Pysia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Wypchaj:diabloti::diabloti: Słuchaj co Ci gada dogomaniacki lud:razz::diabloti: Dobra wypcham tylko z jakiego powodu będziesz pluła monitor potem? :diabloti: beria napisał(a):Zostałaś przegłosowana :eviltong: Demokrację mamy :cool3: Wypchaj :diabloti: Wypcham :diabloti: paula_z napisał(a):Bosh, aż mi się przykro zrobiło :-( Chyba też mi się zaczyna pms :mdleje: :shake: :loveu: Witaj cierpliwy Pysiaczku ;) Walnięta :crazyeye: Płakać jej się zachciało bo Zmorka ukradła misia ( patrz szczeniak) Szelmie :evil_lol: Buahahahahaha Jestem cierpliwa jestem cierpliwa jestem cierpliwa jestem cierpliwa jestem cierpliwa kuna zaczyna mi się PMS :razz: aga1215 napisał(a):Czy jej aby ten kot nie zaszkodzi :hmmmm: ;) :evil_lol: Kot jej szkodzi non stop ....A raczej szkudzi :P Quote
malawaszka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 paula_z napisał(a):Chyba też mi się zaczyna pms Pysia napisał(a): kuna zaczyna mi się PMS :razz: buuahahahha epidemia Quote
Pysia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 malawaszka napisał(a):buuahahahha epidemia A kyszzzzzzzzzzzzz bo zarazasz :mad: :evil_lol: Quote
beria Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 malawaszka napisał(a):buuahahahha epidemia Pysia napisał(a):A kyszzzzzzzzzzzzz bo zarazasz :mad: :evil_lol: chyba coś w tym jest, bo u mnie tyż :diabloti: Quote
Pysia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 beria napisał(a):chyba coś w tym jest, bo u mnie tyż :diabloti: No to zbiorowo nas krew zaleje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Pysia napisał(a):No to zbiorowo nas krew zaleje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buuahahahahha no to tak ryknęłam że chyba pół osiedla już nie śpi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 malawaszka napisał(a):buuahahahahha no to tak ryknęłam że chyba pół osiedla już nie śpi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Pysia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 malawaszka napisał(a):buuahahahahha no to tak ryknęłam że chyba pół osiedla już nie śpi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I wie o potopie krwawym :diabloti: Quote
Pysia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Zaspałam :oops: Wstałam o 7 a na łąki wyszłam o 8 :razz: Ciut za ciepło na spacery na otwartej przestrzeni przy takim słońcu :oops: Zmoroszelmy ledwo zipiały :shake: Szybciutko wróciłyśmy do domku. Teraz Szelma matkuje na dworku w cieniu Zmorce.....:evil_lol: Nie wiem czy się to tej drugiej podoba ale trudno ;) Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Pysia napisał(a):Zaspałam :oops: Wstałam o 7 a na łąki wyszłam o 8 :razz: Ciut za ciepło na spacery na otwartej przestrzeni przy takim słońcu :oops: Zmoroszelmy ledwo zipiały :shake: Szybciutko wróciłyśmy do domku. Teraz Szelma matkuje na dworku w cieniu Zmorce.....:evil_lol: Nie wiem czy się to tej drugiej podoba ale trudno ;):multi::multi::multi:dzień dobry spioszku:p my już po spacerku , zakupki poczynione ...2ga kawa zaparzona , śniadanko skonsumowane;) Quote
clockwork Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Anka12 napisał(a):Klocusiowa Lwico Moja to też urodzona 28.07???????:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: 23 , 28 to tylko libacja :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):;)...z 23 lipca... :evil_lol::evil_lol: ja też stawiam na : WYPCHAJ! cześć Pysiosławo mła :loveu: Quote
Pysia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:dzień dobry spioszku:p my już po spacerku , zakupki poczynione ...2ga kawa zaparzona , śniadanko skonsumowane;) Ja nie zrobiłam nic....No..oprócz 2-godzinnego spacerku, kawy, śniadania, zamiecenia podwórka, zakopania kilku dziur, ugotowania obiadu, poczesania psów, przeszukania netu i zjedzenia obiadu ;) malawaszka napisał(a):Dzień Dobry a ja wstałam właśnie :p clockwork napisał(a):23 , 28 to tylko libacja :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: ja też stawiam na : WYPCHAJ! cześć Pysiosławo mła :loveu: Wypcham ! Wszystko i wszystkich :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 malawaszka napisał(a):Dzień Dobry a ja wstałam właśnie :p i co chwailisz sie czy zalisz????:diabloti: :diabloti: :diabloti: Pysia napisał(a): Wypcham ! Wszystko i wszystkich :diabloti: i to jest zdaje sie wersja wydarzen ktorej sie kurczowo trzymasz ....i słusznie....:diabloti: :cool1: dzien dobry wszystkim dopiero co wstałym i tym co jak ja skoro swit zrywaja sie na zgrabne nozki i jak mroweczki pracuja....:loveu: Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Pysia napisał(a):Wypcham ! Wszystko i wszystkich :diabloti::shake:co za rozrzutna kobita...... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:co za rozrzutna kobita...... otoz to...normalnie ...powiem wiecej - nawet bardzo rozrzutna...:diabloti: Quote
AlKil Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Witaj Pysiu! byłam ambitna i nadrabiałam, chciałam napisać coś więcej, ale Twoja wnusia odgryza mi nogawkę, a jak ja odpycham, to zżera mi rękę... biedna Szelmusia, wycałuj ją....ała!!!!! Quote
Medorowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Pysia napisał(a):Dobra wypcham tylko z jakiego powodu będziesz pluła monitor potem? :diabloti: Damy radę; wystarczy parę fot Twego jakże subtelnego, pełnego gracji stylu pływania:loveu::loveu::loveu::diabloti: malawaszka napisał(a):buuahahahha epidemia Tyż mam, początkiem tygodnia sie wdało:evil_lol: Pysia napisał(a):Ja nie zrobiłam nic....No..oprócz 2-godzinnego spacerku, kawy, śniadania, zamiecenia podwórka, zakopania kilku dziur, ugotowania obiadu, poczesania psów, przeszukania netu i zjedzenia obiadu ;) Kruca fuksior:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale z Ciebie leniwiec pospolitus:shake: Quote
aga1215 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Witaj PysiuKtórejZazdraszczamBaseniku :loveu: Witajcie Lwice Quote
Paula Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Pysia napisał(a):Walnięta :crazyeye: Miło mi - Paula :eviltong: Płakać jej się zachciało bo Zmorka ukradła misia ( patrz szczeniak) Szelmie :evil_lol: :mad: Nie płakać, tylko smutno mi się zrobiło i nie że ukradła, tylko że Szelma płakała :cool1: Wyobraziłam sobie, co czuje :evil_lol: Pysia napisał(a):No to zbiorowo nas krew zaleje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: Cze Pysiu :loveu: Quote
Pysia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):i co chwailisz sie czy zalisz????:diabloti: i to jest zdaje sie wersja wydarzen ktorej sie kurczowo trzymasz ....i słusznie....:diabloti: dzien dobry wszystkim dopiero co wstałym i tym co jak ja skoro swit zrywaja sie na zgrabne nozki i jak mroweczki pracuja....:loveu: Dobry wieczór :loveu: Będę się trzymać wersji wypchania kurczowo:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):co za rozrzutna kobita...... Po moje kalkulacji wynika ze wypchanie jest tańsze od nieustannego żywienia i utrzymania :evil_lol: Agunia-Pańciunia) napisał(a):otoz to...normalnie ...powiem wiecej - nawet bardzo rozrzutna...:diabloti: Trociny da mi sąsiadka za darmo :eviltong: AlKil napisał(a):Witaj Pysiu! byłam ambitna i nadrabiałam, chciałam napisać coś więcej, ale Twoja wnusia odgryza mi nogawkę, a jak ja odpycham, to zżera mi rękę... biedna Szelmusia, wycałuj ją....ała!!!!! Hura :multi: Jesteś :multi: Moja wnusia widać wie co robi :loveu: Biedna Szelma? :mad: A jak chciałam zeby miała dzieci to wtedy ona nie chciała :angryy: Już ja jej wybiję z głowy wszystko :diabloti: Jutro ponowne topienie i męczenie - aż do skutku!! madzia i medor napisał(a):Damy radę; wystarczy parę fot Twego jakże subtelnego, pełnego gracji stylu pływania:loveu: Tyż mam, początkiem tygodnia sie wdało Kruca fuksior:crazyeye:Ale z Ciebie leniwiec pospolitus:shake: Ja pływam normalnie ino TZ focić nie umie :eviltong: aga1215 napisał(a):Witaj PsiuKtórejZazdraszczamBaseniku :loveu: Witajcie Lwice Witaj kobieto Paulo która zazdraszcza mi baseniku od niedzieli wypełnionego kudłami Szelmy :evil_lol: paula_z napisał(a): Nie płakać, tylko smutno mi się zrobiło i nie że ukradła, tylko że Szelma płakała :cool1: Wyobraziłam sobie, co czuje :evil_lol: :roflt: Cze Pysiu :loveu: Ona ciągle teraz płacze :cool1: Zwłasza w nocy :cool1: Wet kazał kupić tabletki ziołowe uspokajające i jej podawać.... Nic innego mu do głowy nie przyszło bo nigdy się nie spotkał z tak silną reakcją "chcenia dzieci" :razz: Nie wiem czy zyje Tommy bo dzisiaj jeszcze nie miauczał :crazyeye: Lecę sprawdzić.... Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 dealer napisał(a):dzien dobry Pysiowa..znalazlas kotecka?:razz: Dzińdybry :loveu: Znalazłam :mad: Wyławiał jedyną rybke z akwariumu :-x A że glonojada nie tak łatwo złapać to był baaaaardzo zajęty :2gunfire: Przywiązałam drutem klapke od akwarium...Myślisz że da rade sobie teraz otworzyć? :roll: :hmmmm: Quote
agbar Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Pysia napisał(a):Dzińdybry :loveu: Znalazłam :mad: Wyławiał jedyną rybke z akwariumu :-x A że glonojada nie tak łatwo złapać to był baaaaardzo zajęty :2gunfire: Przywiązałam drutem klapke od akwarium...Myślisz że da rade sobie teraz otworzyć? :roll: :hmmmm: jednej rybecki mu zalujesz?:diabloti: hmm..moze lepiej przywiazac gdzies kotka....:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 dealer napisał(a):jednej rybecki mu zalujesz?:diabloti: hmm..moze lepiej przywiazac gdzies kotka....:evil_lol: To ja wybieram opcje łapania rybki bo przynajmniej wtedy siedzi cicho :diabloti: Znalazłam zapomniane fotki robiene zza płotu suni sąsiadów - Nelly :) Powstawiam bo dawno tu fot nie było :oops: Quote
Recommended Posts