Vectra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Maga100'] ja też nie wiem i wiedzieć nie chcę :cool1: TZ raz zrobił i śmierdziało w domu przez 3 dni :angryy: :hmmmm: a to nie wiesz że o małże trzeba dbać i ją myć :razz: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 :multi::multi::multi:Dzień dobry Pysiu:multi: Twój wczorajszy rozmówca na GG nie dotrzymał słowa:mad:....chyba pokaże tylko Tobie:oops:.... Pozdrów JU;) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Witaj Pysiu;) Tak sobie patrze i...nie widze zdjęć futer:-o plisss wrzuć choć jedno żebym mogła se oko nacieszyć:cool3: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Vectra']:hmmmm: a to nie wiesz że o małże trzeba dbać i ją myć :razz: :evil_lol:;)no tak małża powinna być czysta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kesslee Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ech, przepiękna ta Twoja niufka, Pysiu :loveu: Ja tak od paru lat marzę sobie o takiej dziewczynie... tylko czekoladowej :roll: Może kiedyś się doczekam... Quote
Pysia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Witajcie kobiety :loveu: Dzisiaj kompletnie zapracowana niedziela :roll: Proza życia mnie dopadła nawet w ten dzień ;) Najpierw zakupy bo TZta nie było 4 dni. Potem gotowanie obiadku, spacer długi z futrami- na którym zresztą masakrycznie wymarzłam :cool3:- i po spacerku wielkie sprzątanie dołu....Efekt przyniesienia półi lasów do domu przez Zmoroszelmy :angryy: Właśnie kończę.... Musiałam chwilkę usiąść bo od 8 rano jakoś tylko 20 minut przy obiedzie siedziałam :cool1: Pozostała mi podłoga w garazu i kotłowni i będzie super ;) Fotki wrzuce jak będę miała jeszcze siły ;) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 nima Pysi:placz: Pysiu gdzie jesteś nie zostawiaj nas pospieszyłam sie z tym postem...Pysia jednak jest:modla:wybacz Quote
Paula Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Pysia']- na którym zresztą masakrycznie wymarzłam :cool3:- Hahaha :D Kto z kim przestaje ... :siara: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='kesslee']Ech, przepiękna ta Twoja niufka, Pysiu :loveu: Ja tak od paru lat marzę sobie o takiej dziewczynie... tylko czekoladowej :roll: Może kiedyś się doczekam... Poprzednim razem brakło czasu na cytowanie ale teraz wrócę do jednego postu ;) kesslee- ja mam dwie niufki :p Dla potwierdzenia wstawię kilka fot :) Spacerowo Szelma i Nelly Zmorka Szelma jeszcze na smyczy ;) Sęp.... Moja wiosna nieustannie :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Tak sobie idziemy... W siną dal Nelly oczywiście w swoim tempie :evil_lol: I przez kamyczki :) Wielkie wąchanko :) Leśnych stworzeń Kudłatych ;) Smarkate lubią tańczyć :evil_lol: Brzozowy lasek psi :) Quote
Pysia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Radość Szelmy :loveu: Szelma pilnuj się ;) Oki - juz idę :) Dwie wariatki i poważna Szelma :evil_lol: Owsik :) Bez komentarza :) To samo :diabloti: A Szelmusia w słońcu maszeruje :) Quote
Paula Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 To juz bylo, ale swietne jest :multi: Super mina Szelmusi :loveu: Quote
Pysia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Szelma łapie trop :) A Zmorka wiecznie szczęśliwa :loveu: Aż uszy podskakują :evil_lol: Pełen uśmiech :p Szelma do biegu węszy Brak czasu na relax W końcu tyyyyle zapachów nowych ... Trzeba koniecznie wszystko sprawdzić ;) A Zmorka? Jak to Zmorka :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='paula_z'] To juz bylo, ale swietne jest :multi: Super mina Szelmusi :loveu: Ups rzeczywiście :cool3: Chyba w urodzinki Szelmy wstawiłam ;) Quote
aga1215 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Jakie śliczne zdjęcia porobiłaś Edysiu-Pysiu :multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Zmorka nadal idzie :diabloti: Razem z Nelly I mówi całemu światu całą sobą ze kocha wszystko :loveu: Ale jej się chce pić... Tu był może dzik? :eviltong: Tu nie było go ;) Co mnie podglądasz? :mad: Quote
Pysia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='aga1215']Jakie śliczne zdjęcia porobiłaś Edysiu-Pysiu :multi: :multi: :multi: Akurat te foteczki zawdzięczam Weszce :loveu: To ona je zrobiła swoim aparatem :multi: Była wtedy z nami więc miał kto focić ;) Dwie baby razem :loveu: Quote
e.v.a Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 ulalaaa ile fotek:multi: i wszystkie takie słoneczne:loveu: i kudłate:loveu: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Zmorcia ma podobny charakterek co Ozzulek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tu kffiatekkk :loveu:tu motylekkk:loveu: Quote
Pysia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='evaxon']ulalaaa ile fotek:multi: i wszystkie takie słoneczne:loveu: i kudłate:loveu: Komp ciut akurat się rozbujał w swej niemocy więc udało mi się wstawić ;) [quote name='Alicjarydzewska']Zmorcia ma podobny charakterek co Ozzulek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tu kffiatekkk :loveu:tu motylekkk:loveu: Taaaaaaaaaaaa...Tylko że Ozulek nie stara się wejść przez szyberdach do niczyjego auta, nie dostaje *******ca i goopawki i nie próbuje przestawic domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fruwa też chyba żadziej niż Zmorka ;) Quote
kesslee Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Pysia']Radość Szelmy :loveu: o mamo! jak gorylątko wygląda :lol: :loveu: Quote
bonita Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Wpadłam z rewizytą ;) Mamciu czemu się nie chwalisz, że nowe fotki wstawiasz, na dodatek tak duużo i takich fajnych wiosennych już:loveu: Właśnie dodałam Was do ulubionych:cool1: , bo odwiedziłaś mnie dzisiaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Oj i bym zapomniała Zapraszam do galerii Bonity ( mam jedną nową fotkę):evil_lol: Quote
Pysia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='kesslee']o mamo! jak gorylątko wygląda :lol: :loveu: Gorylątko szelmiaste :diabloti: I Zmoreczka Szelma od tyłu ( jak zawsze na spacerze :mad:) Poszukiwania Nie ma mnie ;) Och jaka fajna woda :mad: Superasna :angryy: Złapałam trop Quote
Recommended Posts