Olcia Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):lepiej nie pytaj, tylko skojarz sobie ze tydzien wyposzczona jestem :lol: :lol: łoooooooooooo to wspolczuje szczerze 8) od jutra nadorbie, ale jak za to bedzie smakowalo :multi: :oops: badz silna nie uschnij do jutra tak jest bede sie starac :lol: bosz znowu u mnie leje :evil: Quote
dbsst Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Olcia napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):lepiej nie pytaj, tylko skojarz sobie ze tydzien wyposzczona jestem :lol: :lol: łoooooooooooo to wspolczuje szczerze 8) od jutra nadorbie, ale jak za to bedzie smakowalo :multi: :oops: badz silna nie uschnij do jutra tak jest bede sie starac :lol: bosz znowu u mnie leje :evil: i u mnie i grzmi a ja z pokemonem musze jeszcze isc Quote
Olcia Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 no ja tez mialam isc, ale na razie nigdzie nie leze, bo sobie wlosy wyprostowalam i jak wyjde to mi sie znowu skereca, niestety misie musza troszke jeszcze siku potrzymac :lol: Quote
malawaszka Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Olcia tylko uważaj coby w ślady Seti nie pójść :lol: Quote
Olcia Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 malawaszka napisał(a):Olcia tylko uważaj coby w ślady Seti nie pójść :lol: aaaaaaaaaaa az tyle to nie :D , ja juz w tym wieku ze jesli nawet coby sie przydazylo, to martwic sie nie bede :lol: Quote
dbsst Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Olcia napisał(a):no ja tez mialam isc, ale na razie nigdzie nie leze, bo sobie wlosy wyprostowalam i jak wyjde to mi sie znowu skereca, niestety misie musza troszke jeszcze siku potrzymac :lol: hehehe nio tak wlosy swieta rzecz :D Quote
Olcia Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 to moze ja tak dla bezpieczenstwa co by ewentualnie tyle co u Seti nie bylo opuszcze topic :lol: Quote
Olcia Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):no ja tez mialam isc, ale na razie nigdzie nie leze, bo sobie wlosy wyprostowalam i jak wyjde to mi sie znowu skereca, niestety misie musza troszke jeszcze siku potrzymac :lol: hehehe nio tak wlosy swieta rzecz :D no a jak by inaczej ale leje :o Quote
LAZY Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Piękne , cudne maleństwa! To ja teraz wiem co takie plami robiły u nic na grzbiecie, a to byl alkir! Bardzo pomysłowe..ja bym sie bała wiązac wstązeczki na szyi to faktycznie moze byc niebezpeiczne... Quote
malawaszka Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 LAZY napisał(a):To ja teraz wiem co takie plami robiły u nic na grzbiecie, a to byl alkir! :hmmmm: :niewiem: Quote
asher Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 LAZY, no faktycznie, "alkir" to bardzo, bardzo pomysłowe :lol: :wink: Quote
malawaszka Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 buuuahahahhaa po setnym przeczytanie zrozumiałam co LAZ miała na myśli :lol: Quote
LAZY Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 malawaszka napisał(a):LAZY napisał(a):To ja teraz wiem co takie plami robiły u nic na grzbiecie, a to byl alkir! :hmmmm: :niewiem: :oops: przepraszam...ale znowu pewien sprzet mi szwankuje... :evil: Quote
Maga100 Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Lazy, ja do tej pory śmieję się w głos, jak sobie przypomnę twoją zepsuta klawiaturę :lol: Ech, żeby tak znów... :evilbat: Quote
malawaszka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 i jeszcze trochę dnia wczorajszego :wink: :angel: jeszcze trochę i nie pomieszczą się przyu cycuchach :D hihih jakie pozycje aaa mama chce mnie pożreć :o najsłodszy słodziak Quote
Alicja Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Boziu jakie słodkie pełzaczki :angel: :angel: :angel: Quote
sylwiaskalska Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 CUDEŃKO :) Co tu więcej powiedzieć, małe czarnuszki cudeńka :) Quote
asher Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Hahaha, jakaś locha wzorem kukułki obcego bobasa do gniazda podrzuciła :lol: Quote
Pysia Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 [quote name='asher']Hahaha, jakaś locha wzorem kukułki obcego bobasa do gniazda podrzuciła :lol: Proszę sie nie smiac !! :wink: :lol: Ta swinka to ukochana zabawka Seti :) Teraz jak wychodzi na spacer to zabiera ja ze sobą :lol: I nie puści nawet na chwilkę :wink: Dodatnia strona tego jest taka ze chce wyjść i nic nie zjada na dworze ( bo jak ze swinką w pyszczku ) a ujemna....problem z załatwieniem potrzeb fizjologicznych bo przeciez najpierw trzeba powachać.... Quote
agabass Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 piękne maluchy super rosną z dnia na dzień a świnka pomysłowa :lol: Quote
arima Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 [quote name='Pysia'][quote name='asher']Hahaha, jakaś locha wzorem kukułki obcego bobasa do gniazda podrzuciła :lol: Proszę sie nie smiac !! :wink: :lol: Ta swinka to ukochana zabawka Seti :) Teraz jak wychodzi na spacer to zabiera ja ze sobą :lol: I nie puści nawet na chwilkę :wink: Dodatnia strona tego jest taka ze chce wyjść i nic nie zjada na dworze ( bo jak ze swinką w pyszczku ) a ujemna....problem z załatwieniem potrzeb fizjologicznych bo przeciez najpierw trzeba powachać.... Pysia to chyba wszystkie niufki lubią świńki :lol: :lol: Bonek dostał identyczną jak był malutki od Alfika i do dziś sie z nią nie rozstaje :D I co rano jak ją zobaczy to cieszy sie jakby ją dopiero dostal :D :D Quote
asher Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Pysia napisał(a):Proszę sie nie smiac !! :wink: :lol: Ta swinka to ukochana zabawka Seti :) Teraz jak wychodzi na spacer to zabiera ja ze sobą :lol: Nieładnie, jaki z niej samolub! Zabiera swinię ze soba, żeby się dzieci przypadkiem nią nie bawiły :roll: :lol: Quote
Justi0022 Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 arima napisał(a): Pysia to chyba wszystkie niufki lubią świńki :lol: :lol: Bonek dostał identyczną jak był malutki od Alfika i do dziś sie z nią nie rozstaje :D I co rano jak ją zobaczy to cieszy sie jakby ją dopiero dostal :D :D O tym samym pomyślałam, ale się nie chciałam wtrącać, bo Bonek nie mój i jego pasję świnkową znam z opowieści Alfikowej :wink: Coś musi być w tych świnkach :lol: Quote
Recommended Posts