Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
Olcia napisał(a):
dbsst napisał(a):
Olcia napisał(a):
lepiej nie pytaj, tylko skojarz sobie ze tydzien wyposzczona jestem :lol: :lol:

łoooooooooooo to wspolczuje szczerze 8)

od jutra nadorbie, ale jak za to bedzie smakowalo :multi: :oops:

badz silna nie uschnij do jutra

tak jest bede sie starac :lol:

bosz znowu u mnie leje :evil:

Posted

Olcia napisał(a):
dbsst napisał(a):
Olcia napisał(a):
dbsst napisał(a):
Olcia napisał(a):
lepiej nie pytaj, tylko skojarz sobie ze tydzien wyposzczona jestem :lol: :lol:

łoooooooooooo to wspolczuje szczerze 8)

od jutra nadorbie, ale jak za to bedzie smakowalo :multi: :oops:

badz silna nie uschnij do jutra

tak jest bede sie starac :lol:

bosz znowu u mnie leje :evil:

i u mnie i grzmi a ja z pokemonem musze jeszcze isc

Posted

no ja tez mialam isc, ale na razie nigdzie nie leze, bo sobie wlosy wyprostowalam i jak wyjde to mi sie znowu skereca, niestety misie musza troszke jeszcze siku potrzymac :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Olcia tylko uważaj coby w ślady Seti nie pójść :lol:

aaaaaaaaaaa az tyle to nie :D , ja juz w tym wieku ze jesli nawet coby sie przydazylo, to martwic sie nie bede :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
no ja tez mialam isc, ale na razie nigdzie nie leze, bo sobie wlosy wyprostowalam i jak wyjde to mi sie znowu skereca, niestety misie musza troszke jeszcze siku potrzymac :lol:

hehehe nio tak wlosy swieta rzecz :D

Posted

dbsst napisał(a):
Olcia napisał(a):

hehehe nio tak wlosy swieta rzecz :D

no a jak by inaczej

ale leje :o

Posted

Piękne , cudne maleństwa!
To ja teraz wiem co takie plami robiły u nic na grzbiecie, a to byl alkir! Bardzo pomysłowe..ja bym sie bała wiązac wstązeczki na szyi to faktycznie moze byc niebezpeiczne...

Posted

malawaszka napisał(a):
LAZY napisał(a):
To ja teraz wiem co takie plami robiły u nic na grzbiecie, a to byl alkir!

:hmmmm: :niewiem:

:oops: przepraszam...ale znowu pewien sprzet mi szwankuje... :evil:

Posted

[quote name='asher']

Hahaha, jakaś locha wzorem kukułki obcego bobasa do gniazda podrzuciła :lol:
Proszę sie nie smiac !! :wink: :lol: Ta swinka to ukochana zabawka Seti :) Teraz jak wychodzi na spacer to zabiera ja ze sobą :lol: I nie puści nawet na chwilkę :wink: Dodatnia strona tego jest taka ze chce wyjść i nic nie zjada na dworze ( bo jak ze swinką w pyszczku ) a ujemna....problem z załatwieniem potrzeb fizjologicznych bo przeciez najpierw trzeba powachać....

Posted

[quote name='Pysia'][quote name='asher']

Hahaha, jakaś locha wzorem kukułki obcego bobasa do gniazda podrzuciła :lol:
Proszę sie nie smiac !! :wink: :lol: Ta swinka to ukochana zabawka Seti :) Teraz jak wychodzi na spacer to zabiera ja ze sobą :lol: I nie puści nawet na chwilkę :wink: Dodatnia strona tego jest taka ze chce wyjść i nic nie zjada na dworze ( bo jak ze swinką w pyszczku ) a ujemna....problem z załatwieniem potrzeb fizjologicznych bo przeciez najpierw trzeba powachać....
Pysia to chyba wszystkie niufki lubią świńki :lol: :lol: Bonek dostał identyczną jak był malutki od Alfika i do dziś sie z nią nie rozstaje :D I co rano jak ją zobaczy to cieszy sie jakby ją dopiero dostal :D :D

Posted

Pysia napisał(a):
Proszę sie nie smiac !! :wink: :lol: Ta swinka to ukochana zabawka Seti :) Teraz jak wychodzi na spacer to zabiera ja ze sobą :lol:

Nieładnie, jaki z niej samolub! Zabiera swinię ze soba, żeby się dzieci przypadkiem nią nie bawiły :roll: :lol:

Posted

arima napisał(a):

Pysia to chyba wszystkie niufki lubią świńki :lol: :lol: Bonek dostał identyczną jak był malutki od Alfika i do dziś sie z nią nie rozstaje :D I co rano jak ją zobaczy to cieszy sie jakby ją dopiero dostal :D :D

O tym samym pomyślałam, ale się nie chciałam wtrącać, bo Bonek nie mój i jego pasję świnkową znam z opowieści Alfikowej :wink: Coś musi być w tych świnkach :lol: