Pysia Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 arima napisał(a):Wyobrażam sobie :lol: :lol: :lol: :lol: I jak zaczną lać po całej chałupie :lol: No to wtedy dopiero je potopie :evilbat: Ale dzisiaj w nocy chyba się wystraszyły bo nawet nie jękly :) Jadły i szły cichutko spać :evilbat: Jestem w szoku :lol: Ale worek leżal na ich widoku :wink: Quote
malawaszka Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 hahaha to juz widocznie ciutkę widzą jak worek dojrzały i się przestraszyły :lol: Quote
anetta Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 malawaszka napisał(a):Asher - no właśnie Pysia tesh mnie oburczała :lol: za ten czorny sweter - ale ja nie mam za bardzo innych :-? Zaluz bialy kaftan :evilbat: Quote
Alicja Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 :angel: :angel: :angel: jak te kreciki szybciutko rosna / a Pysi faktycznie coraz mniej :o / CUDOWNE :P Quote
arima Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 Pysia napisał(a):arima napisał(a):Wyobrażam sobie :lol: :lol: :lol: :lol: I jak zaczną lać po całej chałupie :lol: No to wtedy dopiero je potopie :evilbat: : To jak już będziesz miała zamiar je potopić ,to zadzwoń do mnie,to Cie odbarcze z tego grzechu i je zabiore wszystkie :evilbat: :lol: Quote
asia40 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 :lol: a to tutaj Zmorkowe dzieci mozna poogladac! No prosze ale mi sie trafiło przypadkiem :) Pozdrawiamy Seti i chłopaków Quote
Pysia Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 arima napisał(a):Pysia napisał(a):arima napisał(a):Wyobrażam sobie :lol: :lol: :lol: :lol: I jak zaczną lać po całej chałupie :lol: No to wtedy dopiero je potopie :evilbat: : To jak już będziesz miała zamiar je potopić ,to zadzwoń do mnie,to Cie odbarcze z tego grzechu i je zabiore wszystkie :evilbat: :lol: Nic z tego !! Jeszcze by je te Twoje leony pożarły !!!! :evilbat: Nie oddam aniolków :angel: Quote
Pysia Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 asia40 napisał(a)::lol: a to tutaj Zmorkowe dzieci mozna poogladac! No prosze ale mi sie trafiło przypadkiem :) Pozdrawiamy Seti i chłopaków Hej !! Asieńko !! Buziaki dla Twoich chłopaków i jedynaczki dziewczynki. Chyba zzielenieję z zadrości ze ja masz :evil: Quote
LAZY Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: Waszka fotorelacja z opisami BOMBA! Ale cos mnie tam strasznie zdenerwowało! :evil: To Twoje zdjecie z pysiaczkiem malutkim! Do tej pory miałam nadzieje, ze kłamczysz...a teraz nadzieja prysła...Ty jednak je widzisz... :cry: :cry: :cry: :oops: Quote
Pysia Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 LAZY napisał(a)::angel: :angel: :angel: :angel: Waszka fotorelacja z opisami BOMBA! Ale cos mnie tam strasznie zdenerwowało! :evil: To Twoje zdjecie z pysiaczkiem malutkim! Do tej pory miałam nadzieje, ze kłamczysz...a teraz nadzieja prysła...Ty jednak je widzisz... :cry: :cry: :cry: :oops: Widzi widzi ;) I przytula, i brzuszki masuje :D I całuje :) I widziała jak ziajać nauczyły sie :D Jak podnoszą wysoko glowę...itd :lol: Teraz to chyba się wściekniesz :evilbat: Quote
PIKA Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Normalnie jak tak patrzę, to mi się szczeniaczka w domciu chce mieć :oops: Pysia napisał(a): Płuca na pewno mają pojemne........ No a jak inaczej? Muszą mieć, przecież to psy dowodne :lol: . Quote
LAZY Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Pysia napisał(a):LAZY napisał(a)::angel: :angel: :angel: :angel: Waszka fotorelacja z opisami BOMBA! Ale cos mnie tam strasznie zdenerwowało! :evil: To Twoje zdjecie z pysiaczkiem malutkim! Do tej pory miałam nadzieje, ze kłamczysz...a teraz nadzieja prysła...Ty jednak je widzisz... :cry: :cry: :cry: :oops: Widzi widzi ;) I przytula, i brzuszki masuje :D I całuje :) I widziała jak ziajać nauczyły sie :D Jak podnoszą wysoko glowę...itd :lol: Teraz to chyba się wściekniesz :evilbat: Teraz to ja się zapłacze!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
malawaszka Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 LAZY napisał(a)::angel: :angel: :angel: :angel: Waszka fotorelacja z opisami BOMBA! Ale cos mnie tam strasznie zdenerwowało! :evil: To Twoje zdjecie z pysiaczkiem malutkim! Do tej pory miałam nadzieje, ze kłamczysz...a teraz nadzieja prysła...Ty jednak je widzisz... :cry: :cry: :cry: :oops: :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 A płacz :) Critersy jedzą teraz :) I robią zadyme jak zwykle :evilbat: Nigdy im cycki nie pasują...A może brat ma lepszy? I tak za każdym razem ;) trzeba pilnować żeby wszystkie pojadły zamiast walczyły :lol: Chyba jednak ich nie potopię bo były dzisiaj grzeczne jak aniolki :angel: Quote
malawaszka Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 ładnie rośniemy bo tak dużo jemy :D świat do góry nogami jest ciekawszy :lol: o proszę - nawet taaaki duzy Pan się nami zachwycał :angel: i z tą co to nas workami straszyła :lol: ewidentnie kłamała :lol: kochane wymęczone misie :P Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 :puppydog: jakie one sa slodki i jakie duze :bigcool: Quote
Pysia Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 O 6 rano stwoerdziłam ze na pewno ich nie potopie ale teraz trzymam worek w pogotowiu !!!!! Rosną wrzaskuny :) I maja coraz większe płuca.... Zmykamy do naszego domciu dzisiaj i przez dwa tygodnie bez netu będziemy :-? Ciężko będzie :cry: Ale Malawaszka obiecała odwiedzać wiec jakoś przeżyjemy :wink: Idę potopic..... Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 nie nie top ich przerob na karme a z futerek zrob rekawiczki to ci sie bardziej opyli ;) Quote
Pysia Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Nic z tego ;) Ja sie do interesów nie nadaje ;) Pewnie dodałabym do tej karmy wszystkie witaminy i inne składniki - jak należy i dołozyłabym do tego :lol: Taniej potopić ;) Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Pysia napisał(a):Nic z tego ;) Ja sie do interesów nie nadaje ;) Pewnie dodałabym do tej karmy wszystkie witaminy i inne składniki - jak należy i dołozyłabym do tego :lol: Taniej potopić ;)oj Pysia , :wink: ,nie stras nie stras ........ :lol: :lol: :lol: O boziu one już takie wielgaśne te wrzaskuny :angel: a waszeczka ma nam tu na bieżaco relacje zdawać :wink: Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Pysia napisał(a):Nic z tego ;) Ja sie do interesów nie nadaje ;) Pewnie dodałabym do tej karmy wszystkie witaminy i inne składniki - jak należy i dołozyłabym do tego :lol: Taniej potopić ;) hehehehee no trudno ale szkoda skorek ;) ja mam podejzenia ze Pysia podkarmia je DROZDZAMI :fadein: sa takie duuuuuuuzie Quote
Pysia Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):Pysia napisał(a):Nic z tego ;) Ja sie do interesów nie nadaje ;) Pewnie dodałabym do tej karmy wszystkie witaminy i inne składniki - jak należy i dołozyłabym do tego :lol: Taniej potopić ;) hehehehee no trudno ale szkoda skorek ;) ja mam podejzenia ze Pysia podkarmia je DROZDZAMI :fadein: sa takie duuuuuuuzie Pewnie ze drozdzami i to napromieniowanymi :evilbat: Postanowiłam wyhodowac mutanty :wink: Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 hahaha i systko jasne :D hahahaha beda to mutancie niedziwiedzie hahahahha Quote
malawaszka Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 z wakacji wrócił syn Pysi i zobaczcie co się z nim stało :lol: zaczęło się tak niewinnie ach te maślane rozanielone oczy :lol: chodźcie dzieciaczki ze mną będziecie bezpieczne :fadein: możecie robić ze mną co chcecie :angel: :lol: Quote
Recommended Posts