każe mi różne rzeczy robić :evil_lol: Taaaa to byl Twoj klon :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 :diabloti: PIKA napisał(a):Taaaa to byl Twoj klon :evil_lol: Ty tez masz siostre???co to za Ciebie pisze na dogo???:mad::diabloti: Quote
Recommended Posts