dbsst Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 łoooooooooooooooo matko REWELACJA zostal zaatakowany przez czarne stworki :D a ten maluch co lezy rozwalony na reku jest mistrzem Quote
Pysia Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Tak pilnował że aż padł :lol: :angel: Teraz mam 7 szczeniaków w domu :wink: Zabieram całe tałatajstwo i niedługo wyjezdzam bo oszaleję tutaj :evilbat: Jak co to jego tez utopię tylko worek mi większy potrzebny.... Quote
malawaszka Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 buuuahaha Pysia ma OBSESSION na punkcie topienia :lol: Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 hahahahaha biedne sceniaki piekny zywot mialy ;) Quote
Pysia Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 malawaszka napisał(a):buuuahaha Pysia ma OBSESSION na punkcie topienia :lol: To tak od kilku dni :) Wyszłam na spacer ze Zmorką a jeden facet co z kundelkiem takim małym spaceruje do mnie podszedł i zapytał czy ona ma szczeniaki. Odpowiedziałam ze tak. On na to że mam problem i jak potrzebuję pomocy to może mi je potopić bo zawsze tak robi ze szczeniakami swojej suni.... I tak to się z tym topieniem zaczęło...To smutne ale jakos nie mam ochoty się teraz denerwować wiec .... Jak coś to mam pomocnika ;) Quote
Justi0022 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Krótki, ale z klasą :lol: Rodzice cudni :lol: Ciągle były w necie :lol: Quote
malawaszka Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Pysia napisał(a):On na to że mam problem i jak potrzebuję pomocy to może mi je potopić bo zawsze tak robi ze szczeniakami swojej suni :x :( pokaż mi tego drania! wezmę i mu tą sukę wysterylizuję 0X Quote
Pysia Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Już nie trzeba - wysterylizowana od kilku miesiecy...Nie tylko Ty dzialasz ;) Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 malawaszka napisał(a):Pysia napisał(a):On na to że mam problem i jak potrzebuję pomocy to może mi je potopić bo zawsze tak robi ze szczeniakami swojej suni :x :( pokaż mi tego drania! wezmę i mu tą sukę wysterylizuję 0X i jego zeby nie swojego nic nie wartego nasienia nie rozpylal po swiecie :evil: Quote
Pysia Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Sprawa załtwiona a facet nie jest do końca normalny. Maluchy będa cudne za jakieś dwa tygodnie :) Wtedy będa już wyglądały jak niuf :D Nie mogę się doczekac..... Quote
malawaszka Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Pysia napisał(a):Już nie trzeba - wysterylizowana od kilku miesiecy...Nie tylko Ty dzialasz ;) uffff :fadein: Quote
Justi0022 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Malawaszka, obecaj być kanałem informacyjnym z daczy Pysi i jej rodziny :modla: Quote
agabass Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 co za sprytne czarnuszki od małego już osaczaja Quote
anetta Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Hahahaha rewelacyjne foto z pilnowaczem gdy spi :cunao: czy on wie o tym zdjeciu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale mi sie cisnienie podnioslo... :x ja przeczytala to: "On na to że mam problem i jak potrzebuję pomocy to może mi je potopić bo zawsze tak robi ze szczeniakami swojej suni" :shake: ale od razu opadlo jak przeczytalam ze suczka jest wyster. :) Bobaski takie mniam, idealne do schrupania :D :D :loveu: Quote
Pysia Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Czyba widza już przez te wpół otwarte oczka:) Jeden jakby usiadł tylko z nogami w tyle i popatrzył na mnie :) Potem szczeknął :angel: A drugi próbuje caly czas zapore podgryzac tylko nie ma czym i denerwuje sie ze mu nie ustępuje :) Warczy przy tym :angel: Gdzieś mi umknęło i nie wiem kiedy maluchy zaczynają słyszeć:) Bo wydaje mi sie ...Teraz juz szczekają 3.... :angel: Fajna noc przede mna.... Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Oj to lepiej nie krzyczpo nich bo ci sie zaczną odszczekiwać :wink: Quote
LAZY Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Cudenka!! Kniecznie Waszka fotorelacje musisz zdawac! Skoro i tak juz je odwiedzasz to chociaz niech jakis pozytek z Ciebie bedzie :wink: Quote
Baha Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 witaj Pysia. No maluszki ładnie rosna - gratuluje. Ja tez mam maluszki, lhasa apso, urodzone 23.07 miedzy 8 a 9, mam 4 panienki i chlopaka:-) Takze razem cieszymy sie z maluszkow - tyle za moje to maluchy (foty są na dogomanii, gr.9, LHASA APSO) Moje juz otowrzyly oczka zaczynaja chodzic. Moja niufa jest bardzo zdziwiona, ale tez by sie nimi zaopiekowala:-) Quote
Gabcia26 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Malawaszka......i co z relacjami??? Kiedy jedziesz do maluszków???? Jak mi sie uda to ja jade do nich w sobote lub niedziele :lol: :lol: Już nie mogę się doczekać!!!! Quote
malawaszka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 no ja mam nadzieję, że będę wczesniej :lol: ale dokładnie nie wiem jeszcze - może w środę :roll: Quote
Gabcia26 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 To fantastycznie!!!!! Będą nowe fotki:-)))))) Quote
PIKA Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Pysia napisał(a): : Gdzieś mi umknęło i nie wiem kiedy maluchy zaczynają słyszeć:) ... Mniej więcej w tym samym okresie jak otworzą w pełni oczka :D Zaglądaj w uszki to zobaczysz, jak się kanał słuchowy otworzy :D Quote
Recommended Posts