PIKA Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Obejrzalam te masakry, na szczeście obrzydliwa nie jestem :shake: ale to mnie powalilo :shake: http://i37.photobucket.com/albums/e74/Zmorowate/maupy/wro12.jpg Quote
Pysia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='PIKA']Obejrzalam te masakry, na szczeście obrzydliwa nie jestem :shake: ale to mnie powalilo :shake: http://i37.photobucket.com/albums/e74/Zmorowate/maupy/wro12.jpg Ja jak je pierwszy raz widziałam to jakoś tak....Ale następny raz patrzyłam uważniej a następny to już nawet dokładnie. Ogonek Zmoreczki Zmoreczka I znowu pycholek Zmoreczki :) Quote
Hanna R. Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Pysia, a cóż to dziewczynce na pleckach wyrosło ? :p :p :p Quote
PIKA Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Pysia'] Ja jak je pierwszy raz widziałam to jakoś tak....Ale następny raz patrzyłam uważniej a następny to już nawet dokładnie. ja tez bym oglądala dokladniej Ciekawośc by wstręt przerosla ;) ale slodka mordeczka :loveu: Quote
Pysia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Pysia, a cóż to dziewczynce na pleckach wyrosło ? :p :p :p Hym...Studnia? :evil_lol: A to Wam się napewno spodoba :evil_lol: Weekend i Zmoreczka :evil_lol: Quote
beria Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Pysia'] Ogonek Zmoreczki Zmoreczka I znowu pycholek Zmoreczki :) Pycholek Zmorki jest nieustannie uroczy, ale ten ogon :crazyeye: Zmorka ma na nim więcej futra niż mój pies na całej swojej powierzchni :razz: Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 :evil_lol:o takie autko nam pasuje ...i pobiegać można ;) Quote
Maga100 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [ hahaha, pijaństwo szerzy się WSZĘDZIE :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='malawaszka']ale macie mechaników :klacz: Wasiu :) Dlatego ten motorek właśnie tak wygląda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:o takie autko nam pasuje ...i pobiegać można ;-) Ja mówię że to autobus :evil_lol: A Zmoroszelmy zawsze jak jest otwarte to robią tam przegląd ;) Quote
Hanna R. Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='PIKA'] bardzo nam się podoba :evil_lol: A nawet JESZCZE BARDZIEJ ! :baddevil: :baddevil: :baddevil: Quote
beria Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Pysia'] Sama wszystko spiła, czy ktoś jej pomagał :cool3: Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 :loveu::loveu::loveu:bowskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='PIKA'] bardzo nam się podoba :evil_lol: PIKA i Maga100 - mam inne jeszcze w tym stylu ;) Ale to już kiedy indziej :eviltong: Teraz mówimy dobranoc Quote
Pysia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='PIKA'] bardzo nam się podoba :evil_lol: Witam :multi: Wiedziałam że ta fotka Wam się spodoba ;) Są inne ale najpierw zaległości ;) beria- Zmorka nie przepada za piwem :evil_lol: To Szelma jest AA :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 No to dziewczyna rozszalała się z imprezką i ta niewinna minka- no boska jest :) No nie jak tak patrze to chyba dzisiaj sobie tez piwko zapodam :) musze się zrelaksować po ostatnich wydarzeniach :cool3: :evil_lol: Hey Pysia dawno nie pisałam ale juz nadrabiam. :loveu: Cały czas niecierpliwie :) czekam na wiadomość czy pojawią sie małe "fasolki" :multi: :multi: Quote
Cola Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 No tak weekendowe zdjęcie :lol: BOMBA!!! Obejrzałam te paskudy stworzone przez naturę :roll: powiem, że nawet ciekawe, bo machałam i przekręcałam głowę, żeby to coś lepiej oblukać :razz: Quote
malawaszka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 no TAK!!! JAKI PAN TAKI KRAM PONOĆ!!! :diabloti: Quote
Pysia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 malawaszka napisał(a):no TAK!!! JAKI PAN TAKI KRAM PONOĆ!!! :diabloti: Mowisz o mnie czy o sobie?:evil_lol: Bo po sąsiedzku też ponoć się dziedziczy :eviltong: Quote
malawaszka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Pysia napisał(a):Mowisz o mnie czy o sobie?:evil_lol: Bo po sąsiedzku też ponoć się dziedziczy :eviltong: aaaaaaa więc to po TOBIE moje psy takie pyskate :cool1: Quote
Pysia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 malawaszka napisał(a):aaaaaaa więc to po TOBIE moje psy takie pyskate :cool1: Hihihi :evil_lol: Całkiem możliwe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 malawaszka napisał(a):aaaaaaa więc to po TOBIE moje psy takie pyskate :cool1::crazyeye::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Pysia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Kilka fotek :) Zmoreczka idzie na popas Gdzie ta Szelma? Po licho ja je tak dobrze karmie? A im trawa najlepiej smakuje ;) Quote
Recommended Posts