Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Tak pilnował że aż padł :lol: :angel: Teraz mam 7 szczeniaków w domu :wink: Zabieram całe tałatajstwo i niedługo wyjezdzam bo oszaleję tutaj :evilbat: Jak co to jego tez utopię tylko worek mi większy potrzebny....

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuahaha Pysia ma OBSESSION na punkcie topienia :lol:

To tak od kilku dni :) Wyszłam na spacer ze Zmorką a jeden facet co z kundelkiem takim małym spaceruje do mnie podszedł i zapytał czy ona ma szczeniaki. Odpowiedziałam ze tak. On na to że mam problem i jak potrzebuję pomocy to może mi je potopić bo zawsze tak robi ze szczeniakami swojej suni.... I tak to się z tym topieniem zaczęło...To smutne ale jakos nie mam ochoty się teraz denerwować wiec ....
Jak coś to mam pomocnika ;)

Posted

Pysia napisał(a):
On na to że mam problem i jak potrzebuję pomocy to może mi je potopić bo zawsze tak robi ze szczeniakami swojej suni

:x :( pokaż mi tego drania! wezmę i mu tą sukę wysterylizuję 0X

Posted

malawaszka napisał(a):
Pysia napisał(a):
On na to że mam problem i jak potrzebuję pomocy to może mi je potopić bo zawsze tak robi ze szczeniakami swojej suni

:x :( pokaż mi tego drania! wezmę i mu tą sukę wysterylizuję 0X

i jego zeby nie swojego nic nie wartego nasienia nie rozpylal po swiecie :evil:

Posted

Sprawa załtwiona a facet nie jest do końca normalny.
Maluchy będa cudne za jakieś dwa tygodnie :) Wtedy będa już wyglądały jak niuf :D Nie mogę się doczekac.....

Posted

Hahahaha rewelacyjne foto z pilnowaczem gdy spi :cunao: czy on wie o tym zdjeciu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ale mi sie cisnienie podnioslo... :x ja przeczytala to:
"On na to że mam problem i jak potrzebuję pomocy to może mi je potopić bo zawsze tak robi ze szczeniakami swojej suni"
:shake:
ale od razu opadlo jak przeczytalam ze suczka jest wyster. :)

Bobaski takie mniam, idealne do schrupania :D :D :loveu:

Posted

Czyba widza już przez te wpół otwarte oczka:) Jeden jakby usiadł tylko z nogami w tyle i popatrzył na mnie :) Potem szczeknął :angel: A drugi próbuje caly czas zapore podgryzac tylko nie ma czym i denerwuje sie ze mu nie ustępuje :) Warczy przy tym :angel: Gdzieś mi umknęło i nie wiem kiedy maluchy zaczynają słyszeć:) Bo wydaje mi sie ...Teraz juz szczekają 3.... :angel: Fajna noc przede mna....

Posted

witaj Pysia.
No maluszki ładnie rosna - gratuluje. Ja tez mam maluszki, lhasa apso, urodzone 23.07 miedzy 8 a 9, mam 4 panienki i chlopaka:-)
Takze razem cieszymy sie z maluszkow - tyle za moje to maluchy (foty są na dogomanii, gr.9, LHASA APSO) Moje juz otowrzyly oczka zaczynaja chodzic.
Moja niufa jest bardzo zdziwiona, ale tez by sie nimi zaopiekowala:-)

Posted

Malawaszka......i co z relacjami??? Kiedy jedziesz do maluszków????
Jak mi sie uda to ja jade do nich w sobote lub niedziele :lol: :lol:
Już nie mogę się doczekać!!!!

Posted

Pysia napisał(a):
: Gdzieś mi umknęło i nie wiem kiedy maluchy zaczynają słyszeć:) ...

Mniej więcej w tym samym okresie jak otworzą w pełni oczka :D
Zaglądaj w uszki to zobaczysz, jak się kanał słuchowy otworzy :D