Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pusiu chciałam ci tylko powedzieć że macie bardzo gustowną czarną futrzastą kołderke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tylko w lato to chyba troche gorąco pod nią spać :razz: :razz:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Takie czarne futrzysko i ciapkowaty jęzorek to lepsze niż odnowa biologiczna i studioa SPA :lol: :cool3: :evil_lol:

Pewnie że lepsze i sporo przyjemniejsze ;)
Ktoś kto nie spał nigdy z psem nie wie jakie to przyjemne gdy kupa cieplutkiego futra wtula się ufnie w ciebie i chucha do ucha :loveu: TZ-towi i Zmorce sprawia to ogromną przyjemność jak widać :multi: A TZ nie chciał mieć psa....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Jedziemy teraz na wichurke. Upał już jak diabli i trzeba od razu nalać wody do oczka aby psy mogły się schłodzić:razz: Spacerki po lesie czy po łąkach wykluczone w takie temperatury....Dopiero o 21 można będzie gdzieś iść :placz: Mam kupe roboty. Muszę obciąć Zmorke bo zarosła jak dziki agrest w polu. Szelmie też trzeba gdzieniegdzie popodcinać kudły aby jej za gorąco nie było.
Zmorka wczoraj na wieczornym spacerku wlazła w smołe. Skąd ona się wzięła - licho wie :cool3: Była akcja ratowania piór na łapach i dokładne czyszczenie miejsc pomiędzy poduszkami :cool1: Biedna ma zaczerwienioną łapkę i mam nadzieje że poduszki jej nie popękają:placz: Bidulka....
Buziaki dla Wszystkich i miłego weekendu :loveu:

Posted

Maga100 napisał(a):
no to jak już wlazła w tę smołę, to trzeba jeszcze było ją pierzem obsypać :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol:rasa by się zmieniła;)

Posted

Pysia napisał(a):
TZ-towi i Zmorce sprawia to ogromną przyjemność jak widać :multi: A TZ nie chciał mieć psa....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Mój też nie chciał :cool3: A teraz ma pretensje do Gertrudy, jak nie śpi z nim w łóżku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Udanego weekendu :multi:

Posted

Maga100 napisał(a):
no to jak już wlazła w tę smołę, to trzeba jeszcze było ją pierzem obsypać :evil_lol:

A weź ! Zawsze wiedziałam, żeś ... Ale żeby aż tak ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witam dziewczynki bardzo serdecznie :loveu:
Przyszłam i własnym oczom nie wierze :crazyeye: Obsypali mi Zmoreczke pierzem !!:mad: :mad: :mad: Dobrze że ona tego nie przeczytała ;) Teraz padnięta śpi sobie w kuchni na kafelkach :)
Porobiłam kilka fotek :) Dziewczynki mimo ogromnego upału miały chwilki szaleństw :) Było strasznie gorąco i bardzo słonecznie :razz: Jak przyjechałam do domu to ze zdumieniem dowiedziałam się o jakiejś burzy i o deszczu :crazyeye: Szkoda że tam nie padało bo Zmoroszelmy kochają burze i deszcz :)
Zaraz wgram fotki i wstawię :)

Posted

Haniu będziesz oglądać chyba że przekwitnie ;) Zapomniałam Ci powiedzieć że jak dobrze pójdzie to niedługo ja będę miała dwa ogrody czyli Ty też :)
Witaj Alka :) Dzięki za pochwałe :) Teraz kolej na Zmorke i Szelme :)
Szelmusia odpoczywa

A Zmorka i Karol bawią się

Karol oddaj sznur!

Ja mam 4 nogi do zapierania się ;)

Hop

Uwaga na ręce :evil_lol:

On myśli że wygra :evil_lol:

Niech się jeszcze pojudzi ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Wspaniałe kwiatuszki i prześliczne 2 czarnulki ;)

Uwielbiam Alu długość Twoich wypowiedzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
No i już padł ;)

Ale jak się ma tylko dwie nogi...

Ja to się mam czym trzymać ziemi :evil_lol:

Co on robi :crazyeye: Zaraz będzie całkiem leżał :crazyeye:

Lepiej puszczę

Lepiej będę delikatniejsza

Pomogło :) Znowu stoi :)

Trzeba na niego uważać :)

Ale fajnie tak z nim szaleć ;)

Trochę pobiegamy

Pociągamy ;)

c.d. nastąpi...

Posted

:mad:Pysiu , to są skróty myślowe :p/ pogadamy w realu :evil_lol:/

Ja mam inne wrażenie jak widzę Twoje wypowiedzi :evil_lol: Nie tylko u siebie :evil_lol:
Już mi się nie chce wklejać fot :) Jakoś mi smutno bo nie ma Weszki... Nawet na spacer nie mam ochoty iść :(

Posted

Pysia napisał(a):
Ja mam inne wrażenie jak widzę Twoje wypowiedzi :evil_lol: Nie tylko u siebie :evil_lol:
Już mi się nie chce wklejać fot :) Jakoś mi smutno bo nie ma Weszki... Nawet na spacer nie mam ochoty iść :(
Nie smutkój Weszka wróci :pi będzie piasek z gaciów wysypywać :razz:
Ja nie mam czasu długich wypowiedzi pisac :placz::placz::placz:bo potem nie wyrabiam w tych wszystkich galeriach:shake:

Posted

zarówno Zmorka jak i Karol mieli przednią zabawę :loveu:

zaintrygował mnie leżaczek, dziwnie znajomy :evil_lol:(wypisz wymaluj z mojej Riwiery )

Posted

Alka napisał(a):

zaintrygował mnie leżaczek, dziwnie znajomy :evil_lol:(wypisz wymaluj z mojej Riwiery )

A nie mówiłam że mam taki sam ? :evil_lol:
Jeszcze fotka dnia :evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):

:pz jakiej Twojej , leżaczek jak u mnie ;)

Posted

:pz jakiej Twojej , leżaczek jak u mnie ;)

kolorystycznie i wizualnie odpowiada mojemu :eviltong:

chociaż mój zatracił troszkę kolorki :evil_lol: