Skibi Posted January 2, 2004 Posted January 2, 2004 Efi ma już 6 i pół miesiąca :D i straszna z niej modelka
Wind Posted January 2, 2004 Posted January 2, 2004 Skibi, Pies piekny i rzeczywiscie modeling ma we krwi ;) pozdrawiam,
coztego Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Oto Kiri, terierek walijski Eli: Tak od siebie dodam tylko: Ela, cudny psiaczek ;)
KIRI Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Hej jestem opiekunką małej KIRI Duża :iloveyou: dla COzTEGO i Flaire za wstawienie zdjęć
Flaire Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Hej, ja nic nie zrobiłam, tylko kibicowałam :D . Pocałuj sunię ode mnie w różowiutki brzunio. Szczeniaki są THE BEST!
Wind Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Kiri, Piesio ma fantastyczny brzuszek. Widac pelniutki pysznej karmy ;) pozdrawiam,
tunio Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 wrescie dotarlam 8) Elu nic tylko ja schrupac :eating:
Skibi Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 o bosiu jaki :lilangel: mam słabość do takich różowiutkich brzusiaczków CUDO
Nitencja Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 :lol: iiiiii ja tez przesylam calusy w ten slodki brzusio !! Pozdrowienia od chlopakow :) :angel:
bogula Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 ech! to prawda-----ladnemu/nej zawsze latwiej... :D pozdrawiam z Fafolem i co tu kryc--czekamy na kolejne fotki
czapla Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 A my czekamy na zdjecia Fafolka - ja tam pamietam o tej nieskonczonej kliszy :nono:
Flaire Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 A my czekamy na zdjecia Fafolka - ja tam pamietam o tej nieskonczonej kliszy :nono: taaaa.... Mam nadzieję, że w lodówce czekała ten cały czas, coby film się nie zestarzał :wink: A teraz Pańcia za pieskiem stęskniona wypstryka raz-dwa!
Flaire Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 i co tu kryc--czekamy na kolejne fotki bogula, my będziemy właśnie kryć za jakiś miesiąc dwa i jak dobrze pójdzie, to 9 tygodni potem dopiero będą fotki :wink: ! Galeria w szwach pęknie. Niestety młodziutkie airedaleki, jak inne psie noworodki, wyglądają jak szczury i są piękne tylko dla hodowcy, więc będziecie musieć jakoś razem ze mną przeboleć to wczesne dzieciństwo...czapluniu, co u Ciebie, bo jakoś dawno nie słyszeliśmy? Jak Twoje zdrówko i gronkowiec Luśki? A niuniek zjadł kogoś ciekawego ostatnimi czasy :wink: ? Tak fajnie było na tym mokrym spacerku! U nas zawody odłożone do wiosny, ale będę Cię informować.
bogula Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 kobiety drogie! dopiję tylko 3 kawkę i lecę do studia foto----a jak będzie cuś nadającego się do publikacji, to mam nadzieję pomożecie zamieścić? Flaire---masz nosa! wczoraj opstrykałam tego mego tłuścioszka--taka tu zima piękna :D , no i życzę sukcesów genetycznych! Czapla---cuś mi się nie otwierają fotki bestyjek----może coś zbąbiłam :oops: ------pozdrawiam
Nitencja Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 :lol: hurra trzymam kciuki za Misie :) Flaire a moze by tak strone Misiowa zrobic i jej dzieci? A kto bedzie szczesliwym tatusiem. A my wlasnie czekamy na narzeczona dla Alexa i to az Tallina. Trzymajcie kciuki :angel:
Wind Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 To dodam cos od siebie: Nitencja, Bylam na Twojej stronce. Bardzo faaajna :-) Lubie stronki z prosta nawigacja i z przyjazna grafika, ktora szybko sie laduje. Dlatego wielki plus za te walory :) Psy bardzo fotogeniczne. Jak widze, podobnie jak ja uwielbiasz dokumentowac wiele zdarzen z zycia zwierzakow. Bogula, No wlasnie czekamy na zdjatka! Nie mysl, ze mamy skleroze (chociaz ja chyba jednak mam, ostatnio to sobie uswiadomilam ;) Flaire, Zgadzam sie z Nitencja, narodziny szczeniakow wymagaja postawienia strony www. Ja do napisania swojej tzn. Majkowej zabieram sie juz jakis czas, ale obiecalam sobie, ze strona do konca lutego musi juz wisiec :-) Mam nadzieje, ze rozpiszesz jakas mala ankietke na matki i ojcow chrzestnych dla swoich psiakow. Z matkami bedzie latwiej niz z ojcami, ale pamietaj ze do pierwszej funkcji jestem chetna ;) W drugiej tez sie odnajde, zapuszcze tylko wasy i zetne futro :lol: pozdrawiam,
Flaire Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 :lol: hurra trzymam kciuki za Misie :) Flaire a moze by tak strone Misiowa zrobic i jej dzieci? No bardzo bym chciała, tylko czasu brak... Tak sobie myślę, że może powinnam to komuś zlecić... Znasz może kogoś, Nitencja :wink: ?A kto bedzie szczesliwym tatusiem. Greenfield's Captain Jack.A my wlasnie czekamy na narzeczona dla Alexa i to az Tallina. Trzymajcie kciuki :angel: Hej, wierzę w Alexa! Na pewno świetnie sobie da radę!!! A kciuki swoją drogą, bo na pewno nie zaszkodzą :wink: .
Flaire Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 Wind, ojcem chrzestnym to będzie Leon, tylko Mokka musi na nim wymusić obietnicę, że chśniaków nie zje, zanim nie podrosną :wink: . A na chrzestne matki oczywiście Was wszystkie zapraszam - mam nadzieję, że chrześniaków nie zabraknie!
coztego Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 Niestety młodziutkie airedaleki, jak inne psie noworodki, wyglądają jak szczury i są piękne tylko dla hodowcy, więc będziecie musieć jakoś razem ze mną przeboleć to wczesne dzieciństwo... Już się nie mogę doczekać! Psie noworodki są przecudne! A zwłaszcza malusie airedaleki!!! :D
Nitencja Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 malusie airedale to sa male rotweilerki :-D dopiero potem zaczynaja wygladac na terierki no i ten zapach szczeniaka ! Dla mnie male szczeniaki pachna grzybkami :lol:
czapla Posted January 13, 2004 Posted January 13, 2004 Och! spacer w deszczu po polach mokotowskich wspominam z rozrzewnieniem..... i mam nadzieje, ze sie kiedys powtorzy. Niunio jakos nikogo nie pozarl, choc hulnal mi do faceta jak wszedl do ogrodka - musze w koncu powiesic jakas tabliczke w stylu "uwaga! dobre psy - gryza", ale udalo mi sie powstrzymac bestie :wink: Luska tez ma sie niezle - wszystkie ranki zaleczone, nowych nie widac, jeszcze w tym tygodniu ide z nia na kontrole do weta, ale wedlug mnie jest ok (az do nastepnego ataku :cry: ) Tak mysle, ze sie wybiore na wystawe do Wawy, to moze sie nam uda powtorzyc spacerek?? No chyba, ze Misia bedzie mocno grubasna - na sama mysl juz Ci zazdroszcze malych serdelkow :D i licze na duza ilosc zdjec, a moze nawet jak sie pojawia to sie beszczelnie wprosze do Ciebie :lol: No i pomysl koniecznie nad wlasna stronka, powiem tak po cichu, ze ja tez sie przymierzam, ale powierze to komus madremu :) No i czekam na te zawody - jesli nic mi planow nie pokrzyzuje to na pewno sie zjawie. Dowiedzialam sie tez, ze tor agility jest we Wloclawku - to nie jest tak strasznie daleko i moze jak sie zrobi nieco cieplej to popracuje z bestjami, zobaczymy czy mi zapalu starczy :wink:
tunio Posted January 13, 2004 Posted January 13, 2004 Flaire ale to my poprosimy tez foty szczesliwego tatusia i mniej szczesliwej mamusi 8) i oczywiscie foty gdy Misia jest w stanie napuchniecia ciazowego :lol:
Nitencja Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 :lol: Carragan swietne opisanie dotyczace stanu ciazowego. FLaire a masz moze zdjecia dzieci Greenfieldowych? Tatusia znalazlam na stronie Serendipty i hmm nie moge sie doczekac kolejnych Greenfieldkow w Europie. :D Trzymam kciuki za Misie.
Crazy@ Posted January 19, 2004 Posted January 19, 2004 Dołanczam do galeri fotki American Pit Bull Terriera czyki mojego Drako. Najpierw w wieku 8 tyg. Następnie jak ma ok 5 m-cy oraz 6 m-cy CO o nim myślicie?
coztego Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 To Wojtkowa Funia POwinno działać ;) Pozwolisz WOjtek że wspomogę Twoją prezentację ;
Recommended Posts