Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Byłam juuz :lol: :lol: :lol: Płazimy jutro bo dzisiaj padam z nog :) Szukałam odkurzacza ktory wciaga śmieci bo moj TZ kupił taki w grudniu ktory śmieci pieści....na podłodze :angryy: :angryy: :angryy: Wyobraź sobie Waszeńko że oglądał lustrzanki cyfrowe!! Po cichutku zaczynam wierzyc w sukces ;) :cool1:

aaa ić TY maUpo :angryy: a o lustrzance widzialam juz u Hanki sie chwalilas :placz: :placz: :placz: jaa tezz kcee takiego TZ co by ogladal lustrzanki :placz: :placz: :placz:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Ależ Ty łatwowierna jesteś :shake: :evil_lol: :evil_lol: ...

Kochaniutki :) Chciałam niufa - mam dwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: TZ nie chciał wcale psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A wierz mi że lustrzanka w stosunku do Zmorki i Szelmy to pestka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chyba musze Cie uswiadomic dlaczego Zmorka to Zmorka :evil_lol: TZ nazwał nas obie tak - mnie : Zmora a niunie : Zmorka bo ponoc tak go potrafimy oplątac ze zawszerobi w końcu to co chcemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Malawaszka - jak spotkasz faceta to przyjdź do mnie na nauki jak dojśc do tego ;)

Posted

Dobranoc ;) Ide spac bo jutro kolejny dzień wysciugu szczurow w pracy....Masakra :placz: Do tego mobing i w ogole :angryy: Jak se w końcu tą lustrzanke kupie to sie zwolnie z pracy ;):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mam ostatnio doła " roboczego" ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
:placz: jaa tezz kcee takiego TZ co by ogladal lustrzanki :placz: :placz: :placz:

Ja tam bym wolala takiego co by kupował :evil_lol: a nie tylko oglądał :evil_lol:

Cześć Wam Zmorowate :p

Posted

PIKA napisał(a):
Ja tam bym wolala takiego co by kupował :evil_lol: a nie tylko oglądał :evil_lol:

Cześć Wam Zmorowate :p

Kupi kupi tylko dojrzeć musi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
PiotrekJ napisał(a):
TZ zapewne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

TZ to ma na mnie się ślinić a nie na mój obiad !!:lol:
Dzisiaj postanowiłam odpocząć i troszkę pospać popołudniu ale okazało się ze moja kanapa jest za mała....Coś się uwaliło na mnie i dyszało mi do ucha :evil_lol: Potem stwierdziło że jestem brudna czego skutkiem była wizyta w łazience i kąpiel bo moja twarz i ręce oraz głowa obciekały glutami :evil_lol: Czyżbym była przyspasabiana ??;)

Posted

Pysia napisał(a):
TZ to ma na mnie się ślinić a nie na mój obiad !!:lol:

Nie napisałaś, że ślini się na obiad tylko że siedzi obok i się ślini ... No itak właśnie przyszedł mi do głowy Twoj TZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Nie napisałaś, że ślini się na obiad tylko że siedzi obok i się ślini ... No itak właśnie przyszedł mi do głowy Twoj TZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Hmmm...To ślinienie to znasz z autopsji ??:evil_lol: Bo jakoś tak pewny jesteś tego:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Hmmm...To ślinienie to znasz z autopsji ??:evil_lol: Bo jakoś tak pewny jesteś tego:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Z tymi ozorami na wierzchu zaczynasz przypominać mi moje psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Brak mi czasu....
Wstawię kilka fotek bo spadłam niziutko strasznie ;)
Tu był jakiś lis

Kochane sunie

Mruczka

Spanie i...

Błaznowanie oraz...

Chrapanie ;)