Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Katerinas']Nooo.... teraz widzę karmienie :smile:

Ale nie ma moich postów. :crazyeye:
bosze.... DGM wróć na miejsce, nie szalej :razz:
Teraz ja swoich nie mogę znaleźć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zaczyna mnie to bawić ;)

[quote name='aga1215']ufffffffff......... nadrobiłam cały dzień ..... tyle czytania
Wektor też czasem wędruje z miska po mieszkaniu :diabloti:
Witaj Pysiu:multi: :multi: :multi:
Boli Cię główka? :diabloti:
Witaj :multi::multi::multi:

[quote name='PIKA']Kobity ja widze wszystkie Wasze posty :evil_lol:
A skąd wiesz czy wszystkie? :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100'][

Mój Tommy :p taki wspaniały, dumny i blady :p
Dzisiaj było spotkanie Lunety z Tommym :diabloti: Oczywiście on z plebsem się nie zadaje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Witam :diabloti: Pleban pewno juz od wczoraj wie :evil_lol:

Ciebie to od razu pleban wypcha :diabloti:
dobrze że nasz ksionc nas jeszcze nigdy nie widział:diabloti:

Co to są dziary? :crazyeye:

dziary to tatuaże- takie nie artystyczne, więzienne, wojskowe, tatuaże od blokowych oprawców- czyli coś co szpeci a nie wygląda... robota pseudo-tatuatorów...
Wiem ze żyję bo czuję :eviltong:

jak czujesz to żyjesz :eviltong:
A Szelma je kulturalnie czyli z miski na podwyższeniu :evil_lol: To Zmorka lubi na posłanku ;)

zaś sie zakręciłam...
Klockowa zamotana dokumentnie :evil_lol:

że ehhhh.. chyba ta praca mnie wykańcza!!! :razz:

Ty to myślisz żeś jedyna wyjatkowa :shake: Samolub jeden :eviltong: Inni tez są wyjątkowi tylko inaczej :diabloti:

no to super!

Czyli mam z obiema babami Cię odwiedzić? :diabloti:

to jak bedziesz w trasie to i do nas zapraszamy!!
.

[quote name='*Ania...Niuf*']dziary to tatuaze:p

prawie...

[quote name='Pysia']To dlaczego napisała "dziary, kolce , tatuaże " ? :crazyeye:
Ja to jestem niedoinformowana.....
ja takowych blizn zalanym atramentem na szczęście nie mam, ale coś tam musiałam wpisać :evil_lol: oki... chodź kochana Ci pokażę Klocka, kolce, tatuaże... :razz:

[quote name='Pysia']Skodurowanie czyli grzebanie W NIE SWOICH RZECZACH :diabloti:

też masz język którego ja nie rozumiem :cool3:

Posted

Witajcie w ten wietrzny dzień :p
[quote name='clockwork']prawie...

ja takowych blizn zalanym atramentem na szczęście nie mam, ale coś tam musiałam wpisać :evil_lol: oki... chodź kochana Ci pokażę Klocka, kolce, tatuaże... :razz:

też masz język którego ja nie rozumiem :cool3:
Klocka zobaczę z miłą chęcią :p Kolce wiem jak wyglądają :eviltong: Tatuaże tez :eviltong:
Ha!! To taka podwórkowa , zagłębiowska gwara :evil_lol:

Posted

jejku, przebrnęłam przez to wszystko!!!! Muszę brać specjalnie zastępstwo w pracy, żeby nadążyć za tą galerią....:cool1:

SKODUROWANIE - muszę to sobie gdzieś zapisać, bo na pewno zapomnę....:shake:

Posted

AlKil napisał(a):
jejku, przebrnęłam przez to wszystko!!!! Muszę brać specjalnie zastępstwo w pracy, żeby nadążyć za tą galerią....:cool1:

SKODUROWANIE - muszę to sobie gdzieś zapisać, bo na pewno zapomnę....:shake:

Witaj Ewciu :multi:
Przesadzasz :eviltong: Ostatnio mało co się tutaj dzieje bo i czas senny i aura nie sprzyja ;)

Posted

evaxon napisał(a):
czesc Pysiu Rysiu:evil_lol: :loveu: :evil_lol:

to kiedy male niufkolandy beda:loveu: bo juz sie niemoge doczekac:evil_lol:

Ja tez się nie mogę doczekać ...Ale czy w ogóle się od Szelmy doczekam to się okaże :cool1:

Posted

Pysia napisał(a):
Ja tez się nie mogę doczekać ...Ale czy w ogóle się od Szelmy doczekam to się okaże :cool1:

oj doczekasz doczekasz:evil_lol: tylko spraw jej jakiegos przystojnego murzyna:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
oj doczekasz doczekasz:evil_lol: tylko spraw jej jakiegos przystojnego murzyna:evil_lol:

Ma najprzystojniejszego :loveu: Ale raczej szczególnej miłości nie widać u nich do siebie :evil_lol: Nie to co Zmorka :pMałzonek chciał przez balkon do niej wyskoczyć jak ją zobaczył :crazyeye: A i ona próbowała mnie ze schodów zrzucić tak jej się do niego spieszyło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Ma najprzystojniejszego :loveu: Ale raczej szczególnej miłości nie widać u nich do siebie :evil_lol: Nie to co Zmorka :pMałzonek chciał przez balkon do niej wyskoczyć jak ją zobaczył :crazyeye: A i ona próbowała mnie ze schodów zrzucić tak jej się do niego spieszyło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:loveu: achhh prawdziwa milosc:loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Musiałaś to wywlec :mad::mad::mad:
:evil_lol:
Mam coraz mniejszą ochote wchodzenia na dogo :razz: Tak mi się tnie przez te podkreślone reklamy że moja cierpliwość jest na wykończeniu:cool1:

musiałam:diabloti: ......ktos musiał...tak?? :diabloti:

na całe szczescie mnie sie nic nie tnie...pewnie dlatego ze dzialam na łaczu firmowym...:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']na całe szczescie mnie sie nic nie tnie...pewnie dlatego ze dzialam na łaczu firmowym...:diabloti:

a mnie się tnie i mam dość - spadam z dogo dopóki to się nie naprawi :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Pysia napisał(a):

rzeczywiscie chlopak niczego sobie:cool3: a szlma moze nie nalezy do tych co sie od pierwszego wejrzenia zako****a tak jak zmorka:razz:

Posted

Pysiu, cieszę się, że udało się z uchem Szelmy. I że moje czarne proroctwa się nie sprawdziły. :multi:
Zapytam jutro chirurgów, czym można potraktować takie swędzęco-gojące się ucho.

Posted

JA CHCE TO ZDJĘCIE ALE DUŻE!!!!! bardzo ładnie o nie prosze. Pysiaczku no ja nie moge kurcze felek dwa psy (zaznaczam duze psy), na pewno masz ładne duże zdjęcia dużych psów w jakis ciekawych pozach. Kcem miec w albumie te panny

Nie żebym marudziła ale poprosze tez o to:
http://img34.echo.cx/img34/8162/2i3kwiecie0189uc.jpg
http://img299.imageshack.us/img299/286/setiikotki0290ho.jpg
http://img155.imageshack.us/img155/4166/setiikotki0973yz.jpg

To tak na poczatek Pysiu

Posted

Pysia napisał(a):
Nie wytrzymam normalnie :angryy: Wnerwiłam się :angryy: Albo to forum będzie normalnie działac albo namówię WSZYTKICH aby tutaj nie wchozili i będzie po reklamach i po wszystkim :angryy:

"Żeby tego nie było, tamtego nie było, żeby NIC nie było":diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']:loveu: achhh prawdziwa milosc :evil_lol:
To była miłość od pierwszego wyniuchania :p

[quote name='malawaszka']a zgadnijcie kto będzie miział małe niufki :loveu:
A Ty znowu się chwalisz?

[quote name='Agunia-Pańciunia)']musiałam:diabloti: ......ktos musiał...tak??

na całe szczescie mnie sie nic nie tnie...pewnie dlatego ze dzialam na łaczu firmowym...:diabloti:
Wredna jesteś :mad:

[quote name='malawaszka']a mnie się tnie i mam dość - spadam z dogo dopóki to się nie naprawi :angryy:
Obawiam się ze ono już takie pozostanie...Ale wiesz co? Zaczyna mnie to bawić :diabloti: Jak się pisze Franek to wychodzą rury a jak kwiaty to kwiaty dla Ciebie itd :diabloti: Zaczęłam zaglądać w te odnosniki i powychodziły wesołe historie :evil_lol:

[quote name='*Ania...Niuf*']rzeczywiscie chlopak niczego sobie a szlma moze nie nalezy do tych co sie od pierwszego wejrzenia zako****a tak jak zmorka:razz:
Szelmie wystarczy sex sam w sobie :roll:

[quote name='*Ania...Niuf*']no i mnie wygwiazdkowało...:cool1:
Bo brzydko piszesz :diabloti:

[quote name='AlKil']cenzura...:cool1:
:evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska']Pysiu, cieszę się, że udało się z uchem Szelmy. I że moje czarne proroctwa się nie sprawdziły. :multi:
Zapytam jutro chirurgów, czym można potraktować takie swędzęco-gojące się ucho.
Od wczoraj drapie się niemiłosiernie :placz: Ma już tam rane i na dodatek ją powiększa sobie :placz: Widać że swędzi ją strasznie ....

[quote name='Agunia-Pańciunia)']o to samo chce zapytac...co????
Skodurowanie :diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a skad bedziesz wiedziała ze sie naprawiło jak Cie tu nie bedzie???? hmmmm???:diabloti:
Zadzwoni do mnie i zapyta ;)

[quote name='Agga']

JA CHCE TO ZDJĘCIE ALE DUŻE!!!!! bardzo ładnie o nie prosze. Pysiaczku no ja nie moge kurcze felek dwa psy (zaznaczam duze psy), na pewno masz ładne duże zdjęcia dużych psów w jakis ciekawych pozach. Kcem miec w albumie te panny

Nie żebym marudziła ale poprosze tez o to:
http://img34.echo.cx/img34/8162/2i3kwiecie0189uc.jpg
http://img299.imageshack.us/img299/286/setiikotki0290ho.jpg
http://img155.imageshack.us/img155/4166/setiikotki0973yz.jpg

To tak na poczatek Pysiu
Dobra tylko przyslij mi adres mailowy który pomieści duze foty ....

[quote name='LAZY']"Żeby tego nie było, tamtego nie było, żeby NIC nie było":diabloti:
A Tobie co? :crazyeye:

Chciałam Wam powiedzieć że za każdym razem jak wchodzę na dogo to dzięki Wam uśmiecham się szczerze :)
Kocham Was - wiecie? :loveu: