Alicja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Pysia napisał(a):Po przebudzeniu nie dało rady ale tak było około 40 minut później ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:oboje zmęczeni Quote
Vectra Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Pusiu chciałam ci tylko powedzieć że macie bardzo gustowną czarną futrzastą kołderke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tylko w lato to chyba troche gorąco pod nią spać :razz: :razz: Quote
Pysia Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Nugatowa napisał(a):Takie czarne futrzysko i ciapkowaty jęzorek to lepsze niż odnowa biologiczna i studioa SPA :lol: :cool3: :evil_lol: Pewnie że lepsze i sporo przyjemniejsze ;) Ktoś kto nie spał nigdy z psem nie wie jakie to przyjemne gdy kupa cieplutkiego futra wtula się ufnie w ciebie i chucha do ucha :loveu: TZ-towi i Zmorce sprawia to ogromną przyjemność jak widać :multi: A TZ nie chciał mieć psa....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jedziemy teraz na wichurke. Upał już jak diabli i trzeba od razu nalać wody do oczka aby psy mogły się schłodzić:razz: Spacerki po lesie czy po łąkach wykluczone w takie temperatury....Dopiero o 21 można będzie gdzieś iść :placz: Mam kupe roboty. Muszę obciąć Zmorke bo zarosła jak dziki agrest w polu. Szelmie też trzeba gdzieniegdzie popodcinać kudły aby jej za gorąco nie było. Zmorka wczoraj na wieczornym spacerku wlazła w smołe. Skąd ona się wzięła - licho wie :cool3: Była akcja ratowania piór na łapach i dokładne czyszczenie miejsc pomiędzy poduszkami :cool1: Biedna ma zaczerwienioną łapkę i mam nadzieje że poduszki jej nie popękają:placz: Bidulka.... Buziaki dla Wszystkich i miłego weekendu :loveu: Quote
Maga100 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 no to jak już wlazła w tę smołę, to trzeba jeszcze było ją pierzem obsypać :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Maga100 napisał(a):no to jak już wlazła w tę smołę, to trzeba jeszcze było ją pierzem obsypać :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:rasa by się zmieniła;) Quote
beria Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Pysia napisał(a): TZ-towi i Zmorce sprawia to ogromną przyjemność jak widać :multi: A TZ nie chciał mieć psa....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mój też nie chciał :cool3: A teraz ma pretensje do Gertrudy, jak nie śpi z nim w łóżku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Udanego weekendu :multi: Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Pysia napisał(a):Myślę że dla miłości wszystko człowiek jest w stanie znieść :evil_lol: Święte słowa, Pysiu, święte słowa ! :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Maga100 napisał(a):no to jak już wlazła w tę smołę, to trzeba jeszcze było ją pierzem obsypać :evil_lol: A weź ! Zawsze wiedziałam, żeś ... Ale żeby aż tak ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Witam dziewczynki bardzo serdecznie :loveu: Przyszłam i własnym oczom nie wierze :crazyeye: Obsypali mi Zmoreczke pierzem !!:mad: :mad: :mad: Dobrze że ona tego nie przeczytała ;) Teraz padnięta śpi sobie w kuchni na kafelkach :) Porobiłam kilka fotek :) Dziewczynki mimo ogromnego upału miały chwilki szaleństw :) Było strasznie gorąco i bardzo słonecznie :razz: Jak przyjechałam do domu to ze zdumieniem dowiedziałam się o jakiejś burzy i o deszczu :crazyeye: Szkoda że tam nie padało bo Zmoroszelmy kochają burze i deszcz :) Zaraz wgram fotki i wstawię :) Quote
Pysia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Moje kfffiatki :) Clematis Róża zaatakowana przez mszyce :angryy: Pnąca Mutanty ;) Wieczorem Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Oooo ! Naparstnica ! I JA JĄ BĘDĘ OGLĄDAĆ ! Bo mnie Pysia zaprosiła ! O ! :p Quote
Pysia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Haniu będziesz oglądać chyba że przekwitnie ;) Zapomniałam Ci powiedzieć że jak dobrze pójdzie to niedługo ja będę miała dwa ogrody czyli Ty też :) Witaj Alka :) Dzięki za pochwałe :) Teraz kolej na Zmorke i Szelme :) Szelmusia odpoczywa A Zmorka i Karol bawią się Karol oddaj sznur! Ja mam 4 nogi do zapierania się ;) Hop Uwaga na ręce :evil_lol: On myśli że wygra :evil_lol: Niech się jeszcze pojudzi ;) Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Wspaniałe kwiatuszki i prześliczne 2 czarnulki ;) Quote
Pysia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Wspaniałe kwiatuszki i prześliczne 2 czarnulki ;) Uwielbiam Alu długość Twoich wypowiedzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i już padł ;) Ale jak się ma tylko dwie nogi... Ja to się mam czym trzymać ziemi :evil_lol: Co on robi :crazyeye: Zaraz będzie całkiem leżał :crazyeye: Lepiej puszczę Lepiej będę delikatniejsza Pomogło :) Znowu stoi :) Trzeba na niego uważać :) Ale fajnie tak z nim szaleć ;) Trochę pobiegamy Pociągamy ;) c.d. nastąpi... Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 :mad:Pysiu , to są skróty myślowe :p/ pogadamy w realu :evil_lol:/ Quote
Pysia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:Pysiu , to są skróty myślowe :p/ pogadamy w realu :evil_lol:/ Ja mam inne wrażenie jak widzę Twoje wypowiedzi :evil_lol: Nie tylko u siebie :evil_lol: Już mi się nie chce wklejać fot :) Jakoś mi smutno bo nie ma Weszki... Nawet na spacer nie mam ochoty iść :( Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Pysia napisał(a):Ja mam inne wrażenie jak widzę Twoje wypowiedzi :evil_lol: Nie tylko u siebie :evil_lol: Już mi się nie chce wklejać fot :) Jakoś mi smutno bo nie ma Weszki... Nawet na spacer nie mam ochoty iść :(Nie smutkój Weszka wróci :pi będzie piasek z gaciów wysypywać :razz: Ja nie mam czasu długich wypowiedzi pisac :placz::placz::placz:bo potem nie wyrabiam w tych wszystkich galeriach:shake: Quote
Alka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 zarówno Zmorka jak i Karol mieli przednią zabawę :loveu: zaintrygował mnie leżaczek, dziwnie znajomy :evil_lol:(wypisz wymaluj z mojej Riwiery ) Quote
Pysia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alka napisał(a): zarówno Zmorka jak i Karol mieli przednią zabawę :loveu: zaintrygował mnie leżaczek, dziwnie znajomy :evil_lol:(wypisz wymaluj z mojej Riwiery ) A nie mówiłam że mam taki sam ? :evil_lol: Jeszcze fotka dnia :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alka napisał(a): zarówno Zmorka jak i Karol mieli przednią zabawę :loveu: zaintrygował mnie leżaczek, dziwnie znajomy :evil_lol:(wypisz wymaluj z mojej Riwiery ):pz jakiej Twojej , leżaczek jak u mnie ;) Quote
Alka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pz jakiej Twojej , leżaczek jak u mnie ;) kolorystycznie i wizualnie odpowiada mojemu :eviltong: chociaż mój zatracił troszkę kolorki :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 :crazyeye: Zaraz się pobiją o MÓJ LEŻAK :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Pysia napisał(a)::crazyeye: Zaraz się pobiją o MÓJ LEŻAK :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye::mad:nie potrzeba , mam 2 :eviltong: Quote
Recommended Posts