Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Chciałam się z Wami podzielić swoją radością :multi: Na dworze jest cudna pogoda :loveu: Świeci słoneczko i ja z tego powodu tryskam szczęściem :multi::multi::multi:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: gdzie Ty masz to słońce?????????????? :mad: :mad: :mad:
u nas leje, zimno - tylko patrzeć jak spadnie śnieg :angryy: :mad: :angryy: :mad: :mad:

Witaj Edytko :buzi:

Posted

Pysia napisał(a):
Chciałam się z Wami podzielić swoją radością :multi: Na dworze jest cudna pogoda :loveu: Świeci słoneczko i ja z tego powodu tryskam szczęściem :multi::multi::multi:

:multi: :multi: :multi: U nas jest tak samo:loveu: , a ja jestem równie scęśliwa:multi: :multi: :multi:

Witaj Pysiu :)

Posted

Pysia napisał(a):

A mnie się ta fotka bardziej podoba :eviltong: Jest bardziej zaangażowana :evil_lol:
:multi::multi::multi:o zaangażowana Pysia się pojawiła:eviltong:

Posted

aga1215 napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: gdzie Ty masz to słońce?????????????? :mad: :mad: :mad:
u nas leje, zimno - tylko patrzeć jak spadnie śnieg :angryy: :mad: :angryy: :mad: :mad:

Witaj Edytko :buzi:

Jak to gdzie :p Wyjdź na dwór bo w domu nie zobaczysz :diabloti:
Witaj Aga :buzi:

bonita napisał(a):
:multi: :multi: :multi: U nas jest tak samo:loveu: , a ja jestem równie scęśliwa:multi: :multi: :multi:

Witaj Pysiu :)

Witaj Bonitko :lol:
Wyczesałam prawą strone Zmorki i mnie boli ręka :cool3:Przybył mi następny odcisk :evil_lol: Dlaczego jednym odciski robią sie w sekundzie a innym wcale ? :roll:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi::multi::multi:o zaangażowana Pysia się pojawiła:eviltong:

Alu jak dobrze popatrzysz to zobaczysz ze cien ma uszy stojące :evil_lol:

Vectra napisał(a):
Pysia to idz błagaj :razz: idz proszę cię bo nuda normalnie wielka nuda się zrobiła :placz:

Chyba na kolana padnę przed Kamcią i będę dotąd błagać az nie zgodzi się powrócić do swojego blogaska :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
matko... :eek: te zas u kamci... :shake: baba wezmie urlop na bazarku :mad: ... dala znac na gie o nowych ???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nie dała :diabloti:
Karol się Klockowa pyta czy nie chcesz się pozbyć legwana bo on by chętnie go wziął :evil_lol: Choruje na takiego od malutkiego smarka :cool1:

Posted

Pysia napisał(a):
Jak to gdzie :p Wyjdź na dwór bo w domu nie zobaczysz :diabloti:
Witaj Aga :buzi:

właśnie uciekłam stamtąd:angryy: brrrrr...... ale Wam dobrze .......buuuuuuuuu

Posted

aga1215 napisał(a):
właśnie uciekłam stamtąd:angryy: brrrrr......

A ja teraz idę robić porządki w ogrodzie :p Muszę pozakopywać doły co Zmoroszelmy wykopały :mad: Zawsze zaczyna Zmorka a kończy Szelma :lmaa: Wypcham obie jak nic :-x Jak było zimno to nie bawiły się w ogrodników ale od przedwczoraj zaczęły :2gunfire: Muszę kupić znowu kilo pieprzu i wysypać.....

Posted

Pysia napisał(a):
Nie dała :diabloti:
Karol się Klockowa pyta czy nie chcesz się pozbyć legwana bo on by chętnie go wziął :evil_lol: Choruje na takiego od malutkiego smarka :cool1:

nie oddam :eviltong: moj ci on :mad: ,
a jak od malutkiego smarka to moze niech sie wybierze do lekarza zajmujacego sie awariami nosow-jakkolwiek on sie zwie :evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
a jak od malutkiego smarka to moze niech sie wybierze do lekarza zajmujacego sie awariami nosow-jakkolwiek on sie zwie :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):

nosodłubolog :cool1:

Posted

Pysia napisał(a):
A ja teraz idę robić porządki w ogrodzie :p Muszę pozakopywać doły co Zmoroszelmy wykopały :mad: Zawsze zaczyna Zmorka a kończy Szelma :lmaa: Wypcham obie jak nic :-x Jak było zimno to nie bawiły się w ogrodników ale od przedwczoraj zaczęły :2gunfire: Muszę kupić znowu kilo pieprzu i wysypać.....

Mam tak samo, ostatnio z mamą przesadzałam kwiatki...Diana leżała i patrzała a potem poszła poprawić:placz: wszystko wykopane:angryy: a takie piękne kwiatki miały być:placz:

Posted

Pysia napisał(a):

Nie nerwuj Pysiu, złość piękności szkodzi:loveu:
Już Ci to ktoś kedyś mówił:cool3: :evil_lol:

Musieliście tam coś ciekawego zakopać:cool3: , albo może kopią doły zebyś coś ładnego posadziła:cool3: , zastanów się:evil_lol: .

Posted

Pysia napisał(a):
Wyczesałam prawą strone Zmorki i mnie boli ręka :cool3:Przybył mi następny odcisk :evil_lol: Dlaczego jednym odciski robią sie w sekundzie a innym wcale ? :roll:

To proste . Jedni mają ręce do roboty, inni do całowania:loveu:
Jak się łatwo domyślić Twoje należą do tej drugiej grupy:evil_lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Aaaaaaaaa ! :-(

Kamcia Was OLAŁA ! :shake:

Nie pierwszy i nie ostatni raz :diabloti:

clockwork napisał(a):

No cóż....Mam nadzieje że on tego nie przeczyta bo jest w wieku powiedzmy....Nerwowym :evil_lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol:

Ciii kobieto :mad:

Vectra napisał(a):
nosodłubolog :cool1:

Łomatko będę miała szlaban na kompa ;)

clockwork napisał(a):
:roflt:

Aleś mi zrobiła teraz :p Awantura murowana :diabloti:

*Ania...Niuf* napisał(a):
Mam tak samo, ostatnio z mamą przesadzałam kwiatki...Diana leżała i patrzała a potem poszła poprawić:placz: wszystko wykopane:angryy: a takie piękne kwiatki miały być:placz:

No cóż ;) Jakoś na razie traktuję to z uśmiechem :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
bo ci inny nic nie robią :evil_lol::p

Serio ? To mnie pocieszyłaś :loveu:

bonita napisał(a):
Nie nerwuj Pysiu, złość piękności szkodzi:loveu:
Już Ci to ktoś kedyś mówił :evil_lol:

Musieliście tam coś ciekawego zakopać:cool3: , albo może kopią doły zebyś coś ładnego posadziła , zastanów się:evil_lol: .

Ja się nigdy nie złoszczę dlatego jestem piękna ;)
Nic nie zakopaliśmy :shake: Zmorka poprostu kocha kopać pod czymś :mad: A jak to w przyrodzie bywa Szelma uczy się błyskawicznie tylko szkoda ze nie tego CO JA CHCę :diabloti:

Posted

bonita napisał(a):
To proste . Jedni mają ręce do roboty, inni do całowania:loveu:
Jak się łatwo domyślić Twoje należą do tej drugiej grupy:evil_lol:

Muszę to wydrukować, oprawić w ramki i powiesić TZtowi przed oczami :p Najlepiej w ...samochodzie :evil_lol:

Uffffffffffffffffffffff! Mam zrobiony porządek w calutkim ogrodzie :multi: Weszka przybywaj podziwiać ;) Mam kilka nowych odcisków, żałobe za paznokciami i straszny ból pleców ale pałam potężnym wewnętrznym ( zewnętrznym też :eviltong:) zadowoleniem :multi::multi::multi: Zmoroszelmy się calutki czas przyglądały więc na pewno coś wykombinują dla mojej rozrywki :diabloti: Stawiam na Zmorke :evil_lol: To mega myśliciel :mad:
Obiadek się kończy bo od rana robie kilka rzeczy na raz :p Marcheweczka duszona gotowa, udka w piekarniku dochodzą i ziemniaczki się gotują :loveu: A ja jestem taka głodna że zjadłabym konia z kopytami :lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Nic nie zakopaliśmy :shake: Zmorka poprostu kocha kopać pod czymś :mad: A jak to w przyrodzie bywa Szelma uczy się błyskawicznie tylko szkoda ze nie tego CO JA CHCę :diabloti:

Pysiu - one szukają jeży :multi:

Posted

*Ania...Niuf* napisał(a):
Ja też tylko moja mama goni ją po całym podwórku i wyzywa:evil_lol: Ona jest maniaczką kwiatków i pięknego ogrodu;)

Ja tez kocham kwiaty i piękny ogród ale jeszcze bardziej kocham się śmiać :lol: A te dwie paskudy jak coś zbroją to z takim wdziękiem że byłabym kompletnym mrukiem jakby mnie to nie smieszyło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: