PIKA Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Pysia'] Powiedziałam im dzisiaj że jak to jeszcze potrwa to stworzymy swoją własną sieć :diabloti: Kroki w tym kierunku poczyniłam już miesia c temu więc.... :evil_lol: to TY wrózka jesteś :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Wóżka nie jestem ale nie lubię być zalezna od jakichś ludzi :diabloti: Wolę uzaleznić innych od siebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Boszzzzzzzzzzz ten net w pracy wlecze się okropaśnie :angryy: Można jajo znieść, wysiedzić i odchować kure nioske :cool3: Cieszę się ze tęsknicie za mną ...Kocham Was :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Pysia']Wyobraźcie sobie ze Pan Bócek przewidział ze net padnie i w zamian podarował mi cud pogode :loveu: buuahhahahaha ależ musiałam się nagłowić który to z Twoich sąsiadów nazywa się Bócek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Pysia napisał(a): Cieszę się ze tęsknicie za mną ...Kocham Was :loveu: :loveu: :loveu: a kto tęskni :hmmmm: :niewiem: :evil_lol: :evil_lol: wracaj Pysiu , wracaj szybko :mad: Quote
Pysia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 malawaszka napisał(a):buuahhahahaha ależ musiałam się nagłowić który to z Twoich sąsiadów nazywa się Bócek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahahahahaha kobieto ja nie mogę w pracy wybuchać smiechem na głos :evil_lol: Właśnie wszyscy widza ze sobie w necie siedzę :diabloti: Vectra napisał(a):a kto tęskni :hmmmm: :niewiem: :evil_lol: :evil_lol: wracaj Pysiu , wracaj szybko :mad: Nie tęsknisz? To ucieszy Cię ostatnie doniesienie z domu ze nadal netu brak.....;) Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 :pPysiu jak zatęsknisz to puść meska i najlepiej to wpadnij w odwiedzinki , zaraz ci będzie raźniej;) Quote
Pysia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pPysiu jak zatęsknisz to puść meska i najlepiej to wpadnij w odwiedzinki , zaraz ci będzie raźniej;) Nie mam Twojego numeru...Puść sygnał to Cię zapisze ;) Papatki - do juterka :razz: Chyba ze stał się cud i mi naprawili ....:shake: Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Pysia']Nie mam Twojego numeru...Puść sygnał to Cię zapisze ;) Papatki - do juterka :razz: Chyba ze stał się cud i mi naprawili ....:shake:;)puściłam 501........... Quote
aga1215 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Pysia']Wóżka nie jestem ale nie lubię być zalezna od jakichś ludzi :diabloti: Wolę uzaleznić innych od siebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Boszzzzzzzzzzz ten net w pracy wlecze się okropaśnie :angryy: Można jajo znieść, wysiedzić i odchować kure nioske :cool3: Cieszę się ze tęsknicie za mną ...Kocham Was :loveu: :loveu: :loveu: znieś, Pysiu, znieś :multi: - przydadzą się na Święta ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a..... jak już zniesiesz, to załóż tą własną sieć - smutno bez Ciebie :placz: Quote
Vectra Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Pysia napisał(a): Nie tęsknisz? To ucieszy Cię ostatnie doniesienie z domu ze nadal netu brak.....;) hura :multi: :multi: :multi: :evil_lol: :evil_lol: a co Ty też urlop od dogo wziełaś ?? przeciez nie trymowałaś psów :razz: :diabloti: Quote
PIKA Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Pysia'] Chyba ze stał się cud i mi naprawili ....:shake: a to źle? :crazyeye: Quote
malawaszka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Pysia napisał(a):Buahahahahahaha kobieto ja nie mogę w pracy wybuchać smiechem na głos :evil_lol: Właśnie wszyscy widza ze sobie w necie siedzę :diabloti: ups :diabloti: Quote
BeaC Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ...........witaj Pysiu w gronie, nieposiadaczydomowychnetów, ja to Ciebie rozumiem, nie do końca w prawdzie, bo mnie net w pracy chula , ale jednak Cię rozumiem Quote
*Ania...Niuf* Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witaj Pysiulku:loveu: kurna ale się ciepełko zrobiło:loveu: żyć nie umierać...a Ty nadal netu niet:-( Quote
malawaszka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 w takie ciepełko to Pysia będzie po ogrodzie szalała z nożycami i z kocim żwirem :diabloti: Quote
jo-jo Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Pysia napisał(a):Nie mam Twojego numeru...Puść sygnał to Cię zapisze ;) Papatki - do juterka :razz: Chyba ze stał się cud i mi naprawili ....:shake: Cześć Wrednoto, to jak z tym netem u Ciebie wkońcu? :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :cool1:Pysiu zakładaj no te swoją sieć .....co sie bedziesz chamow prosić:cool1: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 malawaszka napisał(a):w takie ciepełko to Pysia będzie po ogrodzie szalała z nożycami i z kocim żwirem :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witajcie :) Jedni mnie załują a inni sa wredni ( patrz Weszka ) ;) Net mam mieć ponoć dzisiaj w domu ale jak będzie to się okaze ...... Quote
*Ania...Niuf* Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Pysia napisał(a):Witajcie :) Jedni mnie załują a inni sa wredni ( patrz Weszka ) ;) Net mam mieć ponoć dzisiaj w domu ale jak będzie to się okaze ...... Witaj Pysiu;) bądz dobrej myśli to i my będziemy;) czekamy na Ciebie:p Quote
Agga Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Pysia napisała: Buahahahahahaha kobieto ja nie mogę w pracy wybuchać smiechem na głos :evil_lol: Właśnie wszyscy widza ze sobie w necie siedzę :diabloti: Pysiu musisz panować nad emocjami.:lol: Quote
Recommended Posts