malawaszka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Pysia napisał(a):Byłam juuz :lol: :lol: :lol: Płazimy jutro bo dzisiaj padam z nog :) Szukałam odkurzacza ktory wciaga śmieci bo moj TZ kupił taki w grudniu ktory śmieci pieści....na podłodze :angryy: :angryy: :angryy: Wyobraź sobie Waszeńko że oglądał lustrzanki cyfrowe!! Po cichutku zaczynam wierzyc w sukces ;) :cool1: aaa ić TY maUpo :angryy: a o lustrzance widzialam juz u Hanki sie chwalilas :placz: :placz: :placz: jaa tezz kcee takiego TZ co by ogladal lustrzanki :placz: :placz: :placz: Quote
Pysia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ależ Ty łatwowierna jesteś :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Kochaniutki :) Chciałam niufa - mam dwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: TZ nie chciał wcale psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A wierz mi że lustrzanka w stosunku do Zmorki i Szelmy to pestka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chyba musze Cie uswiadomic dlaczego Zmorka to Zmorka :evil_lol: TZ nazwał nas obie tak - mnie : Zmora a niunie : Zmorka bo ponoc tak go potrafimy oplątac ze zawszerobi w końcu to co chcemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Malawaszka - jak spotkasz faceta to przyjdź do mnie na nauki jak dojśc do tego ;) Quote
Pysia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dobranoc ;) Ide spac bo jutro kolejny dzień wysciugu szczurow w pracy....Masakra :placz: Do tego mobing i w ogole :angryy: Jak se w końcu tą lustrzanke kupie to sie zwolnie z pracy ;):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mam ostatnio doła " roboczego" ;) Quote
Agga Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 chyba nie chciałabym stanąc temu małemu pieskowi na drodze:p Quote
an3czka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Pysia']Cd. spacerowania Poszukiwania ścieżki życia Idą sobie dwa niedźwiadki...:lol: Quote
Pysia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Witajcie kochani :) Właśnie zajadam obiadek i ktos mi się tutaj ślini obok mnie....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Pysia napisał(a):Właśnie zajadam obiadek i ktos mi się tutaj ślini obok mnie....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: TZ zapewne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']TZ zapewne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...:crazyeye:Piotrze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:Piotrze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No co? :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']No co? :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::peeeeeeeeee nic :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak tylko cie wołam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 malawaszka napisał(a): :placz: jaa tezz kcee takiego TZ co by ogladal lustrzanki :placz: :placz: :placz: Ja tam bym wolala takiego co by kupował :evil_lol: a nie tylko oglądał :evil_lol: Cześć Wam Zmorowate :p Quote
Pysia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 PIKA napisał(a):Ja tam bym wolala takiego co by kupował :evil_lol: a nie tylko oglądał :evil_lol: Cześć Wam Zmorowate :p Kupi kupi tylko dojrzeć musi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PiotrekJ napisał(a):TZ zapewne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... TZ to ma na mnie się ślinić a nie na mój obiad !!:lol: Dzisiaj postanowiłam odpocząć i troszkę pospać popołudniu ale okazało się ze moja kanapa jest za mała....Coś się uwaliło na mnie i dyszało mi do ucha :evil_lol: Potem stwierdziło że jestem brudna czego skutkiem była wizyta w łazience i kąpiel bo moja twarz i ręce oraz głowa obciekały glutami :evil_lol: Czyżbym była przyspasabiana ??;) Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Pysia napisał(a):TZ to ma na mnie się ślinić a nie na mój obiad !!:lol: Nie napisałaś, że ślini się na obiad tylko że siedzi obok i się ślini ... No itak właśnie przyszedł mi do głowy Twoj TZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):Nie napisałaś, że ślini się na obiad tylko że siedzi obok i się ślini ... No itak właśnie przyszedł mi do głowy Twoj TZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Hmmm...To ślinienie to znasz z autopsji ??:evil_lol: Bo jakoś tak pewny jesteś tego:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Pysia napisał(a):Hmmm...To ślinienie to znasz z autopsji ??:evil_lol: Bo jakoś tak pewny jesteś tego:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Pysia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 PiotrekJ napisał(a)::eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Z tymi ozorami na wierzchu zaczynasz przypominać mi moje psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Brak mi czasu.... Wstawię kilka fotek bo spadłam niziutko strasznie ;) Tu był jakiś lis Kochane sunie Mruczka Spanie i... Błaznowanie oraz... Chrapanie ;) Quote
Pysia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Kochany noseczek :) Ten błysk w oku ;) Szelmowskie myśli Szelmy Quote
Pysia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Szelma pilnuje Szelma w trakcie ziewania :) Szelma po ;) Szelma błaznuje :) A Zmorka na to wszystko patrzy :) Szelma i...ja ;) Zmorowate Quote
Pysia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Czy ktoś wie jak to mam odwrócić ?? Gadam sama ze sobą.... Quote
Recommended Posts