Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[B][COLOR=DarkGreen]A ja sie musze podzielić tez pewną wiadomością Zostałam nianią niufków.
Pysiu to na miesiąc będę nianią ahhh w zamian za obiadki, TV, kompa:evil_lol: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Pysia']Nie chcąc zapeszyć nic nie pisałam ;) Ale dzisiaj byliśmy na USG i powiem Wam nową wiadomość ;) Zostaniecie niufowymi ciociami :p[/quote]
:multi: :multi: :multi: będą małe niufki:multi: :multi: :multi: mój synek bardzo kocha:loveu: pieski a zwłaszcza te małe więc bardzo się cieszy:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Pysia']Nie chcąc zapeszyć nic nie pisałam ;) Ale dzisiaj byliśmy na USG i powiem Wam nową wiadomość ;) Zostaniecie niufowymi ciociami :p[/quote]
:multi: :multi: :multi: a galeria Pysi bedzie mieć aktualny tytuł (wreszcie;) :evil_lol:)
[CENTER] :multi: :multi: :multi: [/CENTER]

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=Red]WIADOMOŚĆ OD PYSI:[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=DarkGreen]Nie działą dogomania nad czym bardzo ubolewa.:shake:
Dziękuje za gratulacje.[/COLOR][/B]

Posted

Jesu :mdleje: Beda czarne kluski :multi: :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Nie chcąc zapeszyć nic nie pisałam ;) Ale dzisiaj byliśmy na USG i powiem Wam nową wiadomość ;) Zostaniecie niufowymi ciociami :p[/quote][B][I]:multi::multi::multi:hurrrra , a ja mam u Pysi miejscówkę:multi::multi::multi:i wiedziałam co się świeci:evil_lol:[/I][/B]

Posted

Pysiu!!!!!!!
CZarne, kochane kluseczki!!!!!!!!!!! Jesuuu, jakie szczęście!!!!:bigcool::bigcool::bigcool:
Czy przewidujesz jakiegoś chłopaczka??????:cool3::cool3::cool3:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]....................witam......byłam..................poogldalam słodkie zdjęcia z maleństwem i Zmoreczką:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[B]Gratulacje.....dla przyszłej niufiowej mamuski...o rany takie cudne czarne kluski beda sie rozbiegac po całym domku.....:p :p :p [/B]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]WIEDZIAŁAM ŻE Z TEGO COS MUSI WYJŚĆ!!! :evil_lol: WIEDZIAŁAM... :diabloti:
młode niufki bedą... :multi::multi::multi: ale fajowo [/B][/COLOR][/FONT]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[FONT=Arial][COLOR=Blue][/COLOR][/FONT]
[quote name='Pysia']
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/11l55.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/11l55.jpg[/IMG][/URL]

[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i bedą takie.... :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='AlKil']
[IMG]http://img329.imageshack.us/img329/990/6sierpien0533rp.jpg[/IMG]
[/quote] :sweetCyb:

jesooo .... ale sie naszukałam tych fot:shock: 1,5 godz :mdleje:

Posted

[quote name='malawaszka']a ja mam do Pysi tylko 10 km :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:[/quote]
ciekawe czy Pysia podziela Twoją radość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Moje kochane chciałam Wam powiedzieć że miałam net a nie miałam dogo od wczoraj od 21 - wszej :shake: Okazało się ze naszej sieci nie zbanowano tylko coś tam się przełączyło i była zimna doopa :evil_lol: Na szczęście dostawca netu zauwazył że klient jest w agonii i zaraz po mojej rozpaczliwej (:diabloti:) interwencji zdziałał cuda i jest :multi::multi::multi:

Posted

Aaaaa GRATULACJE :loveu::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='malawaszka']a ja mam do Pysi tylko 10 km :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:[/quote]

[COLOR=DarkGreen][B]
Waszko tylko pozazdrościć:diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]WIEDZIAŁAM ŻE Z TEGO COS MUSI WYJŚĆ!!! :evil_lol: WIEDZIAŁAM... :diabloti:
młode niufki bedą... :multi::multi::multi: ale fajowo [/B][/COLOR][/FONT]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i bedą takie.... :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
:sweetCyb:

jesooo .... ale sie naszukałam tych fot:shock: 1,5 godz :mdleje:[/quote]
Klockowa w/g Ciebie Zmorki mężem jest ...Szelma :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bravo za wytrwałość w szukaniu :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']A ja mam jeszcze inną wiadomość ale to powiem za kilka dni ;) Mam nadzieje ze juz w piątek będę mogła się nią podzielić :p[/quote]

no nie bądź taka tajemnicza:placz:
Powiedz że przez przypadek do Katowic bedziesz jechać przez Warszawę:loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']A ja mam jeszcze inną wiadomość ale to powiem za kilka dni ;) Mam nadzieje ze juz w piątek będę mogła się nią podzielić :p[/quote]

umieram z ciekawości :diabloti: