Pysia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='ewelinabuck']ale zmory piekne :loveu: a tak po cichu zapraszam do mojej galeri nowe zdjatka Wpadnę na pewno zaraz ;) A to na razie tylko Szelma jest ;) Szelma dokańcza swój prezent I Zmorka Spacerek Zmorka w trakcie wysiłku ;) Wąchanie świata Szelma pierwszy raz puszczona na dłuzej na spacerku :multi: :multi: :multi: Była bardzo grzeczna :multi: :multi: :multi: Świat okiem nosa Quote
beria Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Pysia']Wpadnę na pewno zaraz ;) A to na razie tylko Szelma jest ;) Szelma dokańcza swój prezent ] A to prawdziwe mięsko jest ? :crazyeye: Wygląda tak ładnie jak zabawka :evil_lol: Quote
martavantos Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Swietne zdjadka;) Szelma i Zmorka jak zwykle piekna i szalona:evil_lol: Ten włos ten wzrok ten trucht:evil_lol: :cool3: ZAPRASZAM DO GALERII VANTOSA I BETI nowe foty mam:evil_lol: Quote
Pysia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='malawaszka']aleee sweeet sępikkkkk :loveu: Chyba sęp gigant :evil_lol: Dalej spacerkowato na razie spokojnie ;) Ślad królika A moze to dzik?? A co mnie to... Idziemy szukać czegoś ciekawszego Quote
Pysia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='beria']A to prawdziwe mięsko jest ? :crazyeye: Wygląda tak ładnie jak zabawka :evil_lol: Bo to jest zabawka :evil_lol: Mięsko zjadła w mgnieniu oka :evil_lol: Wyścigi Zbieranie zakrętów Radosne podskoki Szelma prawie dogania Zmorke... Zmorka zrobiła unik i spowrotem do Szelmy... Obgadywanie strategii Chwila zmyłki iiiiiiiiiiiiiiiiiiii..............sprint!! Zmorka znowu wychodzi na prowadzenie !! Quote
malawaszka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Pysia'] buuuahaha jaki kangur :lol: odmiana Jurajska kudłata :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Pysia'] iiiiiiiiiiiiiiiiiiii..............sprint!! Zmorka znowu wychodzi na prowadzenie !! Stado galopujących Zmor :evil_lol: A mnie się one kojarzyły zawsze z takimi powolnymi miśkami, pozory mylą :p Quote
Pysia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 beria napisał(a):Stado galopujących Zmor :evil_lol: A mnie się one kojarzyły zawsze z takimi powolnymi miśkami, pozory mylą :p Bo one mają w sobie bardzo duzo dostojności ale nawet dostojnicy czasem potrafia zaszaleć:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Oj ja bym sie bała jakby takie dwa niedzwiadki na mnie biegly:cool3: Quote
Pysia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Oj ja bym sie bała jakby takie dwa niedzwiadki na mnie biegly:cool3: Nikt kto je zna to ich się nie boi :lol: :lol: :lol: Quote
beria Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Pysia napisał(a):Nikt kto je zna to ich się nie boi :lol: :lol: :lol: Ja znam je tylko z widzenia :evil_lol: wolę się bać ;) Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 :evil_lol:Szelma goni zajączka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:Szelma goni zajączka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak stanieszdaleko od kompa to zobaczysz że kaczuszke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Pysia']Jak stanieszdaleko od kompa to zobaczysz że kaczuszke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Pysiu Ty nic nie insynuujesz ...prawda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Pysiu Ty nic nie insynuujesz ...prawda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Miałam napisac ze kaczora ale....boję sie PiSu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Pysia napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Miałam napisac ze kaczora ale....boję sie PiSu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:nie bój zaby ;)mamy tu :mad::mad::mad: Quote
beria Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Nie bój się Pysiu, to są aniołki opatrzności dla Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: http://img146.imageshack.us/my.php?image=cherubinyrafaelsanti1nc.jpg Quote
PIKA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Swietnie Zmory poszalaly :multi: Sabie jak jej się roilo to szaleństwa w glowie nie byly :shake: Quote
Pysia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='PIKA']Swietnie Zmory poszalaly :multi: Sabie jak się roilo to szaleństwa w glowie nie byly :shake: Ona odwrotnie ;) Ciągle pobudzona ;) Net mi chodzi jak stara kaczka przed końcem swego żywota .... Chwila przerwy Powoli zaczyna się znowu Krótki dystans Szelma dogoniła ;) Swoją drogą to padał śnieg i foty niewyraźne są Quote
Pysia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 I dalsze szaleństwo Szelma zaczyna pęczać Prosi Zmorke o pauze Zmorka myśli ;) No ale w końcu jest Zmorką ;) I znowu jestna prowadzeniu :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):nie bój zaby ;)mamy tu :mad::mad::mad: Alu ;) My kilka lat temu weszliśmy w konflikt z prawem myląc się w zeznaniu podatkowym o 30 gr. na swoją....niekorzyść :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Od tej pory wolę z daleka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Net mi chodzi jak stara kaczka przed końcem swego żywota .... net Ci ptasią złapał? :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 PIKA napisał(a):net Ci ptasią złapał? :evil_lol: Zaczynam podejrzewać że tak..... Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='PIKA']net Ci ptasią złapał? :evil_lol::crazyeye:o matko , to co tu podsypać , chyba ze z luftbiksą pójdę na kaczki :razz: Quote
PIKA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o matko , to co tu podsypać , chyba ze z luftbiksą pójdę na kaczki :razz: z czym? :crazyeye: Quote
Recommended Posts