anushka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Pysia ślicznie wyglądasz :lol: ja nie dojechałam w sobotę na wystawe,TZ zjechal do domu na tydzień,szkoda,że akurat w ten weekend :placz: :lol: no ale...:loveu: ,co nie zmienia faktu,że kiedyś napewno Was spotkam!!:mad: :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Cześć Pysiu ;) ... Śliczna :loveu: :loveu: :loveu: ... I jaka grzeczniutka :razz: ... Quote
KaRa_ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Zmorka wygląda jakby co dopiero wstała z łóżka:lol: Quote
an3czka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Pysia']Liniejący Tommy Pilnujacy kompa Figury I te oczęta ;) Poranne :cool3: Pysiu on jest cudny! Marzę o kocie, ale niestety muszę z tym poczekać...:-( Quote
Alicja Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Dzień dobry !!!!!!!!!! Pysiu , narazie urabiam Pana R.:evil_lol: Quote
Guest bernulka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='sylwiaskalska']No te oczy to jeden wielki czad :) Fakt są niesamowite :loveu: paździoszki Quote
Pysia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Ania-k']Pysia ślicznie wyglądasz :lol: ja nie dojechałam w sobotę na wystawe,TZ zjechal do domu na tydzień,szkoda,że akurat w ten weekend :placz: :lol: no ale...:loveu: ,co nie zmienia faktu,że kiedyś napewno Was spotkam!!:mad: :cool3: Ja jeszcze nie umieram ;) [quote name='an3czka']Pysiu on jest cudny! Marzę o kocie, ale niestety muszę z tym poczekać...:-( Jest piekny a byłby bardziej gdyby dał sie wyczesac... A dlaczego musisz czekac??:crazyeye: [quote name='sylwiaskalska'] No te oczy to jeden wielki czad :smile: Pieknie to wykadrowałas:loveu: :loveu: :loveu: Ma niesamowity kolor oczow. Nie widac na fotach ale one sa bursztynowe :loveu: [quote name='KaRa_TC'] Zmorka wygląda jakby co dopiero wstała z łóżka:lol: Bo wstała :evil_lol: Dosłownie:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']Dzień dobry !!!!!!!!!! Pysiu , narazie urabiam Pana R.:evil_lol: Urabiaj szybciutko bo wylinka zbliza sie wielkimi krokami:evil_lol: A mizianie Zmorki w pełni włosa jest niesamowite :) Maluchy w przedszkolach uwielbiaja to strasznie:lol: Quote
Alicja Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Pysia napisał(a): Urabiaj szybciutko bo wylinka zbliza sie wielkimi krokami:evil_lol: A mizianie Zmorki w pełni włosa jest niesamowite :) Maluchy w przedszkolach uwielbiaja to strasznie:lol::lol::lol::lol:to może do mojego przedszkola przyjedź ;) Quote
Pysia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::lol::lol::lol:to może do mojego przedszkola przyjedź ;) Jak mi załatwisz transport w obie strony:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Bursztynowe oko dziś A to dowod na to ze czas na remont.... Zmeczenie po czesaniu On ma ochote na jeszcze A ja padłam ;) Czesanie jest strasznie meczace ;) Ale ładna mam siersc teraz ;) Uszka ciut podciete Łapy tez moznabyłoby A to dowod na to ze sie zaczyna ...:placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Pysia']Bursztynowe oko dziś A to dowod na to ze czas na remont.... Zmeczenie po czesaniu On ma ochote na jeszcze A ja padłam ;) Czesanie jest strasznie meczace ;) Ale ładna mam siersc teraz ;) Uszka ciut podciete Łapy tez moznabyłoby A to dowod na to ze sie zaczyna ...:placz: ojej:crazyeye: Pysiu tyle wlosów :crazyeye: ? To tyle nawet Oskar na sobie nie ma :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']ojej:crazyeye: Pysiu tyle wlosów :crazyeye: ? To tyle nawet Oskar na sobie nie ma :evil_lol: Daguś :lol: To namiastka maluteńka tego co bedzie :lol: :lol: :lol: Za tydzien wyczesze z jednego jej uda poł worka na śmieci :lol: :lol: :lol: To łapeczka Zmoreczki Pozurki i włoski podciete...a jaka rowniusieńka :) TZ ma jednak talent do obcinania niufa :) Ale otrzepac sie trza ;) Quote
Guest bernulka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 O jej Jesusieńki jaka rozmarzona :loveu: Koffam tą galeryjke :p Ale łapcia aaaaa :angel: paździoszki Quote
Pysia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 A to cos dla smiechu ( TZ mnie zabije :evil_lol: ) " Pancio sie bawi świnką" Pobaw sie ze mna "Dawaj to! Dawaj!" Co tak słabo ciągniesz? "Bede lepszy!! Wygram!" No i pancio zepsuł kilkuletnia świnke :placz: Ojej!! Ale sie narobiło!!:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 hihihi fajna ta histroia ze świnką :evil_lol: :evil_lol: Pysiu, a moze jakis sweterek z niufkowych włosków na przyszłą zimę :cool3: Quote
Guest bernulka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 haha ta opowieśń niczym horror - hhmmm jak by go zatytułować "rzeźnia Dąbrowska" :eviltong: No piknie piknie takie rzeczy w internecie publikować :lol: :lol: :lol: paździoszki Quote
Pysia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 No to teraz ja na wesoło ;) Zabierzcie ja ze mnie!!:evil_lol: Raatuuuunkuuuuu!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
daga10011 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Pysia-zyjesz po takiej inwazji????????:lol: .Jaka Ty masz czysta podloge:crazyeye: .ja zmywam 2 razy na dzien a i tak plaze mam w domu:-o Quote
Pysia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 daga10011 napisał(a):Pysia-zyjesz po takiej inwazji????????:lol: .Jaka Ty masz czysta podloge:crazyeye: .ja zmywam 2 razy na dzien a i tak plaze mam w domu:-o Ja vilede mam zawsze pod ręką :lol: :lol: :lol: NO i moje piesie po spacerku śpia na posłanku swoim....Ale i tak po nocy jak wstaję to najpierw zamiatam bo tam gdzie wczesniej leżał niuf to jest zarys jego z piachu :lol: Więc - zamiatanko juz na sucho i po sprawie :) Quote
Pysia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Obrazona na pancia za świnke Śpiąca... I ja tez jestem śpiaca...Dobranoc wszystkim :) Quote
Alicja Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Pysia']No to teraz ja na wesoło ;) Zabierzcie ja ze mnie!!:evil_lol: Raatuuuunkuuuuu!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja myślałam ,że źle foty wstawiłaś :evil_lol: TZ zamordował Zmorkowa świnkę :placz: Quote
Pysia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja myślałam ,że źle foty wstawiłaś :evil_lol: TZ zamordował Zmorkowa świnkę :placz: Wstawiłam dobrze :evil_lol: Tylko że podłoga jest pode mną :evil_lol: Świnki zal okropaśnie :placz: Jutro biorę zwłoki i zamawiam w sklepie taka sama bo Zmorka markotna się zrobiła :cool3: Chyba cierpi bardzo....:mad: Quote
Alicja Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Pysia napisał(a):Wstawiłam dobrze :evil_lol: Tylko że podłoga jest pode mną :evil_lol: Świnki zal okropaśnie :placz: Jutro biorę zwłoki i zamawiam w sklepie taka sama bo Zmorka markotna się zrobiła :cool3: Chyba cierpi bardzo....:mad::placz:przecież to jej szczeniaczek był :-( Quote
Recommended Posts