Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 PIKA napisał(a):Pysia no mow, ze jak te testy ciążowe wyszly :mad::evil_lol: Test wyszedł pozytywnie i oczekuję na efekt koncowy :diabloti: Quote
beria Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Pysia napisał(a):Test wyszedł pozytywnie i oczekuję na efekt koncowy :diabloti: Będzie synek :diabloti: Quote
Vectra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 beria napisał(a):Będzie synek :diabloti: a może parka :diabloti: Quote
olcha Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Na całej dogomani mówią, że Pysia będzie mieć młode, a Zmorka jest w ciąży z Tommym :hmmmm: Przyszłam sprawdzić wersję. Quote
Agga Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Jesu co i jak ? Pysia to ile was w tej ciązy jest? Tommy tez??? Ja ciocią niufków ale jak cos to ludzkich tez. DObra ciocia będę. DO tek pory się nikt nie skarżył. Gadaj Ty do nas po ludzku... Quote
Vectra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 zdementuje te plotki :evil_lol: To JU jest w ciąży :diabloti: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Pysia napisał(a):Kurcze ja sama nie wiem czy do jutra się uda :shake: Też umieram..... Trzymaj kciuki aby to jutro było !!!!! Będe trzymać z całych sił:p już trzymam:lol: Quote
Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 beria napisał(a):Będzie synek :diabloti: Dam mu na imię Wiktor :evil_lol: Vectra napisał(a):a może parka :diabloti: :shake: Bliźniaki to za duży wydatek :evil_lol: olcha napisał(a):Na całej dogomani mówią, że Pysia będzie mieć młode, a Zmorka jest w ciąży z Tommym :hmmmm: Przyszłam sprawdzić wersję. Będę miała szczeniaki :multi: A dzieci Zmorki będą błękitno- białe z pomarańczowymi oczami :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Pysia napisał(a): :shake: Bliźniaki to za duży wydatek :evil_lol: :hmmmm: no jak jedynak :shake: bezsensu :cool1: musibyć ON i ONA :diabloti: Quote
Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Agga napisał(a):Jesu co i jak ? Pysia to ile was w tej ciązy jest? Tommy tez??? Ja ciocią niufków ale jak cos to ludzkich tez. DObra ciocia będę. DO tek pory się nikt nie skarżył. Gadaj Ty do nas po ludzku... Przeciez nie miaucze ani nie szczekam :evil_lol: Vectra napisał(a):zdementuje te plotki :evil_lol: To JU jest w ciąży :diabloti: Tak i urodzi może jutro jak dobrze pójdzie w bólach porodowych zw wielkimi łzami :diabloti::evil_lol: *Ania...Niuf* napisał(a):Będe trzymać z całych sił:p już trzymam:lol: Trzymaj trzymaj ;) Quote
Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Vectra napisał(a)::hmmmm: no jak jedynak :shake: bezsensu :cool1: musibyć ON i ONA :diabloti: Najpierw trzeba odchować jedno a potem sprawić sobie drugie :evil_lol:;) Quote
beria Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Pysia napisał(a): :shake: Bliźniaki to za duży wydatek :evil_lol: Na USG wyszła 1 lufa :razz: Quote
Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 beria napisał(a):Na USG wyszła 1 lufa :razz: Nie :diabloti: Cycor podstawa :evil_lol: Quote
Agga Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Pysia ja nie mowie, że ojcem dziecka ludzkiego jest pies czy kot. DLatego nie miauczysz i nie szczekasz. To jak co tam zasiane jest??? Quote
Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Agga napisał(a):Pysia ja nie mowie, że ojcem dziecka ludzkiego jest pies czy kot. DLatego nie miauczysz i nie szczekasz. To jak co tam zasiane jest??? Jest jest :evil_lol: Urodzi się jutro a najpóźniej w poniedziałek :diabloti: Quote
Agga Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 No z ta babą można oszaleć. :mad: Ja wiem kobiety przy nadziei sie ine bije:diabloti: Quote
Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Agga napisał(a):No z ta babą można oszaleć. :mad: Ja wiem kobiety przy nadziei sie ine bije:diabloti: Agga przecież wiesz że ja jestem mądra inaczej więc nie oczekuj ode mnie rzeczowych odpowiedzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 nie no spadlam z krzesla po przeczytaniu kilku stronek ,normalnie konam ze smiechu haaahhhahaahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Pysia napisał(a):Buahahahahahahaha :evil_lol: Witajcie grzeczne inaczej :diabloti: Kocham Was mimo Waszych ułomności :evil_lol::loveu: Rycząc ze śmiechu musiałam zaczesać grzywke z brzucha bo mi się poplątała z tą spod ....:diabloti: Jako ze poczułam w delikatnym memłonie ból to śmiech zamarł na mech ustach :razz: A z gardła wydobył mi się zamiast smiechu - bulgot :evil_lol: I tak Wam jeszcze nie powiem nowiny :eviltong: Poczekajcie grzecznie ;) phi, to przecież proste - Karol będzie mieć młode a Pysia będzie babcia :eviltong: Quote
beria Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ach dzielny Ju :loveu: Przeżyje bóle porodowe :cool3: Quote
Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ewelinabuck napisał(a):nie no spadlam z krzesla po przeczytaniu kilku stronek ,normalnie konam ze smiechu haaahhhahaahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie konaj bo to nie jest teraz modne :diabloti: aga1215 napisał(a):phi, to przecież proste - Karol będzie mieć młode a Pysia będzie babcia :eviltong: Buahahahaha :evil_lol: Karol urodzi szczeniaki zapłodnione przez rudego welona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: beria napisał(a):Ach dzielny Ju :loveu: Przeżyje bóle porodowe :cool3: Też go podziwiam ;) bonita napisał(a):Bry wieczór :) się na razie witam. Buahahahaha ten post jest taki poważny że mnie powalił na kolanach po tych poprzednich :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zaraz odejdę w zaswiaty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Cze babcia, czy kim Ty tam dla mnie jesteś;) :evil_lol: :evil_lol: Kope lat:oops: Quote
mmbbaj Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Wymyśliłam!!! Pysia kupuje aparat z lufą :multi:... :eviltong: Quote
Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Cze babcia, czy kim Ty tam dla mnie jesteś;) :evil_lol: :evil_lol: Kope lat:oops: Ano koope :mad: Natłukę po doopsku ile wlezie :diabloti: A na koniec wypcham :evil_lol: Quote
Recommended Posts