malawaszka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 hahah w fotoszopie jest opcja obracania zdjęć :lol: a to jest oczywiście jęzorek Setulki :loveu: Quote
KaRa_ Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Jakie cudo:loveu: :loveu: To zdjecie to wprost artydzielo sztuki:lol: :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Dobry Wieczór :lol: ... [quote name='Pysia']Zmorowate Pysiu, Ty coraz młodziej wyglądasz :cool3: ... Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Pysia']Kochany noseczek :) Ale kochany kinolek:iloveyou: Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Pysia']Zgadnijcie kogo to ozorek ;) Właśnie spadłam z fotela:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Lucy* Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='an3czka']Właśnie spadłam z fotela:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Ja też :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Patka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 alez cudowne fotki :loveu: a kicia a języczki nie wiem co piękniejsze :loveu: Quote
beria Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Języczek Zmorki piękny :loveu: A co to za kicia na zdjęciu :cool3: Quote
Pysia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 beria napisał(a):Języczek Zmorki piękny :loveu: A co to za kicia na zdjęciu :cool3: To kotka teściowej - oryginalnie nazwana Mruczką ;) Stara zołza jak licho :) Nie chce sie z Tommym zaprzyjaznic i poluje na niego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jedynym ratunkiem dla biedaka są dwie czarne niedzwiedzice ktore go bardzo pilnują ;) Ale czy Tommy jest wdzieczny ?? Niewiem...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jezorek Zmorki jest niepowtarzalny. Na nic tatuaż i chip jak ona ma taki ozor :lol: Zresztą tatuażma w pachwinie i niewidoczny w kudłach a to....znaszszegolny ogolnie dostepny w kazdą pore dnia i nocy :evil_lol: Nochalek jestSzelmy :) Takiego kinola to nawet sam Kulfon nie powstydziłby sie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dobry Wieczór :lol: ... Pysiu, Ty coraz młodziej wyglądasz :cool3: ... Bo ja JESTEM młoda :cool3: !!!!!! Quote
sylwiaskalska Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Pysia napisałam ci mailika na blackobsession :) Quote
Pysia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Pysia napisałam ci mailika na blackobsession :) Wiem :) Dzieki :loveu: Te czarne są cudowne :loveu: Takie brzydkie że ażnajpiekniejsze ;) Napisałam maila do p. Ilony z Czech. Odpisała mi że w czerwcu bedzie kryła psem z Anglii bardzo pieknym :) Co sądzisz o hodowli w ktorej jest Jonas? ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 oj jakie piękne przytulanki :loveu: Pysiu zazdroszcze Ci takich zywych, ciepłych maskotek :oops: A jezorki wpros urocze :loveu: Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 :multi::multi::multi:ale mniamniusny lizańcowy jęzorek Pysiu , czy ty będziesz z którąś z dziewczynek w Katowicach na wystawie ?? Jeśli tak to kiedy?? Quote
PiotrekJ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Pysia napisał(a):Bo ja JESTEM młoda :cool3: !!!!!! Ależ ja dokładnie o tym wiem, ale i tak wymłodniałaś :cool3: ... Quote
DORRAG Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Pysia'] Ale słodziutki pycholek:loveu: Quote
Pysia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:ale mniamniusny lizańcowy jęzorek Pysiu , czy ty będziesz z którąś z dziewczynek w Katowicach na wystawie ?? Jeśli tak to kiedy?? Szelma jest zgłoszona ale czy pojedzie to zależy od tego czy zdąrzy obrosnąc futrem po cieczce :) Ja tam bede na 100% w godzinach wystawiania niufow :) Nie opuszcze tego za nic w swiecie ;) Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Pysia']Szelma jest zgłoszona ale czy pojedzie to zależy od tego czy zdąrzy obrosnąc futrem po cieczce :) Ja tam bede na 100% w godzinach wystawiania niufow :) Nie opuszcze tego za nic w swiecie ;)Pysiu a w jaki dzień są Niufy :oops:bo ja już się pogubiłam :cool3: Quote
Pysia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu a w jaki dzień są Niufy :oops:bo ja już się pogubiłam :cool3: Zawsze były w niedziele :) Pewnie teraz też:) Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Pysia napisał(a):Zawsze były w niedziele :) Pewnie teraz też:):placz::placz::placz:to chyba mnie nie będzie :placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 a ja będę i w piatek i w niedziele na wystawie :multi: DOBRANOC:buzi: __________________ Quote
Recommended Posts