Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Z ostatnich doniesień wiadomo mi że net w domu śmiga :multi: Spotykamy się za godzine - dwie ;) Nie chodźcie spać bo mi bez Was było paskudy smutno :eviltong:

Posted

[quote name='Pysia']Z ostatnich doniesień wiadomo mi że net w domu śmiga :multi: Spotykamy się za godzine - dwie ;) Nie chodźcie spać bo mi bez Was było paskudy smutno :eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):
Z ostatnich doniesień wiadomo mi że net w domu śmiga :multi: Spotykamy się za godzine - dwie ;) Nie chodźcie spać bo mi bez Was było paskudy smutno :eviltong:

:drink1:jupiii Pysia ma neta:lol:

Posted

Witam :multi:
Zacznę od początku...
Net jest od 13-tej ale mój Karol kupił sobie zarąbistą nową grafike i...jakoś kopm nieszczególnie się z niej ucieszył co zaowocowało:
1. Zwyzywaniem dostawców netu :oops:
2. Moim podniesionym poziomem adrenaliny
3. Opłakiwanie braku netu
4. Zwyzywanie swojego jedynaka.....
No ale jestem ;) I będę Wam dogryzać :diabloti:

Posted

AlKil napisał(a):
To super Pysiu, bo już z rozpaczy zaczęłam konsumować lody z polewą krówkową, za którymi nie przepadam, ale chciałam wytrwać...

Hym....Ja zjadłam budyń :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jo-jo napisał(a):
Tego nam najabradziej brakowało :diabloti:

No popatrzcie ;) A do Was jeszcze nie dotarłam z lansowaniem się :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jojeczku jedna Ci wydam już teraz :) Nawet sama dowiozę - co? :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
co zaowocowało:
1. Zwyzywaniem dostawców netu :oops:
2. Moim podniesionym poziomem adrenaliny
3. Opłakiwanie braku netu
4. Zwyzywanie swojego jedynaka.....

Edyto !
Ty rzeczywiście nie kontrolujesz emocji... :shake:
Martwi mnie to niepomiernie.
Porozmawiaj o tym z kimś madrym i poukładanym.
Na przykład z M.A.G.A.-ą
BoSH ! Co to się na tym świecie wyprawia :crazyeye:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Edyto !
Na przykład z M.A.G.A.-ą
BoSH ! Co to się na tym świecie wyprawia :crazyeye:

Ty się wstręciucho śmiej ale ja NIGDY nikogo wprost ie obrażam :evil_lol: Chyba że na dogo :diabloti: A tych z nety zwyzywałam :oops: Że mnie w konia robią.....:cool1: Chyba się starzeje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
a dlaczego mi nie dogryzasz ?? :diabloti: obiecałaś i co ? :mad:

Ale nie obiecałam że to będzie dzisiaj :diabloti:Kiedyś jak mi się podłożysz :evil_lol: A zresztą zamiast wstawiać u siebie foty to popatrz uwaznie co tam pisze :diabloti::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Witam :multi:

Huuura :multi: Pysia jest i bedzie dogryzac :multi: Tylko nie wyzywaj :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Edyto !
Na przykład z M.A.G.A.-ą

ja cie zapraszam Pysiuniu na moją prywatną kozetkę :bigok: :diabloti:
chetnie zamienię się .... nie, nie w słuch, bo to niemożliwe, ale przynajmniej postaram się dać ci wtrącić słówko :loveu:

Posted

[quote name='Maga100']ja cie zapraszam Pysiuniu na moją prywatną kozetkę :bigok: :diabloti:
chetnie zamienię się .... nie, nie w słuch, bo to niemożliwe, ale przynajmniej postaram się dać ci wtrącić słówko :loveu:
Dziękuję za kozetke ale postoje :evil_lol: Już wczoraj gadałam z PIKą przez telefon :diabloti: 20 minut bez szansy wtrącenia choćby słowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Dziękuję za kozetke ale postoje :evil_lol: Już wczoraj gadałam z PIKą przez telefon :diabloti: 20 minut bez szansy wtrącenia choćby słowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

buhahaha, jak przeszłaś Pikę, to WSZYSTKO przetrzymasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']buhahaha, jak przeszłaś Pikę, to WSZYSTKO przetrzymasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ja mam tylko jedno pytanie...Czy wiesz przypadkiem kiedy ona łapie oddech? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Ja mam tylko jedno pytanie...Czy wiesz przypadkiem kiedy ona łapie oddech? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

trenuj :diabloti:

Pysia ,a nie miałąś iść spać ? :hmmmm: :evil_lol: