Vectra Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Pysia napisał(a):Właśnie że wytrymowany :obrazic: Odkryte żebra ociekały mięsem więc włożyłam sweter :eviltong: to dobrze że włożyłaś sweter :p bo by się psy na kości rzuciły :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 nie miałam czasu sie przywitac z Pysią... tylko z Pysią... ale to temu że to co najlepsze i najpiekniejsze zostawiłam na koniec.... więc ahoj Pysiu!! :multi: Quote
Pysia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Vectra napisał(a):to dobrze że włożyłaś sweter :p bo by się psy na kości rzuciły :evil_lol: :evil_lol: Hym chyba ściągnę bo mnie swędza plecy :diabloti: Quote
Pysia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 clockwork napisał(a):nie miałam czasu sie przywitac z Pysią... tylko z Pysią... ale to temu że to co najlepsze i najpiekniejsze zostawiłam na koniec.... więc ahoj Pysiu!! :multi: Dziołcha nie sciemniaj mi tu i nie smaruj wazeliną bo i tak Ci to nic nie pomoże :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Pysia napisał(a):Hym chyba ściągnę bo mnie swędza plecy :diabloti: na pchły to zdjecie swetra nie pomoże :shake: ten no frontline se kup :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Vectra napisał(a):na pchły to zdjecie swetra nie pomoże :shake: ten no frontline se kup :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Nie muszę :eviltong: Mam nowy zapas proszku p/p dla jeży :diabloti: Quote
Nugatowa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Pysiu pozwolę sobie przykleic z Galerii Weszki No to jak ta Galeria stała sie kącikiem poezji czas na moja wersję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ekhm Ekhm ........ Leci Pysia przez pole, ma różową bluzkę zjedzoną przez mole, Biedna Pysia stoi bezwiednie z niufami, A Weszka spryciula jeszcze wyleguje sie otoczona pufami, Przyleciała vectra w skórze na motorze, Ah piękna miała maszynę w różowym kolorze, Pysia aż z zazdrości spuchła, Rozwscieczona Vectra ze złości wybuchła, Przyszła w końcu Weszka swym świeżym oddechem dmuchła Aż Zmorka oguchła I tak się kończy ta historia miła, Że się biedna Pysia z zazdrości upiła KONIEC :grins: Quote
aga1215 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Pysia napisał(a):Bosz czy ja nie wiem o czymś o czym wiesz Ty :crazyeye: Tak :diabloti: Pod ubraniem hoduję bujne owłosienie i to ...czarne :evil_lol: Odpowiedziałam sama.... Sadomasochistka ... Wolę smyranie :diabloti: A skąd masz pewność ze sama tego regularnie nie robię? :diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: "Pysia" napisał(a):Tym bardziej pobiegłabym w dopędzie do weta i to dobrego !! z naszych wspólnych obserwacji wynika, że to zwyczajna cieczka .... Pysia" napisał(a):Było cudnie :multi: Zgrzędziłam TZtowi o nowy aparat jak najęta :diabloti: :evil_lol: byle skutecznie :loveu: Pysiu, prosto do celu.... Quote
Alicja Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Pysia napisał(a):Hym chyba ściągnę bo mnie swędza plecy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:po trymowaniu widać swędzi:eviltong: Quote
jo-jo Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Cześć Pysiu :diabloti: Czy moje Zmory cos nowego zmajstrowały może? :lol: Quote
aga1215 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Pysiu - gdzieś Ty? widziałaś? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49667 a moze masz jakis sposob aby przytyc 2 kg?:razz: jasne :smile: ale to raczej zadkosc azeby kobeta chciala tyc :smile: :hmmmm: Quote
Iza i Avanti Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Nugatowa napisał(a):Pysiu pozwolę sobie przykleic z Galerii Weszki No to jak ta Galeria stała sie kącikiem poezji czas na moja wersję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ekhm Ekhm ........ Leci Pysia przez pole, ma różową bluzkę zjedzoną przez mole, Biedna Pysia stoi bezwiednie z niufami, A Weszka spryciula jeszcze wyleguje sie otoczona pufami, Przyleciała vectra w skórze na motorze, Ah piękna miała maszynę w różowym kolorze, Pysia aż z zazdrości spuchła, Rozwscieczona Vectra ze złości wybuchła, Przyszła w końcu Weszka swym świeżym oddechem dmuchła Aż Zmorka oguchła I tak się kończy ta historia miła, Że się biedna Pysia z zazdrości upiła KONIEC :grins: :eek: :eek: :ylsuper: :lol!: :shiny: :grins: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Pysia napisał(a): Sadomasochistka ... Było cudnie :multi: Zgrzędziłam TZtowi o nowy aparat jak najęta :diabloti: Nie wiem czy mnie jeszcze lubi...:evil_lol: to sie go zapytaj ...a nie snuj domysły i nie buduj 7 pieter kurnika w glowie...kobiety............:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Śmiech to zdrowie i relaks ;) tak to prawda...chlopaki tylko zawsze pytaja czemu mi tak łzy leca. i co mnie tak bawi........jak kiedys z ta popsuta spacja........jak sobie przypomne to nie moge....czad...:diabloti: . Na klacie, pośladkach, brzuchu itd :eviltong: no własnie...tak sadziłam...ale nie smiałam tgo głosno napisac...:diabloti: Quote
bonita Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Nugatowa napisał(a):Pysiu pozwolę sobie przykleic z Galerii Weszki No to jak ta Galeria stała sie kącikiem poezji czas na moja wersję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ekhm Ekhm ........ Leci Pysia przez pole, ma różową bluzkę zjedzoną przez mole, Biedna Pysia stoi bezwiednie z niufami, A Weszka spryciula jeszcze wyleguje sie otoczona pufami, Przyleciała vectra w skórze na motorze, Ah piękna miała maszynę w różowym kolorze, Pysia aż z zazdrości spuchła, Rozwscieczona Vectra ze złości wybuchła, Przyszła w końcu Weszka swym świeżym oddechem dmuchła Aż Zmorka oguchła I tak się kończy ta historia miła, Że się biedna Pysia z zazdrości upiła KONIEC :grins: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ślicznie:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 A co tu tak cicho??? Pysiu..dziewczyny nic dzis nie wykopały??? zadnych drzewek???? jak zdóweczko??? Quote
Vectra Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:Pysi nie ma ........ Pysia zmiękcza JU :evil_lol: prosimy nie przeszkadzać :diabloti: Pysia ma dziś URLOP - do odwołania :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Buahahaha Nugatowa jesteś bardziej szalona niż ja :diabloti: Jestem ale na chwilkę bo zmiękczam TZta :evil_lol: Uciekł właśnie przede mną na drabine :diabloti: Kiedys będzie musiał zejść.... Zmoroszelmy na razie nic nie zbroiły nie liczac tysiąca litrów wody wylanych przez Zmorke na podłoge :mad: No ale chyba chciała mi pomóc w myciu więc jej nie wypcham jeszcze :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Pysia napisał(a):Buahahaha Nugatowa jesteś bardziej szalona niż ja :diabloti: Jestem ale na chwilkę bo zmiękczam TZta :evil_lol: Uciekł właśnie przede mną na drabine :diabloti: Kiedys będzie musiał zejść.... Zmoroszelmy na razie nic nie zbroiły nie liczac tysiąca litrów wody wylanych przez Zmorke na podłoge :mad: No ale chyba chciała mi pomóc w myciu więc jej nie wypcham jeszcze :evil_lol: to moze jakiego płyna do zmiękkzcania użyj co ?? :evil_lol: kokolina czy innego lenora :cool3: ja to bym mu drabine zabrała :diabloti: ileż można prosić :mad: Quote
Pysia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Vectra napisał(a):to moze jakiego płyna do zmiękkzcania użyj co ?? :evil_lol: kokolina czy innego lenora :cool3: ja to bym mu drabine zabrała :diabloti: ileż można prosić :mad: Pojawiło się światełko w tunelu :multi: Powiedział " Zastanowię się" :loveu::multi::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Pysia napisał(a):Pojawiło się światełko w tunelu :multi: Powiedział " Zastanowię się" :loveu::multi::evil_lol: matko!! :crazyeye: Pysiu!! nie idź w strone światła!! wracaj!! :diabloti: Quote
Pysia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Nie chcąc zapeszyć nic nie pisałam ;) Ale dzisiaj byliśmy na USG i powiem Wam nową wiadomość ;) Zostaniecie niufowymi ciociami :p Quote
Vectra Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Pysia napisał(a):Nie chcąc zapeszyć nic nie pisałam ;) Ale dzisiaj byliśmy na USG i powiem Wam nową wiadomość ;) Zostaniecie niufowymi ciociami :p Jes Jes Jes :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: a nie mówiłam :eviltong: :evil_lol: Quote
Agga Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Vectra napisał(a):odwrócimy Pysie do góry nogami i ją wytrymujemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysia oni chyba bardzo cię kochaja:eviltong: Quote
bonita Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Pysia napisał(a):Nie chcąc zapeszyć nic nie pisałam ;) Ale dzisiaj byliśmy na USG i powiem Wam nową wiadomość ;) Zostaniecie niufowymi ciociami :p :multi: :multi: :multi: Będziemy niufusie męczyć- fajowo:multi: Quote
Recommended Posts