Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Ja mam tylko jedno pytanie...Czy wiesz przypadkiem kiedy ona łapie oddech? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[B]ona nie może sobie pozwolić na łapanie oddechu :cool1: [/B]
[B]Bo wówczas interlokutor miałby szansę wtrącić słówko :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]ja cie zapraszam Pysiuniu na moją prywatną kozetkę :bigok: :diabloti: [/B]
[B]chetnie zamienię się .... nie, nie w słuch, bo to niemożliwe, ale przynajmniej postaram się dać ci wtrącić słówko :loveu: [/B][/quote][B][I]:razz:[/I][/B]

[quote name='Pysia']Dziękuję za kozetke ale postoje :evil_lol: Już wczoraj gadałam z PIKą przez telefon :diabloti: 20 minut bez szansy wtrącenia choćby słowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]:crazyeye:

[quote name='Maga100'][B]buhahaha, jak przeszłaś Pikę, to WSZYSTKO przetrzymasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to ciekawie musi być jak sie wszystkie do kupy zejdziecie .....Vectre juz sie nauczyłam przekrzykiwac ....to może i z PIKą i Maga se poradze:eviltong:
Cześć Małomówna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu
[/I][/B]

Posted

[quote name='Vectra']trenuj :diabloti:

Pysia ,a nie miałąś iść spać ? :hmmmm: :evil_lol:[/quote]
Poszłam :eviltong:

[quote name='Maga100'][B]ona nie może sobie pozwolić na łapanie oddechu :cool1: [/B]
[B]Bo wówczas interlokutor miałby szansę wtrącić słówko :evil_lol: [/B][/quote]
Tak tez myślałam bo czekałam na ten oddech i przez 20 minut nie łapała wcale :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:[/I][/B]

:crazyeye:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to ciekawie musi być jak sie wszystkie do kupy zejdziecie .....Vectre juz sie nauczyłam przekrzykiwac ....to może i z PIKą i Maga se poradze:eviltong:
Cześć Małomówna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu
[/I][/B][/quote]
Wcale nie jestem małomówna co zauważyłaś :diabloti: Dlatego zdumiała mnie niemnożność wypowiedzenia się :evil_lol:

Kurcze pochmurno a my jedziemy z Weszką na spacer :placz: Jest ciepło ale fotki wyjdą nieładne ....

Posted

[quote name='Pysia']
Wcale nie jestem małomówna co zauważyłaś :diabloti: Dlatego zdumiała mnie niemnożność wypowiedzenia się :evil_lol:

[/quote]

i po takich rozmowach z PIKĄ na ten przykład Pysia w ramach terapii umawia się ze mną coby mogła wyrzucić z siebie ten nagromadzony potok słów, którego nie dała jej wypowiedzieć PIKA :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']i po takich rozmowach z PIKĄ na ten przykład Pysia w ramach terapii umawia się ze mną coby mogła wyrzucić z siebie ten nagromadzony potok słów, którego nie dała jej wypowiedzieć PIKA :evil_lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale się uhahałam ......
Waszka zabierz dyktafon;)
[/I][/B]

Posted

[quote name='malawaszka']i po takich rozmowach z PIKĄ na ten przykład Pysia w ramach terapii umawia się ze mną coby mogła wyrzucić z siebie ten nagromadzony potok słów, którego nie dała jej wypowiedzieć PIKA :evil_lol:[/quote]
Cholera ale ja łapię oddech :diabloti: Wtedy możesz wtrącić jedną głoske :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Cholera ale ja łapię oddech :diabloti: Wtedy możesz wtrącić jedną głoske :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote][B][I]juz wiem po co ci ta gaz maska w domu ......co by gościom głos odbierać a nie odcinać dostępu do tlenu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='malawaszka']i po takich rozmowach z PIKĄ na ten przykład Pysia w ramach terapii umawia się ze mną coby mogła wyrzucić z siebie ten nagromadzony potok słów, którego nie dała jej wypowiedzieć PIKA :evil_lol:[/quote]

:turn-l::turn-l::turn-l:
Jejku, muszę przyznać, że po Waszych tekstach zakopuję swój dół coraz bardziej energicznie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale się uhahałam ......
Waszka zabierz dyktafon;)
[/I][/B][/quote]
Nie jest jej potrzebny bo ja i tak gadam ciągle jedno i to samo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']No popatrzcie ;) A do Was jeszcze nie dotarłam z lansowaniem się :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Hmm to można było powiedzieć w czasie przeszłym :evil_lol:

[quote name='Pysia']Jojeczku jedna Ci wydam już teraz :) Nawet sama dowiozę - co? :diabloti:[/quote]

Ale proszę Bardzo kiedy przywozisz? :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']Hmm to można było powiedzieć w czasie przeszłym :evil_lol:

Ale proszę Bardzo kiedy przywozisz? :evil_lol:[/quote]
Wczoraj chciałam Ci wydać Zmorke ale dzisiaj to Szelma zasłużyła sobie na moją szczególną uwage :diabloti: Dzisiaj przywiozę Ci Szelme :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Którą dostaniesz jutro to zobaczymy ;)

Posted

[quote name='Pysia']Wczoraj chciałam Ci wydać Zmorke ale dzisiaj to Szelma zasłużyła sobie na moją szczególną uwage :diabloti: Dzisiaj przywiozę Ci Szelme :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Którą dostaniesz jutro to zobaczymy ;)[/quote]

W takim razie czekam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I] .....Vectre juz sie nauczyłam przekrzykiwac ....to może i z PIKą i Maga se poradze:eviltong:

[/I][/B][/quote]

ja zawsze ,ale to zawsze słucham głownie Ciebie :mad: :mad: :mad:
i mało mówie :eviltong:

Posted

[B][COLOR=purple]Droga Pysiu i zgromadzone tutaj kobiety...dziś jest szczególny dzień...nasz dzień,pragne wam złożyć najserdeczniejsze życzenia,spełnienia wszystkich marzeń[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/111/71e207f9f8f3b4b2.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to ciekawie musi być jak sie wszystkie do kupy zejdziecie .....Vectre juz sie nauczyłam przekrzykiwac ....to może i z PIKą i Maga se poradze:eviltong:[/I][/B]
[I][B]Cześć Małomówna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu[/B][/I][/quote]
:D Jak sobie poradzilas z Vectra to i Pike i Mage przegadasz :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']W takim razie czekam :evil_lol: [/quote]
Czekaj :evil_lol:

[quote name='Vectra']ja zawsze ,ale to zawsze słucham głownie Ciebie :mad:
i mało mówie :eviltong:[/quote]
Już to widzę że jej słuchasz :diabloti:

[quote name='Iza i Avanti']Doberek! A zdjęcia ze spacerku będą???[/quote]
Spacerku nie było bo zaczęło coś mokrego z nieba padać :placz: Ale mamy troszke fotek z podwórka ;)

[quote name='*Ania...Niuf*'][B][COLOR=purple]Droga Pysiu i zgromadzone tutaj kobiety...dziś jest szczególny dzień...nasz dzień,pragne wam złożyć najserdeczniejsze życzenia,spełnienia wszystkich marzeń[/COLOR][/B]

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images20.fotosik.pl/111/71e207f9f8f3b4b2.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Dziękujemy Ci - ja i moje dwie dziewczyny- ślicznie Aniu :buzi:

[quote name='paula_z']:D Jak sobie poradzilas z Vectra to i Pike i Mage przegadasz :eviltong: :evil_lol:[/quote]
No to chyba do Ewy nie zadzwonie :evil_lol:

[quote name='*Ania...Niuf*']Dlaczego tu tak pusto:mad: pewnie wszystkie kobity balują:eviltong:[/quote]
Bo nie lansowałam się :diabloti:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Pysiu jak się miewa szanowny TATA ? :evil_lol:[/quote]
TATA? Pogadałam sobie z nim i wmówiłam mu że późno w nocy zjadł kilo bigosu i jak o 7 rano pobierali mu krew to jeszcze trawił :evil_lol: Od chwili tej rozmowy czuje się dobrze i w końcu odzyskał kolory na twarzy bo sobie pojadł :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Dziękuję za kozetke ale postoje :evil_lol: Już wczoraj gadałam z PIKą przez telefon :diabloti: 20 minut bez szansy wtrącenia choćby słowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
:mad::mad::mad::mad::mad::mad: ladnie to tak babcie obsmarowywac :mad::mad::mad:

[quote name='Pysia']Ja mam tylko jedno pytanie...Czy wiesz przypadkiem kiedy ona łapie oddech? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

ja nie oddycham :diabloti: fcale :diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']:mad::mad::mad::mad::mad::mad: ladnie to tak babcie obsmarowywac :mad::mad::mad:

ja nie oddycham :diabloti: fcale :diabloti:[/quote]
Pewnie że ładnie bo się fajny temacik zrobił :evil_lol:
A że nie oddychasz to zauwazyłam :diabloti:

Posted

Cholera napisałam milion śmiesznych tekstów i mi wcięło :placz:
No cóż....
Weszka wprawiła w mega depreche moją malutką Zmoreczke :mad: Najpierw naobiecywała jej spacer nad wodą a potem zamówiła deszcz ;) I Zmoreczka wpadła w podły nastrój :evil_lol: Depreche powiększył fakt przebywania Lunety w jednym pokoju z biedną, pokojowo nastawioną Zmoreczką :diabloti: Nie dość że Luneta pogoniła kota Tommyemu to jeszcze wylizała cały kubeczek po deserku :evil_lol:
Foty sa ale nie mam siły wstawiać ....

Posted

[quote name='Vectra']Pysia to było Szelme puścić do Lunety :diabloti:[/quote]
Myślałam o tym ale dopiero co myłam podłoge a ściany są świerzo malowane....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: