Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']hahahhahahahahaha :loveu:[/quote]
Uważaj na temperature bi w wysoku=iej wazelina zmienia stan skupienia :evil_lol:

[quote name='Katerinas']A to siłownia pomaga zwinąć żyły na miejsce? ;)
Ja tam pijam do 5 kaw dziennie. Czasami ostatnią o 23:00. Chyba się kiedyś wykończę :roll:

no nie mogę :lol: ale gimnastyka :lol: :lol:
co by się nie przemęczyła ;)

To jedna gwałci drugą? :-o

eee tam... trza popracować nad TZ-tem ;)
zobaczy maleństwa i wymięknie ;)[/quote]
Licho wie czy wymięknie....

[quote name='Katerinas'][B]Pysiu[/B]
Mam, tak z ciekawości pytanko. Czy w każdej hodowli (mam na mysli inne rasy) bada się progesteron aby sukę zaciązyć? Czy tylko u niufów jest ciężko z utrafieniem?[/quote]
Jak masz psa pod nosem to jest fajnie bo możesz iść do niego kiedy chcesz. A jak pracujesz i masz kawał drogi do taty to nie warto rezykować i jechać " na pałe"....Szkoda i suki i czasu bo pies będzie skakał po niej, wymorduje ją a i tak nic z tego nie będzie:shake: Jezeli mozna pobrać odrobine krwi i zaoszczędzić tyle - to warto....
No i nie każda suka jest "ksiażkowa". Zmorka jest ale z Szelmą różnie bywa....

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Cześć Pysiu ...czy wy już we Wrocku:razz:[/B][/I][/quote]
Do Wrocka jedziemy w następną cieczke...Szelma postanowiła przyspieszyć "te dni" i miała je w...weekend :placz: Jakbym dostała wczoraj wyniki to jeszcze mogłabym jechać. A że pechowo dostałam dopiero dzisiaj o 13:30 to doopa blada....Następne krycie w maju-czerwcu....
Ale tak sobie pomyślałam że moze to palec Bozy? Szelma tyle wybrała się antybiotykówe ostatnio....Może tak miało być żeby jej organizm się zregenerował? Chociaż specjaliści twierdzili że kryć...Ale ja tam specjalnie nie płaczę... Teraz mogę stwierdzić ze Szelma znormalniała i "te dni" miała jak książka pisze a nie później niż inne ;)

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]A to zupełnie zmienia postac rzeczy....:diabloti: zupełnie[/B][/quote]
Kocham cie misiu :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Pysia']Jak masz psa pod nosem to jest fajnie bo możesz iść do niego kiedy chcesz. A jak pracujesz i masz kawał drogi do taty to nie warto rezykować i jechać " na pałe"....Szkoda i suki i czasu bo pies będzie skakał po niej, wymorduje ją a i tak nic z tego nie będzie:shake: Jezeli mozna pobrać odrobine krwi i zaoszczędzić tyle - to warto....
No i nie każda suka jest "ksiażkowa". Zmorka jest ale z Szelmą różnie bywa....
[/quote] Dzieki :smile: Rzeczywiście racja.

Posted

[B][I]Pysiu to może nasze sex bomby będą miały szczeniory w tym samym czasie:cool3: . Też muszę Bonkowi take badanie zrobić nim gdziekolwiek się wybiorę:p .[/I][/B]

Posted

[quote name='Pysia']A wiecie co teraz robię?
A jem :loveu: [B]Kapustę z grochem[/B], kotleta schabowego i bułeczke :multi::multi::multi: Cały ogromny talerz :p[/quote]
Wspolczuwam TZtowi w nocy ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Katerinas']Dzieki :smile: Rzeczywiście racja.[/quote]
Polecam się ;)

[quote name='bonita'][B][I]Pysiu to może nasze sex bomby będą miały szczeniory w tym samym czasie:cool3: . Też muszę Bonkowi take badanie zrobić nim gdziekolwiek się wybiorę:p .[/I][/B][/quote]
Bonek ściemniara jak i Szelma :evil_lol:

[quote name='paula_z']Wspolczuwam TZtowi w nocy ;) :evil_lol:[/quote]
Nie musisz :) Akurat o to jest spokojny :)

[quote name='Vectra']Pysiu nie jedz tyle :diabloti: bo bedziesz gruba :diabloti:[/quote]
Naprawdę? :crazyeye: To idę po dokładke.....

[quote name='da-NUTKA']Byłam............. i uciekam............

te znowu o żarciu :mad:

Danka[/quote]
Możemy jeszcze o facetach ze zgrabnymi półdupkami :diabloti:I umięśnionymi udami :diabloti: Wysoki, umięśniony ale z umiarem ( nie napakowany :shake:) idzie sobie przede mną i pręży te swoje pośladki.....Przyciasne jeansy opinają mu uda. Widzę jak z tej jego doopki opadają te spodnie i pozostają zgrabne sexowne slipy :loveu: A on idzie dalej....

Posted

[quote name='Pysia']A wiecie co teraz robię?
A jem :loveu: Kapustę z grochem, kotleta schabowego i bułeczke :multi::multi::multi: Cały ogromny talerz :p[/quote] Przyłączam się do współczuć dla TZ-ta ;)

[quote name='Vectra']Pysiu nie jedz tyle :diabloti: bo bedziesz gruba :diabloti:[/quote]
oj... chyba to Pysi nie grozi :smile: ;) czytając ile je a jak wygląda... Ja też chcę taką przemianę materii!! :placz:

Posted

[quote name='Katerinas']
1.Przyłączam się do współczuć dla TZ-ta ;)

2.oj... chyba to Pysi nie grozi :smile: ;) czytając ile je a jak wygląda... Ja też chcę taką przemianę materii!! :placz:[/quote]
Ad1.TZ zjadł tej kapusty z grochem dość dużo popołudniu.....
Ad2. Nie grozi :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']

Możemy jeszcze o facetach ze zgrabnymi półdupkami :diabloti:I umięśnionymi udami :diabloti: Wysoki, umięśniony ale z umiarem ( nie napakowany :shake:) idzie sobie przede mną i pręży te swoje pośladki.....Przyciasne jeansy opinają mu uda. Widzę jak z tej jego doopki opadają te spodnie i pozostają zgrabne sexowne slipy :loveu: A on idzie dalej....[/quote]

Podoba mi się ten wątek......:cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='AlKil']Podoba mi się ten wątek......:cool3::cool3::cool3:[/quote]
Jak widać tylko nam bo nikt inny się nie przyłączył :diabloti:

[quote name='LAZY']No to czekamy do lata:)

Pysiu...bój się Boga z tym jedzeniem o takiej późnej porze:crazyeye:[/quote]
O!! I znowu Bój się Boga :grins:

Posted

[quote name='Pysia']Jak widać tylko nam bo nikt inny się nie przyłączył :diabloti:
[/quote]

Normalnie nie mogę uwierzyć, że nie ma tu fanek męskich tyłeczków...:shake: chyba, że TZ-ci namiętnie przeglądają dogo...
Mojemu tylko pokazuję zdjęcia i opowiadam :eviltong: nie dopuszczam do dogo, więc pisać mogę co chcę!!!:multi:
A w ogóle to mam dwóch kolegów, którzy mają takie sprężyste tyłeczki, miło sobie je pomacać...:cool3:

A SZelmusia niech nabiera sił, żeby na następny raz było wszystko ok!!!!
Bo jak się dziewczyna tak będzie zbierać, to jeszcze ją Karol wyprzedzi:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Do lata, do lata, do lata!!!! :) :) :)[/quote]
Latem to Ty Izuniu będziesz pieluchy zmieniać :evil_lol:

[quote name='malawaszka']...piechoootą będę szła.. aaaa... aaaa :evil_lol:[/quote]
Na bosaka :diabloti:

[quote name='AlKil']Normalnie nie mogę uwierzyć, że nie ma tu fanek męskich tyłeczków...:shake: chyba, że TZ-ci namiętnie przeglądają dogo...
Mojemu tylko pokazuję zdjęcia i opowiadam :eviltong: nie dopuszczam do dogo, więc pisać mogę co chcę!!!:multi:
A w ogóle to mam dwóch kolegów, którzy mają takie sprężyste tyłeczki, miło sobie je pomacać...:cool3:

A SZelmusia niech nabiera sił, żeby na następny raz było wszystko ok!!!!
Bo jak się dziewczyna tak będzie zbierać, to jeszcze ją Karol wyprzedzi:lol::lol::lol:[/quote]
Ja tez nie mogę w to uwierzyć :crazyeye:
Szelmusia teraz dostanie dużo witaminek i spokojnie poczekamy :p Jako że ma cieczki co 4 miechy to trwać wiecznie to nie będzie ;) Niech dziewczyna teraz odpocznie od wetów i znowu mi zaufa tak jak przed uszkami to i łatwiej będzie chodzić przy niej po porodzie :) Bo jak na razie to pracujemy nad czesankiem znowu.....Ma uraz po codziennych czyszczeniach bardzo bolących uszków i jak z czymś w rękach podchodze to widzę strach w oczach :shake: Mogłabym na siłe czesać ale nie tędy droga :roll: Powolutku i na spokojnie nauczymy się znowu że pańcia krzywdy nie robi. Już pierwsze efekty są bo pozwoliła sobie na spokojnie wyczesać jeden boczek bez strachu :multi::multi::multi:

Guest Kamcia_14
Posted

[B][I]Ło matko o czym wy tu gadacie :evil_lol:. O takich nieprzyzwoitych rzeczach :evil_lol:. [/I][/B]