malawaszka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 ohohohoo pomyślałby kto, że takie mundre obie PHI!!!! więcej nie przyjade!!! Pysia tu sie kryguje na taką wielce gościnną i wogóle a nawet słońca nie zapewniła na tej wsi swojej PHI!!!! :obrazić: i jeszcze mnie - MNIE!!! psem straszy - SZELMĄ w dodatku HA HA HA!! Quote
Pysia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 malawaszka napisał(a):ohohohoo pomyślałby kto, że takie mundre obie PHI!!!! więcej nie przyjade!!! Pysia tu sie kryguje na taką wielce gościnną i wogóle a nawet słońca nie zapewniła na tej wsi swojej PHI!!!! :obrazić: i jeszcze mnie - MNIE!!! psem straszy - SZELMĄ w dodatku HA HA HA!! Nie przekręcaj bo sama mówiłaś że zamawiałaś pogodę :diabloti: A jaką to się wydało :mad: A Szelmą nie strasze Ciebie :shake: Ciebie najgorsza zaraza omija :diabloti: To było do Lunety :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Pysia napisał(a):Myślałam o tym ale dopiero co myłam podłoge a ściany są świerzo malowane....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to Szelma taka bojowa laska? :crazyeye: Quote
Pysia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 PIKA napisał(a):a to Szelma taka bojowa laska? :crazyeye: Nosz nie do konca ale jakby Luneta Szelme tak capła w nochal jak Zmorke to Szelma nie siedziałaby i nie zastanawiałaby się - za co :diabloti: Quote
Vectra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Pysia napisał(a):Nosz nie do konca ale jakby Luneta Szelme tak capła w nochal jak Zmorke to Szelma nie siedziałaby i nie zastanawiałaby się - za co :diabloti: odrazu zrobiłą by to samoco Luneta :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Vectra napisał(a):odrazu zrobiłą by to samoco Luneta :evil_lol: :evil_lol: przy Sabie Luneta by nawet nie zdązyla ja ucapić w nos :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Vectra napisał(a):odrazu zrobiłą by to samoco Luneta :evil_lol: :evil_lol: Z tą różnicą że noseczek Lunety byłby na najmniejszy ząbek Szelmy :diabloti: Quote
Vectra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Do Kano to by nawet nie podeszła ............. i nie istotne że suka ;) Quote
malawaszka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 ojeju ojeju ale sie kobity rozmarzyły PHI!!! pomyślałby kto, że takie groźne te wasze suki PHI!!!! Quote
malawaszka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 o i jeszcze TA od TYCH morderców przyszła sie przechwalać PHI!!! Quote
Pysia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 PIKA napisał(a):przy Sabie Luneta by nawet nie zdązyla ja ucapić w nos :evil_lol: No nie...Szelma to typowa dominantka i przy niej trzeba zeby psy przestrzegały pewnych regół ;) Zmorka się nauczyła i my też....Wiec żyjemy w niejakiej symbiozie ;) Luneta zupełnie nie rozumie nic i lepiej jak obie z Szelmą witają się na spacerku z dala od domu :evil_lol: Wtedy i Luneta się cieszy i Szelma widząc jej radość nie ma powodów do krwawych zachowań :p Mogą łazić obok siebie ramie w ramie :p Quote
Vectra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 malawaszka napisał(a):ojeju ojeju ale sie kobity rozmarzyły PHI!!! pomyślałby kto, że takie groźne te wasze suki PHI!!!! moje suki nie są grożne :eviltong: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 malawaszka napisał(a):ojeju ojeju ale sie kobity rozmarzyły PHI!!! pomyślałby kto, że takie groźne te wasze suki PHI!!!! Moja Szelma wymiękłaby od razu jakby Luneta była jej wielkości :evil_lol: Wtedy byłoby nie wesoło z nami wszystkimi :shake: Nie wkładałabym ręki Lunecie do miski żeby się z nia podrażnić :evil_lol: malawaszka napisał(a):o i jeszcze TA od TYCH morderców przyszła sie przechwalać PHI!!! Buahahahahaha mam nadzieje że jak będziesz miała ruska to nie będziesz miała powodów do przechwalania się ;) Ale w tym celu będę Ci na spacery wypożyczać Zmorke.......:evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='malawaszka']ojeju ojeju ale sie kobity rozmarzyły PHI!!! pomyślałby kto, że takie groźne te wasze suki PHI!!!! Moja Leonka przywitałaby Lunettę z radością :loveu: Waszeszaszuniu :diabloti: Quote
Vectra Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Waszuleczko to nie pozostajke ci nic innego jak pakować Lune do autka i przybywać do stolycy - tu tylu kumpli oczekuje na nią :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Maga100']Moja Leonka przywitałaby Lunettę z radością :loveu: Waszeszaszuniu :diabloti: :crazyeye:chyba jednak z tą Twoją dynką nie jest wporzo :diabloti: [quote name='Vectra']Waszuleczko to nie pozostajke ci nic innego jak pakować Lune do autka i przybywać do stolycy - tu tylu kumpli oczekuje na nią :loveu: :loveu: zadzieram kiece i lece, ale najpierw jeszcze wpadne odwiedzić Szelme :diabloti: Quote
AlKil Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Cześć Pysiu! Znowu gadałyście w nocy...Czy cierpisz może na bezsenność???? Quote
WinterGirl Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :loveu: cudny wielki, czarny nos Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Maga100']Moja Leonka przywitałaby Lunettę z radością :loveu: Waszeszaszuniu :diabloti: A Waszeszaszunie też? :diabloti: [quote name='Vectra']Waszuleczko to nie pozostajke ci nic innego jak pakować Lune do autka i przybywać do stolycy - tu tylu kumpli oczekuje na nią :loveu: :loveu: Obawiam się że ona do nich w podskokach nie pobegnie :evil_lol: [quote name='malawaszka']:crazyeye:chyba jednak z tą Twoją dynką nie jest wporzo :diabloti: zadzieram kiece i lece, ale najpierw jeszcze wpadne odwiedzić Szelme :diabloti: Nareszcie doszłam do prawidłowych wniosków co do Magdy :evil_lol: Co do kiecy to jeszcze Cię w niej nigdy nie widziałam więc co chcesz zadzierać :crazyeye: [quote name='Iza i Avanti']Doberek gaduły! A zdjęcia to gdzie???? W kompie czekają na zmniejszenie ;) [quote name='AlKil']Cześć Pysiu! Znowu gadałyście w nocy...Czy cierpisz może na bezsenność???? Tak - cierpię na chroniczną bezsenność :diabloti: [quote name='bGirl'] :loveu: cudny wielki, czarny nos Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Tylko jeden? :placz: A mamy dwa czarne i jeden różowy :placz:;) Quote
bonita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witaj mamciu :) Zostałam dopuszczona do kompa:evil_lol: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Fotki .... Mam Cię gdzieś A ja do ciebie pędze :) Całoroczne stokrotki :loveu: Szelma wypatruje czy jakiś robotnik znowu nie spadnie :evil_lol: Znudziło jej się ;) Quote
bonita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Cały czas ma nadzieję:evil_lol:. Jak raz spadł, to czemu nie więcej:evil_lol: Ale pan już pewno jest ostrożniejszy, więc ni ma na co liczyć:evil_lol: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='bonita']Witaj mamciu :) Zostałam dopuszczona do kompa:evil_lol: A Ty dziecko znowu się klonujesz ? :crazyeye::evil_lol: Witaj :multi: Sesja robaczkowo-kwiatuszkowa ;) Kto zgadnie gdzie są robaczki? :diabloti: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='bonita'] Cały czas ma nadzieję:evil_lol:. Jak raz spadł, to czemu nie więcej:evil_lol: Ale pan już pewno jest ostrożniejszy, więc ni ma na co liczyć:evil_lol: Liczy na to że inny spadnie :evil_lol: Tego już poznała :diabloti: Do tej pory ją bolą uszy...;) Dostawca gazet :loveu: A z jakim zaangażowaniem to robi :multi: Quote
Recommended Posts