malawaszka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 a idźcie WY KOZY jedne sameście przekupki :eviltong: Quote
Pysia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 malawaszka napisał(a):a idźcie WY KOZY jedne sameście przekupki :eviltong: Sama zawsze mówisz że lunka jazgocze:eviltong: Ja też mam fotki kóz ;) I nawet starego kozła:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Wyciągam nas z otchłani ;) Pocieszcie mnie ;( Weszka mnie jutro opuszcza a dzisiaj nawet na spacer nie chce iść :placz: To straszne :placz: Widzicie teraz po kim Luna taka jest ? :evil_lol: Ja dzisiaj mogłabym powiedzieć że spędziłam dzień bez sensu gdyby nie to że nauczyłam się iż ludzka głupota nie zna granic :evil_lol: To wazna lekcja bo wygląda na to że mierzyłam ludzi swoją miarą ;) Quote
malawaszka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Pysia napisał(a):gdyby nie to że nauczyłam się iż ludzka głupota nie zna granic :evil_lol: :crazyeye: dopiero teraz??? :shake: no wiesz?? :evil_lol: a teraz to musisz napisać kto taki goopi :diabloti: Quote
Pysia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: dopiero teraz??? :shake: no wiesz?? :evil_lol: a teraz to musisz napisać kto taki goopi :diabloti: No wiedziałam o głopocie ludzkiej ale nie wiedziałam że z urzędowych spraw można sobie bimbać :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Pysia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Maga100 napisał(a):ale osso chodzi? Łe o takie tam niedotrzymywanie umów i durnotę oraz robienie z ludzi ( czyli z nas ) idiotów ;) Nieważne :) Jeżeli jest ktoś chętny przyjąć do siebie psy z likwidowanej "hodowli" rasy nowofundland, bernardyn, grzywacz, kaukaz i inne to proszę o kontakt na PW. Psy są w różnym wieku. Trzymane sa na łańcuchach. Niektóre mają rodowody - inne nie. Quote
beria Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 malawaszka napisał(a):Pusia, Zmurka i Patyk :diabloti: bieeegiiieeeemmmm traaalalalaa taniec z psem :lol: Pysiu jak ty elegancko ubrana chodzisz z psem na spacer :cool3: Ja bym tak nie mogła :shake: Miałabym zaraz seksowny ciemny wzorek :diabloti: Quote
Vectra Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 malawaszka napisał(a):chyba zamiast malawaszka powinnam mieć wypasionaweszka :diabloti: niemoge :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: jak ja mam iść spać jak tu co nie wejde dzieś to siem śmieje :evil_lol: Waszka to ty pisz do admnina petycje (my podpiszemy) o zmiane nicku :diabloti: Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Vectra napisał(a):niemoge :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: jak ja mam iść spać jak tu co nie wejde dzieś to siem śmieje :evil_lol: Waszka to ty pisz do admnina petycje (my podpiszemy) o zmiane nicku :diabloti::cool3:o masz , a za miesiąc znów coś wymyśli i znów będzie zmieniać ;) Quote
anetta Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 O dzysis, Pysia :eek: wygladasz jakbys miala jakas rozmowe kwalifikacyjna :evil_lol: czysta wrocilas do domu? :crazyeye: A co to za "hodowla"? Quote
Pysia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 anetta napisał(a):O dzysis, Pysia :eek: wygladasz jakbys miala jakas rozmowe kwalifikacyjna :evil_lol: czysta wrocilas do domu? :crazyeye: A co to za "hodowla"? Wyobraź sobie że jeżeli tylko nie pada deszcz to zawsze wracam czysta :lol: Serio :) Miałam tylko trzy noski Bolusia odbite na nogawce spodni ale w końcu Boluś to tylko....sztucerek i brak wychowania można mu wybaczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alu jestem :) Witajcie kocahne dziewczynki :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Vectra napisał(a):Witaj kocahna Pusiu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale kocahna też ładnie :eviltong: Quote
Pysia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Nie wytrzymam :evil_lol: Wstawię bo to boski widok ;) Fotki z ostatniej chwili :evil_lol: Wielka miłość I nawet coś szepcze do ucha ;) Obejmuje czule Baaaaaardzo czule :cool1: On też nie jest dłużny :) Wyznaje głośno miłość A ona mi bezczelnie na dodatek pokazuje język!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no taka kołderka do pozazdroszczenia ..............ale w lutym ;) Quote
Pysia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no taka kołderka do pozazdroszczenia ..............ale w lutym ;) Myślę że dla miłości wszystko człowiek jest w stanie znieść :evil_lol: Quote
Daisunia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Hihihihi super zdjecia ;) a co psica ma taki czarny jezorek ? Quote
Pysia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Daisunia napisał(a):Hihihihi super zdjecia ;) a co psica ma taki czarny jezorek ? To jej urok osobisty :) Pewnie na to złapał się mój TZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Ty taka wielka , ona taka mała :shake: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Maga100 napisał(a): Ty taka wielka , ona taka mała :shake: :evil_lol: Ja tutaj jestem " Tańcząca z niufami" :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Pysia napisał(a):Nie wytrzymam :evil_lol: Wstawię bo to boski widok ;) Fotki z ostatniej chwili :evil_lol: Wielka miłość I nawet coś szepcze do ucha ;) Obejmuje czule Baaaaaardzo czule :cool1: On też nie jest dłużny :) Wyznaje głośno miłość A ona mi bezczelnie na dodatek pokazuje język!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Takie czarne futrzysko i ciapkowaty jęzorek to lepsze niż odnowa biologiczna i studioa SPA :lol: :cool3: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Nugatowa napisał(a):Takie czarne futrzysko i ciapkowaty jęzorek to lepsze niż odnowa biologiczna i studioa SPA :lol: :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysia zrób tztowi fote po przebudzeniu :razz: Quote
Pysia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysia zrób tztowi fote po przebudzeniu :razz: Po przebudzeniu nie dało rady ale tak było około 40 minut później ;) Quote
Recommended Posts