Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Prawda ze odlotowe? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wczoraj złapalismy Tommyego i poszły w ruch nożyczki :diabloti: Tommy nie ma śliniaka teraz ;) Dzisiaj złapaliśmy Szelme i poszły w ruch nożyczki :diabloti: Szelma nie ma portek teraz ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Pysia']Prawda ze odlotowe? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wczoraj złapalismy Tommyego i poszły w ruch nożyczki :diabloti: Tommy nie ma śliniaka teraz ;) Dzisiaj złapaliśmy Szelme i poszły w ruch nożyczki :diabloti: Szelma nie ma portek teraz ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:gorzej jak złapiecie JU:roll:.........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: REWELACJA:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:gorzej jak złapiecie JU:roll:.........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: REWELACJA:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ktoś komuś wszedł na głowe :evil_lol: Byłyśmy na spacerku z Weszką i moją sąsiadką :multi::multi::multi: Super bo mogłam focić bo miałam pomocnice do psów :loveu: Fotki są zmniejszone już i będę zaraz wstawiać :) Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Dzisiejszego dnia w samo południe ja, Weszka i sąsiadka Wiesia udałyśmy się na spacerek :) Towarzyszyły nam trzy kudłate siostry: Zmorka, Szelma i smarkata Nelly :multi: Juz od samego rana zapowiadał się piękny słoneczny dzień :) Nie zawiodłyśmy się. Rzeczywiście słoneczko pięknie świeciła i pomomi mroźnego wiatru na dworze była wymarzona pogoda na długi spacer:multi: Przyjechała Weszka, zawołałam Wiesie i dalej na spacerek :) Był to pierwszy spacerek dziewczyn od 4 tygodni...Ze względu na ich szczególną atrakcyjność z wiadomych powodów :cool3: Kondycja trochę zmalała ale radość była ogromna :multi: Na początku szłyśmy obok domów więc fotek nie ma ale potem.... Sami zobaczcie :) Pierwsza ze smyczy poszła Zmorka :) Potem owsik - czyli Nelly której zrobienie foty zakrawało na cud :evil_lol: Ale obie z Weszką dzielnie fociłyśmy z z miliona fot jakoś na kilku Nelly jest :evil_lol: Zmoreczka przeszczęśliwa buszowała A Nelly za nią ;) Zapachy przyciągały... I po kolei: Wiesia, Nelly i Weszka w oddali :) Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Słonko było tak ostre ze zmieniało kolor dziewczyn :) Szelma tez wwąchiwała się w zapachy :) Z powodu owsika nadal na smyczy ... A owsik szalała :evil_lol: Zmoreczka w ciągłym ruchu kłusem biegała z lewej na prawą i odwrotnie aby jak najwięcej wywąchać ;) A owski nadal był łapany na foty :evil_lol: Weszka przymilała się do futer :diabloti: A owski szalała ... Owsk i Szelma :) Było bardzo sympatycznie :loveu: I wesoło :evil_lol: Dwie Szelmy :diabloti: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Szelma Weszka trzyma Szelme :evil_lol: Się uczepiła tej mojej dziewczynki :mad: Hihihi jakie śmieszne :razz: Weź mnie Pysia od Weszki :placz: Przyszła kolej na wolność Szelmy :multi: Domy i ulice pozostały daleko za nami :) Dziewczyny mogły buszować obie do woli :multi: Wię korzystały ;) Szelma wręcz była w skowronkach :loveu: Było siuranie na wszystko I wypatrywanie :) Pełne olanie :evil_lol: W oddali widać Sarnów :) A tutaj na pewno był jakiś zwierzak ... Quote
bonita Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Witaj śliczna mamciuniu Pysiuniu:multi: Tyle fotecek i do każdej opisówka, bardzo ślicznie:loveu: Piesy przeszczęśliwe:loveu: , a babcia Weszka jaka duuumna:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ;)czyżby Weszka skusiła się na poznanie ciecia:evil_lol: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='bonita']Witaj śliczna mamciuniu Pysiuniu:multi: Tyle fotecek i do każdej opisówka, bardzo ślicznie:loveu: Piesy przeszczęśliwe:loveu: , a babcia Weszka jaka duuumna:evil_lol: Dumna blada i na dodatek rozczochrana :evil_lol: Witaj dziecko :loveu: [quote name='tygra']o jaka kruszynka Prawda? :diabloti: Quote
Vectra Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 a co weszka taka niewyrażna na tych fotach ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: niech wezmie rutinoscorbin ;) Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']czyżby Weszka skusiła się na poznanie ciecia:evil_lol: E no Alu :cool3: Przeciesz Wiesia ciecia nie przypomina :shake: Szanowne towarzystwo ciągle było przede mną :mad: Musiałam wołać futra żeby im zadków nie focic Casami nawet odwracały się przodem :evil_lol: Niektóre nie zamierzały :diabloti: Tutaj mamy psa tropiącego :crazyeye: Zmorka OCZYWISCIE idzie po błocie :cool1: A tu mi się Weszka znowu przyczepiła do futer :razz: A zdrajczyni Szelma prawie jej dała buzi :evil_lol: Darła się na biedną Zmorke żeby stała grzecznie :mad: Popatrzcie na tą duszącą ręke :-o Zmorce aż cały jęzor od tego duszenia wywaliło :placz: Nelly uciekała bo bała się że też ją będzie Weszka dusić :evil_lol: Tortur ciąg dalszy ;) Futra wołają oczami o ratunek :diabloti: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Vectra napisał(a):a co weszka taka niewyrażna na tych fotach ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: niech wezmie rutinoscorbin ;) Nie na wszystkich niewyraźna ;) Czasami mi ręka drżała ze strachu o futra ;) Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Moje futerka miały serdecznie dość Weszki ;) I postanowiły ją.....:diabloti: Nie wyszło.... Dziewczyny udawały bociany ;) Chyba żab szukają ;) A Weszka udaje że umie wystawiać psa Z marnym skutkiem ;) Quote
Paula Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 :roflt: Swietne :klacz: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Fajna relacja ze spacerku z Weszka :lol: Quote
anetta Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Swietny, wesolutki spacerek :cool2::cool2: Mialysicie taka sama piekna pogode jak my:) Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='paula_z'] :roflt: Swietne :klacz: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Fajna relacja ze spacerku z Weszka :lol: Nugatowa jest obłędna z tymi pomysłami :evil_lol: Zmorka wszystkich łapie za serduszka ;) A relacja jest nie skończona bo fotek jest duuuuuuuuuuzo ;) [quote name='aga1215']ale piękne :loveu: Trochę Weszce nie wyszło ale niech się cieszy :diabloti: [quote name='anetta']Swietny, wesolutki spacerek :cool2::cool2: Mialysicie taka sama piekna pogode jak my:) Tak ale u nas jest bardziej zielono niż biało :evil_lol: Quote
tygra Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 fajna fota jak wszystkie zresztą ta latająca torebka :) Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='tygra']fajna fota jak wszystkie zresztą ta latająca torebka :) Weszka też leciała :diabloti: Wierz mi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Dziewczyny miały takie łąki dla siebie :) To miała być fotka Nelly :evil_lol: Owsik była w ciągłym ruchu :crazyeye: Dziękuję bogu że nie mam ONka :multi: Twarzą w twarz :evil_lol: Fruwajki ;) Nelly kocha Zmorke :loveu: I nieustannie zaczepiała Szelme :evil_lol: Zadek był ciągle w górze :crazyeye: Quote
clockwork Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='paula_z'] :loveu: :loveu: :loveu: Alicja Ozzulińska w Końcu dziś mi wytłumaczyła jak rozróżniać Twoje piesy... oto i :hmmmm: ...Zmorka ???:???: ale nie rób mi testów jak bedzie jęzor schowany :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='clockwork']Alicja Ozzulińska w Końcu dziś mi wytłumaczyła jak rozróżniać Twoje piesy... oto i :hmmmm: ...Zmorka ???:???: ale nie rób mi testów jak bedzie jęzor schowany :evil_lol: Brawa dla tej pani :klacz::klacz::klacz: To jest Zmorka :loveu: Bez jęzora też prosto :eviltong: A co Ty robisz na kompie o tej porze :crazyeye: Quote
clockwork Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Pysia']Brawa dla tej pani :klacz::klacz::klacz: To jest Zmorka :loveu: Bez jęzora też prosto :eviltong: A co Ty robisz na kompie o tej porze :crazyeye: siedze.. ale nie na kompie- na... pupie:eviltong: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='clockwork']siedze.. ale nie na kompie- na... pupie:eviltong: Hymmmmmmmmm:evil_lol: Ja pupe miałam dawno temu :diabloti: Teraz mam doopke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts