Agga Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [B][COLOR=DarkGreen]A ja sie musze podzielić tez pewną wiadomością Zostałam nianią niufków. Pysiu to na miesiąc będę nianią ahhh w zamian za obiadki, TV, kompa:evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
agnes1 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='Pysia']Nie chcąc zapeszyć nic nie pisałam ;) Ale dzisiaj byliśmy na USG i powiem Wam nową wiadomość ;) Zostaniecie niufowymi ciociami :p[/quote] :multi: :multi: :multi: będą małe niufki:multi: :multi: :multi: mój synek bardzo kocha:loveu: pieski a zwłaszcza te małe więc bardzo się cieszy:multi: :multi: :multi: Quote
olcha Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Aaaaaaaaaaa i się doczekałam :multi: będą niufiątka :multi: Gratulacje! Quote
aga1215 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='Pysia']Nie chcąc zapeszyć nic nie pisałam ;) Ale dzisiaj byliśmy na USG i powiem Wam nową wiadomość ;) Zostaniecie niufowymi ciociami :p[/quote] :multi: :multi: :multi: a galeria Pysi bedzie mieć aktualny tytuł (wreszcie;) :evil_lol:) [CENTER] :multi: :multi: :multi: [/CENTER] Quote
Agga Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [B][SIZE=4][COLOR=Red]WIADOMOŚĆ OD PYSI:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][COLOR=DarkGreen]Nie działą dogomania nad czym bardzo ubolewa.:shake: Dziękuje za gratulacje.[/COLOR][/B] Quote
Paula Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='Pysia']Nie chcąc zapeszyć nic nie pisałam ;) Ale dzisiaj byliśmy na USG i powiem Wam nową wiadomość ;) Zostaniecie niufowymi ciociami :p[/quote] Jesu :mdleje: Beda czarne kluski :multi: :loveu: Quote
Alicja Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='Pysia']Nie chcąc zapeszyć nic nie pisałam ;) Ale dzisiaj byliśmy na USG i powiem Wam nową wiadomość ;) Zostaniecie niufowymi ciociami :p[/quote][B][I]:multi::multi::multi:hurrrra , a ja mam u Pysi miejscówkę:multi::multi::multi:i wiedziałam co się świeci:evil_lol:[/I][/B] Quote
AlKil Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Pysiu!!!!!!! CZarne, kochane kluseczki!!!!!!!!!!! Jesuuu, jakie szczęście!!!!:bigcool::bigcool::bigcool: Czy przewidujesz jakiegoś chłopaczka??????:cool3::cool3::cool3: Quote
BeaC Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [COLOR=DarkRed][B]....................witam......byłam..................poogldalam słodkie zdjęcia z maleństwem i Zmoreczką:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Pysia']Nie chcąc zapeszyć nic nie pisałam ;) Ale dzisiaj byliśmy na USG i powiem Wam nową wiadomość ;) Zostaniecie niufowymi ciociami :p[/quote] [B]Gratulacje.....dla przyszłej niufiowej mamuski...o rany takie cudne czarne kluski beda sie rozbiegac po całym domku.....:p :p :p [/B] Quote
clockwork Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]WIEDZIAŁAM ŻE Z TEGO COS MUSI WYJŚĆ!!! :evil_lol: WIEDZIAŁAM... :diabloti: młode niufki bedą... :multi::multi::multi: ale fajowo [/B][/COLOR][/FONT]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[FONT=Arial][COLOR=Blue][/COLOR][/FONT] [quote name='Pysia'] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/11l55.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/11l55.jpg[/IMG][/URL] [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i bedą takie.... :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='AlKil'] [IMG]http://img329.imageshack.us/img329/990/6sierpien0533rp.jpg[/IMG] [/quote] :sweetCyb: jesooo .... ale sie naszukałam tych fot:shock: 1,5 godz :mdleje: Quote
Alicja Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [I][B]:multi:hey mateńko .....ale się pępkowe szykuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
malawaszka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 a ja mam do Pysi tylko 10 km :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='malawaszka']a ja mam do Pysi tylko 10 km :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:[/quote] ciekawe czy Pysia podziela Twoją radość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [B]Witaj Pysiu :multi: nie było mnie kilka dni a tu taka wiadomość:multi: bedą małe niufki:multi: :lol: kurde ale się cieszę:lol: gratulacje dla mamusi:loveu: [/B] Quote
malawaszka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Vectra']ciekawe czy Pysia podziela Twoją radość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] poetką została tak bardzo za mną tęskniła :diabloti: Quote
Agga Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]WIdzisz Pysia ile nam radości sprawiłas:multi: [/COLOR][/B] Quote
Pysia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Moje kochane chciałam Wam powiedzieć że miałam net a nie miałam dogo od wczoraj od 21 - wszej :shake: Okazało się ze naszej sieci nie zbanowano tylko coś tam się przełączyło i była zimna doopa :evil_lol: Na szczęście dostawca netu zauwazył że klient jest w agonii i zaraz po mojej rozpaczliwej (:diabloti:) interwencji zdziałał cuda i jest :multi::multi::multi: Quote
Agga Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]No widzisz Pysiu wszystko wróciło do normy. A teraz prosze dziewczynki ukochać ładnie.[/COLOR][/B] Quote
PIKA Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Pysia']Nie chcąc zapeszyć nic nie pisałam ;) Ale dzisiaj byliśmy na USG i powiem Wam nową wiadomość ;) Zostaniecie niufowymi ciociami :p[/quote] Aaaaa GRATULACJE :loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Agga Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='malawaszka']a ja mam do Pysi tylko 10 km :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:[/quote] [COLOR=DarkGreen][B] Waszko tylko pozazdrościć:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Pysia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]WIEDZIAŁAM ŻE Z TEGO COS MUSI WYJŚĆ!!! :evil_lol: WIEDZIAŁAM... :diabloti: młode niufki bedą... :multi::multi::multi: ale fajowo [/B][/COLOR][/FONT]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i bedą takie.... :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] :sweetCyb: jesooo .... ale sie naszukałam tych fot:shock: 1,5 godz :mdleje:[/quote] Klockowa w/g Ciebie Zmorki mężem jest ...Szelma :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bravo za wytrwałość w szukaniu :loveu: Quote
Pysia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 A ja mam jeszcze inną wiadomość ale to powiem za kilka dni ;) Mam nadzieje ze juz w piątek będę mogła się nią podzielić :p Quote
jo-jo Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Pysia']A ja mam jeszcze inną wiadomość ale to powiem za kilka dni ;) Mam nadzieje ze juz w piątek będę mogła się nią podzielić :p[/quote] no nie bądź taka tajemnicza:placz: Powiedz że przez przypadek do Katowic bedziesz jechać przez Warszawę:loveu: :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Pysia']A ja mam jeszcze inną wiadomość ale to powiem za kilka dni ;) Mam nadzieje ze juz w piątek będę mogła się nią podzielić :p[/quote] umieram z ciekawości :diabloti: Quote
Recommended Posts