Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

madzia i medor napisał(a):
Wypchaj:diabloti::diabloti:

Słuchaj co Ci gada dogomaniacki lud:razz::diabloti:

Dobra wypcham tylko z jakiego powodu będziesz pluła monitor potem? :diabloti:

beria napisał(a):
Zostałaś przegłosowana :eviltong: Demokrację mamy :cool3:
Wypchaj :diabloti:

Wypcham :diabloti:

paula_z napisał(a):
Bosh, aż mi się przykro zrobiło :-( Chyba też mi się zaczyna pms :mdleje: :shake:

:loveu: Witaj cierpliwy Pysiaczku ;)

Walnięta :crazyeye: Płakać jej się zachciało bo Zmorka ukradła misia ( patrz szczeniak) Szelmie :evil_lol: Buahahahahaha
Jestem cierpliwa
jestem cierpliwa
jestem cierpliwa
jestem cierpliwa
jestem cierpliwa

kuna zaczyna mi się PMS :razz:

aga1215 napisał(a):
Czy jej aby ten kot nie zaszkodzi :hmmmm: ;) :evil_lol:

Kot jej szkodzi non stop ....A raczej szkudzi :P

Posted

malawaszka napisał(a):
buuahahahha epidemia

Pysia napisał(a):
A kyszzzzzzzzzzzzz bo zarazasz :mad: :evil_lol:

chyba coś w tym jest, bo u mnie tyż :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
No to zbiorowo nas krew zaleje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

buuahahahahha no to tak ryknęłam że chyba pół osiedla już nie śpi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
buuahahahahha no to tak ryknęłam że chyba pół osiedla już nie śpi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

malawaszka napisał(a):

I wie o potopie krwawym :diabloti:

Posted

Zaspałam :oops: Wstałam o 7 a na łąki wyszłam o 8 :razz: Ciut za ciepło na spacery na otwartej przestrzeni przy takim słońcu :oops: Zmoroszelmy ledwo zipiały :shake: Szybciutko wróciłyśmy do domku. Teraz Szelma matkuje na dworku w cieniu Zmorce.....:evil_lol: Nie wiem czy się to tej drugiej podoba ale trudno ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Zaspałam :oops: Wstałam o 7 a na łąki wyszłam o 8 :razz: Ciut za ciepło na spacery na otwartej przestrzeni przy takim słońcu :oops: Zmoroszelmy ledwo zipiały :shake: Szybciutko wróciłyśmy do domku. Teraz Szelma matkuje na dworku w cieniu Zmorce.....:evil_lol: Nie wiem czy się to tej drugiej podoba ale trudno ;)
:multi::multi::multi:dzień dobry spioszku:p
my już po spacerku , zakupki poczynione ...2ga kawa zaparzona , śniadanko skonsumowane;)

Posted

Anka12 napisał(a):
Klocusiowa Lwico Moja to też urodzona 28.07???????:cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

23 ,
28 to tylko libacja :evil_lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
;)...z 23 lipca...

:evil_lol::evil_lol:

ja też stawiam na : WYPCHAJ!

cześć Pysiosławo mła :loveu:

Posted

:multi::multi::multi:dzień dobry spioszku:p
my już po spacerku , zakupki poczynione ...2ga kawa zaparzona , śniadanko skonsumowane;)

Ja nie zrobiłam nic....No..oprócz 2-godzinnego spacerku, kawy, śniadania, zamiecenia podwórka, zakopania kilku dziur, ugotowania obiadu, poczesania psów, przeszukania netu i zjedzenia obiadu ;)
malawaszka napisał(a):
Dzień Dobry a ja wstałam właśnie :p

clockwork napisał(a):
23 ,
28 to tylko libacja :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol:

ja też stawiam na : WYPCHAJ!

cześć Pysiosławo mła :loveu:

Wypcham ! Wszystko i wszystkich :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
Dzień Dobry a ja wstałam właśnie :p

i co chwailisz sie czy zalisz????:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Pysia napisał(a):

Wypcham ! Wszystko i wszystkich :diabloti:

i to jest zdaje sie wersja wydarzen ktorej sie kurczowo trzymasz ....i słusznie....:diabloti: :cool1:

dzien dobry wszystkim dopiero co wstałym i tym co jak ja skoro swit zrywaja sie na zgrabne nozki i jak mroweczki pracuja....:loveu:

Posted

Witaj Pysiu! byłam ambitna i nadrabiałam, chciałam napisać coś więcej, ale Twoja wnusia odgryza mi nogawkę, a jak ja odpycham, to zżera mi rękę...
biedna Szelmusia, wycałuj ją....ała!!!!!

Posted

Pysia napisał(a):
Dobra wypcham tylko z jakiego powodu będziesz pluła monitor potem? :diabloti:

Damy radę; wystarczy parę fot Twego jakże subtelnego, pełnego gracji stylu pływania:loveu::loveu::loveu::diabloti:
malawaszka napisał(a):
buuahahahha epidemia

Tyż mam, początkiem tygodnia sie wdało:evil_lol:
Pysia napisał(a):
Ja nie zrobiłam nic....No..oprócz 2-godzinnego spacerku, kawy, śniadania, zamiecenia podwórka, zakopania kilku dziur, ugotowania obiadu, poczesania psów, przeszukania netu i zjedzenia obiadu ;)

Kruca fuksior:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale z Ciebie leniwiec pospolitus:shake:

Posted

Pysia napisał(a):
Walnięta :crazyeye:
Miło mi - Paula :eviltong:

Płakać jej się zachciało bo Zmorka ukradła misia ( patrz szczeniak) Szelmie :evil_lol:

:mad: Nie płakać, tylko smutno mi się zrobiło i nie że ukradła, tylko że Szelma płakała :cool1: Wyobraziłam sobie, co czuje :evil_lol:

Pysia napisał(a):
No to zbiorowo nas krew zaleje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:roflt: :roflt: :roflt:

Cze Pysiu :loveu:

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
i co chwailisz sie czy zalisz????:diabloti:

i to jest zdaje sie wersja wydarzen ktorej sie kurczowo trzymasz ....i słusznie....:diabloti:

dzien dobry wszystkim dopiero co wstałym i tym co jak ja skoro swit zrywaja sie na zgrabne nozki i jak mroweczki pracuja....:loveu:

Dobry wieczór :loveu:
Będę się trzymać wersji wypchania kurczowo:diabloti:

co za rozrzutna kobita......

Po moje kalkulacji wynika ze wypchanie jest tańsze od nieustannego żywienia i utrzymania :evil_lol:

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
otoz to...normalnie ...powiem wiecej - nawet bardzo rozrzutna...:diabloti:

Trociny da mi sąsiadka za darmo :eviltong:

AlKil napisał(a):
Witaj Pysiu! byłam ambitna i nadrabiałam, chciałam napisać coś więcej, ale Twoja wnusia odgryza mi nogawkę, a jak ja odpycham, to zżera mi rękę...
biedna Szelmusia, wycałuj ją....ała!!!!!

Hura :multi: Jesteś :multi:
Moja wnusia widać wie co robi :loveu:
Biedna Szelma? :mad: A jak chciałam zeby miała dzieci to wtedy ona nie chciała :angryy: Już ja jej wybiję z głowy wszystko :diabloti: Jutro ponowne topienie i męczenie - aż do skutku!!

madzia i medor napisał(a):
Damy radę; wystarczy parę fot Twego jakże subtelnego, pełnego gracji stylu pływania:loveu:

Tyż mam, początkiem tygodnia sie wdało

Kruca fuksior:crazyeye:Ale z Ciebie leniwiec pospolitus:shake:

Ja pływam normalnie ino TZ focić nie umie :eviltong:

aga1215 napisał(a):
Witaj PsiuKtórejZazdraszczamBaseniku :loveu:
Witajcie Lwice

Witaj kobieto Paulo która zazdraszcza mi baseniku od niedzieli wypełnionego kudłami Szelmy :evil_lol:

paula_z napisał(a):
Nie płakać, tylko smutno mi się zrobiło i nie że ukradła, tylko że Szelma płakała :cool1: Wyobraziłam sobie, co czuje :evil_lol:

:roflt:

Cze Pysiu :loveu:

Ona ciągle teraz płacze :cool1: Zwłasza w nocy :cool1: Wet kazał kupić tabletki ziołowe uspokajające i jej podawać.... Nic innego mu do głowy nie przyszło bo nigdy się nie spotkał z tak silną reakcją "chcenia dzieci" :razz:

Nie wiem czy zyje Tommy bo dzisiaj jeszcze nie miauczał :crazyeye: Lecę sprawdzić....

Posted

dealer napisał(a):
dzien dobry Pysiowa..znalazlas kotecka?:razz:

Dzińdybry :loveu:
Znalazłam :mad: Wyławiał jedyną rybke z akwariumu :-x A że glonojada nie tak łatwo złapać to był baaaaardzo zajęty :2gunfire: Przywiązałam drutem klapke od akwarium...Myślisz że da rade sobie teraz otworzyć? :roll: :hmmmm:

Posted

Pysia napisał(a):
Dzińdybry :loveu:
Znalazłam :mad: Wyławiał jedyną rybke z akwariumu :-x A że glonojada nie tak łatwo złapać to był baaaaardzo zajęty :2gunfire: Przywiązałam drutem klapke od akwarium...Myślisz że da rade sobie teraz otworzyć? :roll: :hmmmm:

jednej rybecki mu zalujesz?:diabloti: hmm..moze lepiej przywiazac gdzies kotka....:evil_lol:

Posted

dealer napisał(a):
jednej rybecki mu zalujesz?:diabloti: hmm..moze lepiej przywiazac gdzies kotka....:evil_lol:

To ja wybieram opcje łapania rybki bo przynajmniej wtedy siedzi cicho :diabloti:
Znalazłam zapomniane fotki robiene zza płotu suni sąsiadów - Nelly :) Powstawiam bo dawno tu fot nie było :oops: