Pysia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Z ostatnich doniesień wiadomo mi że net w domu śmiga :multi: Spotykamy się za godzine - dwie ;) Nie chodźcie spać bo mi bez Was było paskudy smutno :eviltong: Quote
Vectra Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Pysia']Z ostatnich doniesień wiadomo mi że net w domu śmiga :multi: Spotykamy się za godzine - dwie ;) Nie chodźcie spać bo mi bez Was było paskudy smutno :eviltong: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Pysia napisał(a):Z ostatnich doniesień wiadomo mi że net w domu śmiga :multi: Spotykamy się za godzine - dwie ;) Nie chodźcie spać bo mi bez Was było paskudy smutno :eviltong: :drink1:jupiii Pysia ma neta:lol: Quote
AlKil Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Pysia, ja czekam... jak dłużej poczekam, to zasnę przy kompie, albo promile mi się zwiększą!!!! Spiesz się!!!:placz: Quote
da-NUTKA Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Pysiu, dobranoc - dzisiaj padam na pyszczek ;) i idę spać. Jutro sobie poczytam, co tu dzisiaj wymodzicie :evil_lol: Danka Quote
Pysia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witam :multi: Zacznę od początku... Net jest od 13-tej ale mój Karol kupił sobie zarąbistą nową grafike i...jakoś kopm nieszczególnie się z niej ucieszył co zaowocowało: 1. Zwyzywaniem dostawców netu :oops: 2. Moim podniesionym poziomem adrenaliny 3. Opłakiwanie braku netu 4. Zwyzywanie swojego jedynaka..... No ale jestem ;) I będę Wam dogryzać :diabloti: Quote
AlKil Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 To super Pysiu, bo już z rozpaczy zaczęłam konsumować lody z polewą krówkową, za którymi nie przepadam, ale chciałam wytrwać... Quote
jo-jo Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Pysia napisał(a):No ale jestem ;) I będę Wam dogryzać :diabloti: Tego nam najabradziej brakowało :diabloti: Quote
Pysia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 AlKil napisał(a):To super Pysiu, bo już z rozpaczy zaczęłam konsumować lody z polewą krówkową, za którymi nie przepadam, ale chciałam wytrwać... Hym....Ja zjadłam budyń :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jo-jo napisał(a):Tego nam najabradziej brakowało :diabloti: No popatrzcie ;) A do Was jeszcze nie dotarłam z lansowaniem się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jojeczku jedna Ci wydam już teraz :) Nawet sama dowiozę - co? :diabloti: Quote
Hanna R. Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Pysia napisał(a):co zaowocowało: 1. Zwyzywaniem dostawców netu :oops: 2. Moim podniesionym poziomem adrenaliny 3. Opłakiwanie braku netu 4. Zwyzywanie swojego jedynaka..... No ale jestem ;) I będę Wam dogryzać :diabloti: Edyto ! Ty rzeczywiście nie kontrolujesz emocji... :shake: Martwi mnie to niepomiernie. Porozmawiaj o tym z kimś madrym i poukładanym. Na przykład z M.A.G.A.-ą BoSH ! Co to się na tym świecie wyprawia :crazyeye: Quote
Pysia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Edyto ! Ty rzeczywiście nie kontrolujesz emocji... :shake: Martwi mnie to niepomiernie. Porozmawiaj o tym z kimś madrym i poukładanym. Na przykład z M.A.G.A.-ą BoSH ! Co to się na tym świecie wyprawia :crazyeye: Ty się wstręciucho śmiej ale ja NIGDY nikogo wprost ie obrażam :evil_lol: Chyba że na dogo :diabloti: A tych z nety zwyzywałam :oops: Że mnie w konia robią.....:cool1: Chyba się starzeje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 a dlaczego mi nie dogryzasz ?? :diabloti: obiecałaś i co ? :mad: Quote
Pysia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Vectra napisał(a):a dlaczego mi nie dogryzasz ?? :diabloti: obiecałaś i co ? :mad: Ale nie obiecałam że to będzie dzisiaj :diabloti:Kiedyś jak mi się podłożysz :evil_lol: A zresztą zamiast wstawiać u siebie foty to popatrz uwaznie co tam pisze :diabloti::evil_lol: Quote
Paula Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Pysia napisał(a):Witam :multi: No ale jestem ;) I będę Wam dogryzać :diabloti: Huuura :multi: Pysia jest i bedzie dogryzac :multi: Tylko nie wyzywaj :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 paula_z napisał(a):Huuura :multi: Pysia jest i bedzie dogryzac :multi: Tylko nie wyzywaj :evil_lol: Jak się narazisz to i zwyzywam :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Idę spać bo jutro z Weszką, Oliwką, Lunetą i Zmorką -nianią jedziemy na spacer na Pogorie :) Muszę się wyspać ;) Quote
Maga100 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Edyto ! Ty rzeczywiście nie kontrolujesz emocji... :shake: Martwi mnie to niepomiernie. Porozmawiaj o tym z kimś madrym i poukładanym. Na przykład z M.A.G.A.-ą ja cie zapraszam Pysiuniu na moją prywatną kozetkę :bigok: :diabloti: chetnie zamienię się .... nie, nie w słuch, bo to niemożliwe, ale przynajmniej postaram się dać ci wtrącić słówko :loveu: Quote
Pysia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Maga100']ja cie zapraszam Pysiuniu na moją prywatną kozetkę :bigok: :diabloti: chetnie zamienię się .... nie, nie w słuch, bo to niemożliwe, ale przynajmniej postaram się dać ci wtrącić słówko :loveu: Dziękuję za kozetke ale postoje :evil_lol: Już wczoraj gadałam z PIKą przez telefon :diabloti: 20 minut bez szansy wtrącenia choćby słowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Pysia']Dziękuję za kozetke ale postoje :evil_lol: Już wczoraj gadałam z PIKą przez telefon :diabloti: 20 minut bez szansy wtrącenia choćby słowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buhahaha, jak przeszłaś Pikę, to WSZYSTKO przetrzymasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Maga100']buhahaha, jak przeszłaś Pikę, to WSZYSTKO przetrzymasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja mam tylko jedno pytanie...Czy wiesz przypadkiem kiedy ona łapie oddech? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Pysia napisał(a):Ja mam tylko jedno pytanie...Czy wiesz przypadkiem kiedy ona łapie oddech? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: trenuj :diabloti: Pysia ,a nie miałąś iść spać ? :hmmmm: :evil_lol: Quote
Recommended Posts