Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

beria napisał(a):
Żeby pomalować baranka, należy użyć wałka z futerkiem :p Widziałam na zdjęciach w jakiejś gazecie, ale osobiście baranka nie posiadam, (barana za to mam) :razz:

Wałkie gadasz? Zobaczymy dzisiaj :diabloti: Są wałki i pedzle - wszystko co da sie kupic :p A jak sie wściekne to fachowca wezwe i tyle :cool1: Tylko wtedy za rok sie przeprowadze.....

Posted

[quote name='beria']Żeby pomalować baranka, należy użyć wałka z futerkiem :p Widziałam na zdjęciach w jakiejś gazecie, ale osobiście baranka nie posiadam, (barana za to mam) :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysia ma 2 futra to już wałka nie potrzebuje ......cześć pracy:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysia ma 2 futra to już wałka nie potrzebuje ......cześć pracy:p
No nie wiem czy by Wam sie podobał potem niuf koloru piaskowego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale na 100% lepiej by sie go fociło :diabloti:
Czesc leniwcom :p

Posted

[quote name='Pysia']No nie wiem czy by Wam sie podobał potem niuf koloru piaskowego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale na 100% lepiej by sie go fociło :diabloti:
Czesc leniwcom :p:multi::multi::multi:witaj pracusiu .Czy oprócz tego Beniamina fikusa reflektujesz na Woskownicę ......kurcze no na Hoję

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witaj pracusiu .Czy oprócz tego Beniamina fikusa reflektujesz na Woskownicę ......kurcze no na Hoję
Reflektuje na WSZYSTKIE kwiatki :p , obrazki itp :lol:
Melduje ze zostały mi dwa pokoje do malowania :) Baranek fajny tylko trzeba fizyłku ( czyli wysiłku fizycznego ) na niego sporo :cool3:
A Zmorka dobrała sie do wiaderka z Royalem i zjadła chyba ze dwa kg..... Mam najgrubszą suke pod słońcem w tej chwili.....

Posted

malawaszka napisał(a):
a to Zmorka niedobra :shake:

Pysia a jak kolorki??? fajne są? :razz:

W kotłowni wyszło super :multi: Garaż kurcze spaprany bo TZ mnie nie posłuchał i nie zmył ścian a widac było że sie już łuszczy. Ale trudno- to tylko garaż.... Ten piaskowy jest świetny :multi: :multi: :multi: Daje taki ciepły i przyjemny efekt :multi: Nie moge sie na pistacje doczekac do jutra jak bedzie wyglądała :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']ok kwiatki chomikuję i przywiozę ;)
Pysia zrób jutro foty kolorkom:razz:
Zmorka słyszala ze chcesz ja odchudzić :evil_lol:

Ciągle zabieram aparat ale jak zaczynam malowac to o nim zapominam.....
A Zmoreczka JUŻ została odchudzona :mad: Przed dobraniem sie do karmy była z niej laska :angryy: :angryy: :angryy: Ale wiem ze i tak sie to na niej zemści bo taka ilośc zostanie nocą wydalona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Alu zachomikuj dla mnie tyż jakąś hoję - ale taką co rośnie i kwitnie a nie tylko se jest taka brzydka w tej doniczce :mad: :shake::evil_lol:ta kwitnie jak wariatka ...może się uda rozdwoić ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
Alu zachomikuj dla mnie tyż jakąś hoję - ale taką co rośnie i kwitnie a nie tylko se jest taka brzydka w tej doniczce :mad: :shake:

Ja byłam pierwsza :eviltong: Zanim Ty sie bedziesz przeprowadzac to my obie z Alą Ci wyhodujemy kilka Hoj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Ja byłam pierwsza :eviltong: Zanim Ty sie bedziesz przeprowadzac to my obie z Alą Ci wyhodujemy kilka Hoj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja brzydko przeczytałam :oops:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja brzydko przeczytałam :oops:
Bo ja miałam brzydko napisac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hoje odmienia sie jak? Bo z przemeczenia wyszło mi ....nie powiem jak :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Bo ja miałam brzydko napisac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hoje odmienia sie jak? Bo z przemeczenia wyszło mi ....nie powiem jak :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::cool3:pisze się woskownica :p

Posted

Witajcie :multi:
Dzisiaj zanim pojedziemy malowac postanowiłam spakowac kurtki i płaszcze. Na przedpokoju stoi wyszorowana szafa to jest gdzie je już powiesic a teraz mam wolny czas wiec...No i okazało sie że mam 6 kurtek:crazyeye: Ciągle wmawiam TZtowi ze mam jedną :oops: Nadodatek są też dwa płaszcze :crazyeye: Za to on ponoc ma 6 kurtek a znalazłam tylko dwie...Czary czy co :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Chyba jakis gnom zamienił jego kurtki w moje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu , czy ty czasem komisu nie otwierasz z ciuchami ....bo jak TZtowi ubywa :cool3:

A tak wogóle to WITAM , wróciłam z zakupów i ...........przypomniało mi się ze nie kupiłam.....mięska :evil_lol:

Posted

Witaj Pysiu :multi: :multi: :multi:

zobaczysz jak będziesz się pakować ile wszystkiego znajdziesz :evil_lol: :evil_lol: ja jak się przeprowadzałam to doznałąm szoku ;) ;) ile różnych rzeczy się znalazło o których nie miałam pojęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mój TZ powiedział że możemy kilka punktów szmateksowych otworzyć z moją garderobą będzie czym handlować conajmniej rok.A i taj ja ciągle nie mam w czym chodzić :siara:

Posted

[quote name='Pysia']Kilka fotek Zmoroszelm ;)
Moj aparat nie nadąrza...

Kolejna Wielka Gonitwa ;)

Szelmusia:loveu:

I....

Zabawa :)

Jak zwykle ;)

Moje ścigające się niufeczki :loveu:
Witaj Pysiu :multi:

Posted

Cześć Pysia :multi:

Jak tam malowanko dzisiaj? :cool3:

I mozesz mnie dzisiaj znowu nienawidzic, bo zaczełam znowu tydzień urlopu :evil_lol: