AlKil Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B];)cześć gaduły ......:multi::multi::multi: Kurcze też bym przyjechała ale nie mam żadnego malca na podoredziu:evil_lol: [/B][/I][/quote] Alu zawsze jeszcze możesz malca wyprodukować.... [IMG]http://img176.imageshack.us/img176/9905/292ux7.gif[/IMG] Quote
Alicja Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='AlKil']Alu zawsze jeszcze możesz jeszcze malca wyprodukować.... [IMG]http://img176.imageshack.us/img176/9905/292ux7.gif[/IMG][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie ze mną takie numery ........mam osobliwy dzieciowstręt jak wychodzę z pracy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
AlKil Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Hmmm. to jak to będzie jak zostaniesz babcią??????????:hmmmm: Dzieciowstręt do wnuków????:nono: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Wnuki to inny rodzaj dzieci choć gatunek ten sam :evil_lol: TZ nareszcie mnie wypuścił ze swoich objęć....:diabloti: Quote
Alicja Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Pysia']Wnuki to inny rodzaj dzieci choć gatunek ten sam :evil_lol: TZ nareszcie mnie wypuścił ze swoich objęć....:diabloti:[/quote][B][I]:cool3:i co będą z tego dzieci;)[/I][/B] Quote
ewelinabuck Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 hahhhahhahahhahha:lol: :lol: :lol: :lol: no Pysiu przyznaj sie bedzie cos z tego czy nie??:diabloti: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:cool3:i co będą z tego dzieci;)[/I][/B][/quote] Nie będzie :shake: Dzieci lubimy wyłącznie u kogoś :evil_lol: [quote name='ewelinabuck']hahhhahhahahhahha:lol: :lol: :lol: :lol: no Pysiu przyznaj sie bedzie cos z tego czy nie??:diabloti:[/quote] Nie będzie bo my zawsze grzeszymy :diabloti: Quote
Vectra Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 fuj grzesznica , fuj nieładnie ............. :diabloti: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Vectra']fuj grzesznica , fuj nieładnie ............. :diabloti:[/quote] Wstydzę się jak diabli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nawstawiałam fot rano i nikt ich nie ogląda :mad: Quote
Hanna R. Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Pysia'] Nawstawiałam fot rano i nikt ich nie ogląda :mad:[/quote] A przysłała meska ???? :diabloti: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='HankaRupczewska']A przysłała meska ???? :diabloti:[/quote] A dałaś mi swój nr. tel. na PW ? ??:diabloti: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Buahahahahaha Zmorzasta z hukiem spadła z kanapy, wstała i z zamkniętymi oczami wlazła na nią i legła dalej spac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='HankaRupczewska']A przysłała meska ???? :diabloti:[/quote] No własnie, mi też nie :cool1: Quote
Maga100 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Pysia']Nawstawiałam fot rano i nikt ich nie ogląda :mad:[/quote] [B]Ja oglądnąwszy. Ale czy musze zaraz to obwieszczać? :diabloti: [/B] Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='jo-jo']No własnie, mi też nie :cool1:[/quote] No właśnie :cool1: Twego nr. tez nie mam :mad::evil_lol: [quote name='Maga100'][B]Ja oglądnąwszy. Ale czy musze zaraz to obwieszczać? :diabloti: [/B][/quote] Tak i to wszem i w obec całemu światu masz trąbić że u Pysi są nareszcie foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Pysia']No właśnie :cool1: Twego nr. tez nie mam :mad::evil_lol: [/quote] A to nie dobrze że nie znasz :evil_lol: :evil_lol: Nawet Baaaardzo :lol: :lol: [quote name='Pysia']Tak i to wszem i w obec całemu światu masz trąbić że u Pysi są nareszcie foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ja u siebie nie trąbiłam i przeszły te fotki takim cichaczem :lol: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Wrócił właśnie do domu nasz jedynak - Karol :p Przywitał Szelme: " Buziaki brudasie zakłócający chrapaniem ciszę nocną" Mnie: "Witaj siostro" Zmorke:" Cześć szczeniaku z wylatującymi glutami z nosa" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='jo-jo']A to nie dobrze że nie znasz :evil_lol: :evil_lol: Nawet Baaaardzo :lol: :lol: Ja u siebie nie trąbiłam i przeszły te fotki takim cichaczem :lol:[/quote] No to dawaj ten numer bo zaczynam popadać w paranoje :diabloti: Trąb Klaudia z całych sił :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Pysia']No to dawaj ten numer bo zaczynam popadać w paranoje :diabloti: Trąb Klaudia z całych sił :evil_lol:[/quote] Se wejdź sie pofatyguj do kontaktu na naszej stronie :evil_lol: Jest tam coś takiego jak "Klaudia" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Widziałam foty :cool1: zagladam tu co chwila :cool1: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='jo-jo']Se wejdź sie pofatyguj do kontaktu na naszej stronie :evil_lol: Jest tam coś takiego jak "Klaudia" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Łomatko to Ty masz strone :crazyeye::oops::evil_lol: [quote name='Vectra']Widziałam foty :cool1: zagladam tu co chwila :cool1:[/quote] Ty to wcale nie powinnaś patrzeć na psy :diabloti: Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Pysia']Łomatko to Ty masz strone :crazyeye::oops::evil_lol:[/quote] To teraz mówie Pani ŻEGNAM :obrazic::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Vectra']ty przecież nie masz psów :evil_lol:[/quote] Pies czyli gatunek :eviltong: [quote name='jo-jo']To teraz mówie Pani ŻEGNAM :obrazic::evil_lol:[/quote] No cóż ...Jak się nie ma banerka do strony w podpisie to tak bywa :diabloti: Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Pysia']No cóż ...Jak się nie ma banerka do strony w podpisie to tak bywa :diabloti:[/quote] No to chyba ja jestem jakaś ślepa bo bannerek mam i to od ponad roku :hmmmm: Wydało się dlaczego nigdy nasnie chwaliłąś za stronę :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts