Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

beria napisał(a):
Języczek Zmorki piękny :loveu:
A co to za kicia na zdjęciu :cool3:

To kotka teściowej - oryginalnie nazwana Mruczką ;) Stara zołza jak licho :) Nie chce sie z Tommym zaprzyjaznic i poluje na niego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jedynym ratunkiem dla biedaka są dwie czarne niedzwiedzice ktore go bardzo pilnują ;) Ale czy Tommy jest wdzieczny ?? Niewiem...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Jezorek Zmorki jest niepowtarzalny. Na nic tatuaż i chip jak ona ma taki ozor :lol: Zresztą tatuażma w pachwinie i niewidoczny w kudłach a to....znaszszegolny ogolnie dostepny w kazdą pore dnia i nocy :evil_lol:
Nochalek jestSzelmy :) Takiego kinola to nawet sam Kulfon nie powstydziłby sie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Pysia napisałam ci mailika na blackobsession :)

Wiem :) Dzieki :loveu: Te czarne są cudowne :loveu: Takie brzydkie że ażnajpiekniejsze ;)
Napisałam maila do p. Ilony z Czech. Odpisała mi że w czerwcu bedzie kryła psem z Anglii bardzo pieknym :) Co sądzisz o hodowli w ktorej jest Jonas? ;)

Posted

:multi::multi::multi:ale mniamniusny lizańcowy jęzorek

Pysiu , czy ty będziesz z którąś z dziewczynek w Katowicach na wystawie ?? Jeśli tak to kiedy??

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:ale mniamniusny lizańcowy jęzorek

Pysiu , czy ty będziesz z którąś z dziewczynek w Katowicach na wystawie ?? Jeśli tak to kiedy??

Szelma jest zgłoszona ale czy pojedzie to zależy od tego czy zdąrzy obrosnąc futrem po cieczce :) Ja tam bede na 100% w godzinach wystawiania niufow :) Nie opuszcze tego za nic w swiecie ;)

Posted

[quote name='Pysia']Szelma jest zgłoszona ale czy pojedzie to zależy od tego czy zdąrzy obrosnąc futrem po cieczce :) Ja tam bede na 100% w godzinach wystawiania niufow :) Nie opuszcze tego za nic w swiecie ;)Pysiu a w jaki dzień są Niufy :oops:bo ja już się pogubiłam :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Pysiu a w jaki dzień są Niufy :oops:bo ja już się pogubiłam :cool3:
Zawsze były w niedziele :) Pewnie teraz też:)