Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia'] Powiedziałam im dzisiaj że jak to jeszcze potrwa to stworzymy swoją własną sieć :diabloti: Kroki w tym kierunku poczyniłam już miesia c temu więc.... :evil_lol:
to TY wrózka jesteś :evil_lol:

Posted

Wóżka nie jestem ale nie lubię być zalezna od jakichś ludzi :diabloti: Wolę uzaleznić innych od siebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Boszzzzzzzzzzz ten net w pracy wlecze się okropaśnie :angryy: Można jajo znieść, wysiedzić i odchować kure nioske :cool3:
Cieszę się ze tęsknicie za mną ...Kocham Was :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Wyobraźcie sobie ze Pan Bócek przewidział ze net padnie i w zamian podarował mi cud pogode :loveu:

buuahhahahaha ależ musiałam się nagłowić który to z Twoich sąsiadów nazywa się Bócek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

a kto tęskni :hmmmm: :niewiem: :evil_lol: :evil_lol:

wracaj Pysiu , wracaj szybko :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
buuahhahahaha ależ musiałam się nagłowić który to z Twoich sąsiadów nazywa się Bócek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Buahahahahahaha kobieto ja nie mogę w pracy wybuchać smiechem na głos :evil_lol: Właśnie wszyscy widza ze sobie w necie siedzę :diabloti:

Vectra napisał(a):
a kto tęskni :hmmmm: :niewiem: :evil_lol: :evil_lol:

wracaj Pysiu , wracaj szybko :mad:

Nie tęsknisz? To ucieszy Cię ostatnie doniesienie z domu ze nadal netu brak.....;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pPysiu jak zatęsknisz to puść meska i najlepiej to wpadnij w odwiedzinki , zaraz ci będzie raźniej;)
Nie mam Twojego numeru...Puść sygnał to Cię zapisze ;)
Papatki - do juterka :razz: Chyba ze stał się cud i mi naprawili ....:shake:

Posted

[quote name='Pysia']Nie mam Twojego numeru...Puść sygnał to Cię zapisze ;)
Papatki - do juterka :razz: Chyba ze stał się cud i mi naprawili ....:shake:;)puściłam 501...........

Posted

[quote name='Pysia']Wóżka nie jestem ale nie lubię być zalezna od jakichś ludzi :diabloti: Wolę uzaleznić innych od siebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Boszzzzzzzzzzz ten net w pracy wlecze się okropaśnie :angryy: Można jajo znieść, wysiedzić i odchować kure nioske :cool3:
znieś, Pysiu, znieś :multi: - przydadzą się na Święta ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a..... jak już zniesiesz, to załóż tą własną sieć - smutno bez Ciebie :placz:

Posted

Pysia napisał(a):

Nie tęsknisz? To ucieszy Cię ostatnie doniesienie z domu ze nadal netu brak.....;)

hura :multi: :multi: :multi: :evil_lol: :evil_lol:

a co Ty też urlop od dogo wziełaś ?? przeciez nie trymowałaś psów :razz: :diabloti:

Posted

...........witaj Pysiu w gronie, nieposiadaczydomowychnetów, ja to Ciebie rozumiem, nie do końca w prawdzie, bo mnie net w pracy chula , ale jednak Cię rozumiem

Posted

Pysia napisał(a):
Nie mam Twojego numeru...Puść sygnał to Cię zapisze ;)
Papatki - do juterka :razz: Chyba ze stał się cud i mi naprawili ....:shake:

Cześć Wrednoto, to jak z tym netem u Ciebie wkońcu? :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Witajcie :)
Jedni mnie załują a inni sa wredni ( patrz Weszka ) ;) Net mam mieć ponoć dzisiaj w domu ale jak będzie to się okaze ......

Witaj Pysiu;)
bądz dobrej myśli to i my będziemy;) czekamy na Ciebie:p

Posted

Pysia napisała:

Buahahahahahaha kobieto ja nie mogę w pracy wybuchać smiechem na głos :evil_lol: Właśnie wszyscy widza ze sobie w necie siedzę :diabloti:

Pysiu musisz panować nad emocjami.:lol: