Pysia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Witojcie ;) Życie jest podłe :placz: Musze jutro iśc do pracy bo ponoc nie ma mnie kto zastąpic :placz: A jak chce powiedziałam ze nadgodzin robic nie bede to mi z podtekstem powiedzieli ze chcących pracowac jest duzo i nie ma ludzi niezastąpionych...Czy to pod mobing nie podchodzi ?? No i cała goopia jestem ;) To są CI ludzie niezastąpieni czy nie ??:crazyeye: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Czesc Pysiu!! Nareszcie do ciebie dotarlam...... sliczne jezorki:loveu::loveu: Ty to masz duze cialka do przytulania, nie to co ja......jakas szczota:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Oj Pysiu ...jest mobing tylko u nas to sie nazywa zamordyzm :angryy: Quote
PIKA Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Oj Pysia wspólczuje :angryy: Nie raz to slyszalam, ze "nie ma ludzi nie zastapionych" :angryy: tylko jak mnie w pracy nie ma to komórka sie urywa od telefonów z roboty :angryy: Quote
Pysia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Oj Pysiu ...jest mobing tylko u nas to sie nazywa zamordyzm :angryy: Jak sie przyjełam to pracowałam za jednąosobe a z czasem doszło do....20.... Chyba zaczynam miec dosyc:angryy: [quote name='PIKA']Oj Pysia wspólczuje :angryy: Nie raz to slyszalam, ze "nie ma ludzi nie zastapionych" :angryy: tylko jak mnie w pracy nie ma to komórka sie urywa od telefonów z roboty :angryy: Jak przychodze z pracy to mam od 4 do 7 takich telefonow codziennie...Planuje pozmieniac numery :placz: Potrafią dzwonic nawet o 23....Masakra :placz: Zaczynam śnic o pracy....no i zastanawiac sie czy biedniej a spokojniej nie byłoby lepiej:cool1: I jeszczejedno - zaczynam tą prace nienawidzic:placz: Mam swoją pasje i jak tylko praca bedzie mi robiła coraz wieksze problemy to zgadnijcie co wybiore... Mowili o mnie w pracy " Kierowniczka od uśmiechu", " Ta usmiechnieta", " Wiecznie szcześliwa", " Ciągle zadowolona" a teraz mowią- " Kurcze...źle sie dzieje jak nawet ciebie dopadło..." fAJNIE -NO NIE? Ale mam doła :placz: Chyba pogadam z Hanką:placz: Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Pysiu, mam dokładnie taki sam problem jak Ty :roll: ... Tyle że doszedłem do wniosku, że trzeba ich trochę zacząć olewać - w moim przypadku zdało to egzamin ;) ... Quote
malawaszka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Pysia - tylko nie TY plizzzz :shake: TY musisz mnie rozbawiać na psacerkach TY TY TY nikt inny :loveu: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Pysiu , chlapnij fiolecik na luzik ;):drinking: Quote
Hanna R. Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Pysia'] Ale mam doła :placz: Chyba pogadam z Hanką:placz: Pysiu, chodź, pogadamy ! Ale ja dzisiaj NIE AM DOŁA ! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: O Jezu ! JA FAKTYCZNIE DZISIAJ NIE MAM DOŁA ! :crazyeye: I MAM dziś CZAS ! :crazyeye: Quote
PIKA Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Ale ja dzisiaj NIE AM DOŁA ! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A Ty na co dzień jadasz doly? :crazyeye: Quote
Patka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Pysiu prosze daj buziaka będzie dobrze ja byłam za twarda i wylądowałam w domu na 3 miesiace zapalenie dwunastnicy takze powiem Ci nie warto sie denerwować ... wielkie buziaki :calus: Quote
Hanna R. Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Pysia ? Pysia , gdzie jesteś ???? Ej ! :roll: Quote
Pysia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pysia ? Pysia , gdzie jesteś ???? Ej ! :roll: Jestem Wy moje słoneczka kochane :loveu: Dzieki za rozbawienie mnie :) Malawaszka - bede Cie rozbawiac ile tylko zechcesz bo na spacer wychodze bez bagażu pracy ;) Tylko że co dzwonie to nie odbierasz wiec....:eviltong: Alicjarydzewska - chlapne wieczprkiem winko swojskie z TZ chyba że Waszka wpadnie to chlapniemy w trojke ;) Piotrek - wierz mi że olewanie jest niemożliwe.... Chyba nikt dotąd nie miał tak spokojnego podejscia do pracy jak ja ale nawet mnie złamało :shake: Chce sie zdegradowac alemi nie pozwalają:angryy: Quote
Pysia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Kilka fotek bo zapuściłam galerie ;) Idę sobie Ja też ;) Idziemy razem :) Wypatruje ciekawostek Jak zwykle praca węchowa Zmorka Szelma Dwie Na skraju lasu W poszukiwaniu przygód Quote
KaRa_ Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Jedna węszy a druga pilnuje:cool3: ciekawe co tam wyweszyly Quote
Pysia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Trop jelenia Bardzo ciekawy ;) Ciekawe dlaczego ;) Dwie dziewuszki Zmoreczka Kroczy przez las ;) Idziemy za tropem ;) Quote
Pysia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Łeb w łeb ogon w ogon ;) No chodź Szelmo Biegnę!! Juz prawie jestem !! Idziemy do lasu Jeszcze krok Tu ktoś był Ciekawe kto ? Quote
Pysia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Znowu zapachy W dużym starym lesie jest dużo zwierzątek Tu był jeż Biegiem do Edyty !! Maszyny kroczące Nasze pochmurne widoki ;) Niedźwiedx Tutaj dwa leśne niedźwiedzie ;) Szukające jagód :evil_lol: Moze znajdą? Gdzie ta Zmorka? I gdzie Szelma Quote
KaRa_ Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Chyba zła pore roku wybrały na szukanie jagódek:lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Lesne wyprawy cd. Jagody tylko mrożone ;) Nie ma jagód... Idziemy stąd Ja biegusiem Zadumana Zawąchana Szalona Quote
Pysia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Początek szaleństwa Wariatki Szelma górą Cd. Myszeczki dwie :) Kochane me ;) Po zabawie zabrały sie Obgadywać mnie.... Zmorowate... Zmorka czy Szelma dominuje ? Quote
Pysia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Pysiuńka :cool3: :lol: ... Cześć Piotruniu :) Quote
PiotrekJ Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Pysia napisał(a):Cześć Piotruniu :) Szkoda, że Ty zawsze dla mnie taka miła nie jesteś :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Recommended Posts