Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 jo-jo napisał(a):No to chyba ja jestem jakaś ślepa bo bannerek mam i to od ponad roku :hmmmm: Wydało się dlaczego nigdy nasnie chwaliłąś za stronę :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: To pragnę Ci zakomunikować że ja go nie widzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Serio :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Pysia napisał(a):To pragnę Ci zakomunikować że ja go nie widzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Serio :evil_lol: O rany mamy, problem ona nie widzi :crazyeye: A to to co :cool1: Quote
aga1215 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dziewczyny - Pikaod 13-tej sie nie odzywa :niewiem: Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jo-jo napisał(a):O rany mamy, problem ona nie widzi :crazyeye: A to to co :cool1: Cholera nic nie ma :placz: Dawaj babulcu linka normalnego to wleze a nie kombinuj :mad: Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 aga1215 napisał(a):Dziewczyny - Pikaod 13-tej sie nie odzywa :niewiem: Jak to :crazyeye: Wygadała cały przydział słów wtedy przez telefon :crazyeye: Teraz będę ją miała na sumieniu :placz: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):Cholera nic nie ma :placz: Dawaj babulcu linka normalnego to wleze a nie kombinuj :mad: Nie ja już nie daje rady, słuchaj to ja poprzedniej nocy pracowałam do 4 rano , i to ja moge nie widzieć ale TY :crazyeye: :crazyeye: nadal nei wierze :evil_lol: P.S. www.zkolumbowejsfory.pl ;-) Quote
jo-jo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 aga1215 napisał(a):Dziewczyny - Pikaod 13-tej sie nie odzywa :niewiem: Pewnie gości od rana przyjmuje :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jo-jo napisał(a):Nie ja już nie daje rady, słuchaj to ja poprzedniej nocy pracowałam do 4 rano , i to ja moge nie widzieć ale TY :crazyeye: :crazyeye: nadal nei wierze :evil_lol: P.S. www.zkolumbowejsfory.pl ;-) Przeczytałam i wyoglądałam wszystko :multi: Pozostawiłam po sobie ślad ;) Quote
jo-jo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):Przeczytałam i wyoglądałam wszystko :multi: Pozostawiłam po sobie ślad ;) Widziałam , widziałam ;-)) A teraz żegnam bo dzisiaj nie mam zamiaru nie przespac nocy :razz: :cool1: Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jo-jo napisał(a):Nie ja już nie daje rady, słuchaj to ja poprzedniej nocy pracowałam do 4 rano , i to ja moge nie widzieć ale TY :crazyeye: :crazyeye: nadal nei wierze :evil_lol: P.S. www.zkolumbowejsfory.pl ;-) Przeczytałam i wyoglądałam wszystko :multi: Pozostawiłam po sobie ślad ;) Quote
Paula Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :multi: :multi: :loveu: :loveu: Ja ogladam :p Te dwie naj mi sie podobuja :lol: Pysia napisał(a):Wrócił właśnie do domu nasz jedynak - Karol :p Przywitał Szelme: " Buziaki brudasie zakłócający chrapaniem ciszę nocną" Mnie: "Witaj siostro" Zmorke:" Cześć szczeniaku z wylatującymi glutami z nosa" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hahaha :D A jak ojca swego powital? :cool3: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):To pragnę Ci zakomunikować że ja go nie widzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Serio :evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Pysiu ...do okulisty:mad:bo jak ty jeszcze COŚ innego chcesz oglądać to mus przejrzeć na oczy;) Ale miałaś fajne powitanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Donosicielka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 melduje ze zyje :multi: , pisze-nadrobie zaleglosci po niedzielce:oops: Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 paula_z napisał(a): :multi: :multi: :loveu: :loveu: Ja ogladam :p Te dwie naj mi sie podobuja :lol: Hahaha :D A jak ojca swego powital? :cool3: Mnie ta z Oliwką też się strasznie podoba :loveu: Ojca nie przywitał bo ten spał :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Pysiu ...do okulisty:mad:bo jak ty jeszcze COŚ innego chcesz oglądać to mus przejrzeć na oczy;) Ale miałaś fajne powitanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Donosicielka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mój system mi kradnie banerki :cool1: clockwork napisał(a):melduje ze zyje :multi: , pisze-nadrobie zaleglosci po niedzielce:oops: Hura :multi: Magda żyje :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Chciałam się z Wami podzielić swoją radością :multi: Na dworze jest cudna pogoda :loveu: Świeci słoneczko i ja z tego powodu tryskam szczęściem :multi::multi::multi: Quote
jo-jo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):Chciałam się z Wami podzielić swoją radością :multi: Na dworze jest cudna pogoda :loveu: Świeci słoneczko i ja z tego powodu tryskam szczęściem :multi::multi::multi: Ale Ty tryskasz szczęściem już od jakiegoś czasu :evil_lol: U nas też słoneczko, ale widze też jakież czarne chmury.. Cóż mi to obojętne bo i tak siedze w domu :p A tak wogóle to Dzień Doberek :lol: Quote
PIKA Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Czeeeść Ja jestem :evil_lol: A zasob słów mam sporty :eviltong: i mi sie ne skonczył :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dobrze, że Makro ofoliowane, bo gazetka byłaby ciut rozmoknięta ;) Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):Chciałam się z Wami podzielić swoją radością :multi: Na dworze jest cudna pogoda :loveu: Świeci słoneczko i ja z tego powodu tryskam szczęściem :multi::multi::multi::multi::multi::multi:nam też sie humorek poprawił:p Quote
Vectra Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):Chciałam się z Wami podzielić swoją radością :multi: Na dworze jest cudna pogoda :loveu: Świeci słoneczko i ja z tego powodu tryskam szczęściem :multi::multi::multi: Podzielam Twoją radośc :multi: :multi: odrazu człowiek ma lepsiejszy humor :loveu: Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):Chciałam się z Wami podzielić swoją radością :multi: Na dworze jest cudna pogoda :loveu: Świeci słoneczko i ja z tego powodu tryskam szczęściem :multi::multi::multi: u nas w czechach tez CIEPELKO!!! ale to norma bo to bardziej na poludnie :evil_lol: klimat cieplejszy :eviltong: Quote
Hanna R. Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Vectra napisał(a):Podzielam Twoją radośc :multi: :multi: odrazu człowiek ma lepsiejszy humor :loveu: A przecież TY NIGDY nie masz złego humoru :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Pysiu - rozczarowałaś mnie .... Byłam na Bazarku . I co ? I pstro .... Tam tylko Kamcia ... A Ciebie ANI ŚLADU :cool1: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):u nas w czechach tez CIEPELKO!!! ale to norma bo to bardziej na poludnie :evil_lol: klimat cieplejszy :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:baaaardzo na południe:evil_lol: Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 HankaRupczewska napisał(a):A przecież TY NIGDY nie masz złego humoru :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Pysiu - rozczarowałaś mnie .... Byłam na Bazarku . I co ? I pstro .... Tam tylko Kamcia ... A Ciebie ANI ŚLADU :cool1: Wykasowali mnie :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: Byłam sdprawdzić - jestem ..... Buahahahaha Hanka nie szczuj mnie dalej !! Quote
*Ania...Niuf* Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Witaj Pysiu ale masz Fajnego roznosiciela gazet;) Quote
Recommended Posts