bonita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Makro Ci niesie, chce Cię wysłąć na zakupy:evil_lol: Tak Pysiu klonuję się, nie wiem tylko czemu? Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Zmoreczka i Karol Szelma błazen ;) Obie paskudy :loveu: Szelmusia Zmorusia Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='bonita']Makro Ci niesie, chce Cię wysłąć na zakupy:evil_lol: Tak Pysiu klonuję się, nie wiem tylko czemu? Może klikasz dwa razy? :cool3: Tak - jak chce to niech przyniesie jakieś 3 tys. :evil_lol: Moja wiosna w domu :loveu: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 A to mój wczorajszy gość :loveu: To też :evil_lol: I to :diabloti: Quote
bonita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Pysia']A to mój wczorajszy gość :loveu: :loveu::loveu::loveu: To też :evil_lol: I to :diabloti: Nie znam Ich, Kto to?:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
kesslee Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Pysia'] Szelma błazen ;) no najprawdziwszy niedźwiedź, no :) :loveu: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='bonita']:loveu::loveu::loveu: Nie znam Ich, Kto to?:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja też ich nie znam :shake: Wprosili się :evil_lol: Pijąca Zmorka.... Ewakuująca się Zmorka ( patrz Luneta :diabloti:) Za ogonek :p Moja moja :loveu: Trzy dziewczyny Z bliska :loveu: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='kesslee']no najprawdziwszy niedźwiedź, no :) :loveu: To Matrix :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rozmowa z którą Zmorka nie chce mieć nic wspólnego :diabloti: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Zmorka jako qń z deprechą :evil_lol: I rozmowa na jednym poziomie ;) Quote
AlKil Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Spodobała mi się zwłaszcza ta rozmowa na jednym poziomie....:loveu: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 AlKil napisał(a):Spodobała mi się zwłaszcza ta rozmowa na jednym poziomie....:loveu: Oliwka dawała buzi Zmoreczce ale nie udało mi się tego ufocić :cool3: Szelmusia też lubi dzieci ale brak jej delikatności:evil_lol: Potrafi samym ogonem i większego malucha przewrócić :cool1: Jest jak taran i nie potrafi poskromić radości na widok dziecka :diabloti: Zmoreczke za to mogę nawet zostawić z niemowlakiem na podłodze bo czym mniejsze dziecko to ona tym mniej się rusza :loveu: Jest niesłychanie uważna a przy tym ma świętą cierpliwośc :loveu: Quote
malawaszka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Pysia napisał(a): Co do kiecy to jeszcze Cię w niej nigdy nie widziałam więc co chcesz zadzierać :crazyeye: bo Ty wogóle niewiele widziałaś jeśli chodzi o moją osobę :evil_lol: o jesu :-o zaoliwkowałyśmy dwie galerie :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 AlKil napisał(a):Spodobała mi się zwłaszcza ta rozmowa na jednym poziomie....:loveu: o to tak jak mi :loveu: cześć Pysiu :diabloti: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 malawaszka napisał(a):bo Ty wogóle niewiele widziałaś jeśli chodzi o moją osobę :evil_lol: o jesu :-o zaoliwkowałyśmy dwie galerie :evil_lol: Bo Oliwka to taki wdzięczny temat :evil_lol: Szkoda że nie mogę napisać że ona moja :diabloti: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ale śliczne zdjątko:loveu: uwielbiam dzieci i nufy razem:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Vectra napisał(a):o to tak jak mi :loveu: cześć Pysiu :diabloti: Cześć Ewcia :diabloti: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Wytrę Cię bo się uślimptałaś :roll: Pokaż czy dobrze Quote
*Ania...Niuf* Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 hihi jak to słodko wygląda:loveu: Pysiu Oliwka ma brązowo-różowy sweterk (bądz na odwrót) czy mam coś ze wzrokiem:cool3: a tak na marginesie chciałam zapytać czy twoje dziewczynki już linieją?...bo moja tak:placz: Quote
Hanna R. Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Pysiu, zbieram właśnie Mikołaja i Filipa - za dwie godziny jestem u Ciebie . Cieszysz się . Nieprawdaż ? :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Pysiu, zbieram właśnie Mikołaja i Filipa - za dwie godziny jestem u Ciebie . Cieszysz się . Nieprawdaż ? :evil_lol: Przyjeżdzaj :bigok: I wyobraź sobie ze się cieszę :eviltong::bigcool: Quote
malawaszka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 jeny Hanka to o której będziesz??? zbieram Oliwkową i też wpadniemy na socjalizację szczeniat :evil_lol: Quote
AlKil Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 uuuuuuuuu, znowu się spotkają...:placz: Będą gadać i gadać...:placz: Fajnie mają... Quote
malawaszka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 AlKil napisał(a):uuuuuuuuu, znowu się spotkają...:placz: Będą gadać i gadać...:placz: Fajnie mają... kto będzie gadał to będzie gadał :diabloti: Quote
AlKil Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='malawaszka']kto będzie gadał to będzie gadał :diabloti: Wątpliwości nie mam żadnych Quote
Alicja Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ;)cześć gaduły ......:multi::multi::multi: Kurcze też bym przyjechała ale nie mam żadnego malca na podoredziu:evil_lol: Quote
Recommended Posts