Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alka napisał(a):kolorystycznie i wizualnie odpowiada mojemu :eviltong: chociaż mój zatracił troszkę kolorki :evil_lol::mad:patrzaj no daltonistka :razz: Quote
Alka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:patrzaj no daltonistka :razz: nie powiem głośno kto ma na nosie okularki :eviltong: ( a kto trzyma w szufladzie :evil_lol:) Quote
Pysia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alka napisał(a):nie powiem głośno kto ma na nosie okularki :eviltong: ( a kto trzyma w szufladzie :evil_lol:) Nie mów bo ja też trzymam w szufladzie :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Pysia napisał(a):Nie mów bo ja też trzymam w szufladzie :evil_lol::pa ja mam na nosie A Pysia sama mówiła ze ma taki sam jak na MOJEJ RIWIERZE:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Pysia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pa ja mam na nosie A Pysia sama mówiła ze ma taki sam jak na MOJEJ RIWIERZE:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: A ja mam większy spokój jak mniej widzę ;) Fakt - fotel jak na fotce Riwiery Ali ;) Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Pysia napisał(a):A ja mam większy spokój jak mniej widzę ;) Fakt - fotel jak na fotce Riwiery Ali ;):pA nie mówiłam ;) A ja muszę mieć bo wcale bym nie widziała :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pA nie mówiłam ;) A ja muszę mieć bo wcale bym nie widziała :evil_lol: A zastanów się czy wtedy nie byłabyś szczęśliwsza :eviltong: Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Pysia napisał(a):A zastanów się czy wtedy nie byłabyś szczęśliwsza :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to zależy w co bym wlazła :razz: Quote
Alka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pa ja mam na nosie A Pysia sama mówiła ze ma taki sam jak na MOJEJ RIWIERZE:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: kurna , odszukam stare foty i pokaże mój leżaczek :cool3: Quote
Pysia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to zależy w co bym wlazła :razz: Ależ Alu :evil_lol: Przecież NIE WIDZIAŁABYŚ w co :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alka napisał(a):kurna , odszukam stare foty i pokaże mój leżaczek :cool3: No to czekamy :cool1: Na fotelik ;) Na fotkach ;) Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Pysia napisał(a):Ależ Alu :evil_lol: Przecież NIE WIDZIAŁABYŚ w co :evil_lol::cool3:ale mogłabym poczuć :razz: Quote
Pysia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:ale mogłabym poczuć :razz: No fakt ;) Zmysł powonienia Ci jeszcze został :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Pysia napisał(a):No fakt ;) Zmysł powonienia Ci jeszcze został :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no może wepchnę korki po szampanie :razz: Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 O mój Boszszsz ! Alu, ty ich WOGÓLE nie słuchaj. Noś te swoje brile, bo Ci w nich ładnie. I nie wejdziesz tam, gdzie naprzykład Pan Cezary załatwia sprawy z asystnntką długonogą,hhhhhhh n\niech se każdy wyobrazi :evil_lol: Oj a gdybyś PRZYPADKIEM weszła, to ja Cię utulę ...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no może wepchnę korki po szampanie :razz: :crazyeye: Nie zauważyłam abyś miała aż takie wielkie dziurki w nosie :crazyeye: Quote
Pysia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a):O mój Boszszsz ! Alu, ty ich WOGÓLE nie słuchaj. Noś te swoje brile, bo Ci w nich ładnie. I nie wejdziesz tam, gdzie naprzykład Pan Cezary załatwia sprawy z asystnntką długonogą,hhhhhhh n\niech se każdy wyobrazi :evil_lol: Oj a gdybyś PRZYPADKIEM weszła, to ja Cię utulę ...:loveu: :loveu: :loveu: Hania gada do rzeczy :evil_lol: Chyba wystraszyłaś się tej mojej śmierci klinicznej :eviltong: Quote
beria Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Pysia napisał(a): Trzeba na niego uważać :) Cóż to za minę ma Zmorka :cool3: Quote
Pysia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 beria napisał(a):Cóż to za minę ma Zmorka :cool3: Chow-chowa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wypisz wymaluj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 beria napisał(a):Cóż to za minę ma Zmorka :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dopiero przyuważyłam ze Pysia ma nowego psa ;) Quote
Maga100 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 obejrzałam :p ja też nosze bryle alibo soczewki. bez tego nawet w drzwi bym nie utrafiła :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Maga100 napisał(a):obejrzałam :p ja też nosze bryle alibo soczewki. bez tego nawet w drzwi bym nie utrafiła :evil_lol: No to i Ty je noś , dziewczynko, bo to i urody dodaje i intelekt jakiś takiś większy sie wydaje...I w g***o ciężko wejść ! Same plusy ! :p Quote
Maga100 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a):No to i Ty je noś , dziewczynko, bo to i urody dodaje tak, szczególnie soczewki :evil_lol: i intelekt jakiś takiś większy sie wydaje...I w g***o ciężko wejść ! Same plusy ! :p intelekt mówisz :hmmmm: Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 :angryy: A gdzie poszła Pysia ? Ostrezec teściową, że przyjade ją zepsuć ??? Pysiu, gołąbeczko, ja tylko żartowałam ! :angryy: :angryy: Quote
Pysia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Haniu kochanie :loveu: Moja teściowa jest niereformowalna :evil_lol: Zawsze chciała mieć córke i realizować swoje marzenia ;) Więc je realizuje ;) Poprzez moją osobe :multi: :multi: :multi: Ja na szczęście trafiam bez okularów w drzwi :) Troszkę zepsułam oczy w pracy ale nic to bo tylko troszkę ;) W g****no czasem wchodzę ale to nie przez brak okularów tylko przez chodzenie nie tam gdzie trzeba :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts