Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

anetta napisał(a):
brawo, brawo, brawo :lol::lol::lol:

Ło rany, a ja juz zapomnialam o Ptysiu i Balbinie :shake: Ale sie dorobili :lol:

Mają darmowy wikt i opierunek to się mnożą darmozjady :evil_lol: Porobiłam im foty ale takie przez kraty bo za dużo gości zeby je wypuścić na mieszkanie :shake:

Posted

Witajcie :multi:
Byłam dzisiaj na wystawie jako nadworny fotograf Homera :loveu: Homerus zdobył laury i oklaski :loveu: Był też tatuś Pomiotów ;) Mam jego foty :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Jestem zmęczona sakramencko :cool1:
Szelmie przechodzi urojona ale za to zaczyna mieć humory typu " Ja tu rządzę i Zmorka nie ma nic do gadania" :mad: Zaczęła Zmorke szkolić :cool1: Najpierw pozwalała jej wchodzić sobie na łeb a teraz do parteru...A Zmorka rozpieszczona przez ten czas i wcale nie chce się położyć :shake: Dostanie w końcu wpiernicz od Szelmy :cool1:
Lecę fotki wgrywać ....

Posted

Pysia napisał(a):
Witajcie :multi:
Byłam dzisiaj na wystawie jako nadworny fotograf Homera :loveu: Homerus zdobył laury i oklaski :loveu: Był też tatuś Pomiotów ;) Mam jego foty :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Jestem zmęczona sakramencko :cool1:
Szelmie przechodzi urojona ale za to zaczyna mieć humory typu " Ja tu rządzę i Zmorka nie ma nic do gadania" :mad: Zaczęła Zmorke szkolić :cool1: Najpierw pozwalała jej wchodzić sobie na łeb a teraz do parteru...A Zmorka rozpieszczona przez ten czas i wcale nie chce się położyć :shake: Dostanie w końcu wpiernicz od Szelmy :cool1:
Lecę fotki wgrywać ....

Dawaj, dawaj:p:p:p

A ja myślałam, że mój pies ma długiego jęzora:lol!:

http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.74.jpg

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha jasny gwint ile ich już tam jest???? :crazyeye::evil_lol: naliczyłam 6 :-o

Jest 7 :)
Ptyś 1 - normalny zeberkowy ( tata)
Ptyś 2 - normalny zeberkowy
Balbinka całkowicie biała z kreseczką przez oczko ( mama)
samiczka szara z kreseczką przez oko
Samiczka o mutacji zwanej Pingwin - bez kreseczki przez oko
Samiec biały
i drugi biały ale majacy ciut więcej czarnego na przodzie :)

Posted

malawaszka napisał(a):
serio???? :crazyeye: a myślałam, że Seti miała szczeniaki z suką i dlatego wyszły takie potwory :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja ciągle mam wrazenie że miała z samym Szatanem :diabloti: