Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

hehehe, Murak, zebys sie nie zdziwila jakie przydomki maja ludzie na swiecie, moj to Ka-Miel niestety zarejestrowany w 1963 w Szwecji du******pa, musze dumaac co innego bo jak dodam do tego pl to nic nie da, moja przyjaciolka ma El-Sa-Bo du******pa zarejestrowany w holandii, chyba "Poskromienie Zlosnicy" zostalo, bo po polsku jest i moze sie uda, a poza tym to bardzo trafne jest toc to szkotka i westka jest zlosnice jak nic

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wojtek---fajne komunikowanie się z kobietami bywa umiejetnością złożoną, ale napewno możliwą--------patrz jborowy :D ; wysil się! a gdzie sie podziała Twoja błękitna psia ikonka? I pisz dalej z nami :D

Oboje w wczorajszą noc chyba trochę zaduzo wchłonęliśmy :wink: -----ja domagałam się potwierdzenia uczuc od Flaire :lol: ......

Pozdrawiasy dla wszystkich!

I jeszcze muszę coś o tych szkotach-------są wspaniałe. I ta plaża w grudniu...I jeszcze psiska robią za "dziadka do orzechów" czy już mają łuskane? Piękne pieseczki!

Murak---przy drugiej kawie wejdę na te nowofunlandy...

Posted

Na zjazd kwalifikuje sie każdy psi wielbiciel któremu "mela" nie straszna.

Z Zakopanego (mojego rodzinnego gdzie się chowały i w ekipie róznorodnej socjalizowały)wybiera się ,tylko niestety na samą niedzielę(to do nas tylko 70 km)cały(mam nadzieję) nasz nieformalny Klub Jeżyka.

Owczarek środkowoazjatycki,dogi,wilczarz,cane corso...

Juz się nie mogę doczekać!!!!

:laola:

Zagadka

Kto zgadnie dlaczego "psi" klub nazwany został "Klubem Jeżyka"? :lol:

Na zjazd zapraszamy oczywiście jak najserdeczniej- byłam na letnim i było bardzo wesoło

dabrowa4.gif

dabrowa1.gif

SzOlka zobaczymy co z tymi przydomkami wyjdzie ale poskromienie złosnicy nie byłoby złe no nie?

Te charakterki!!!!!! :evil: :wink:

PS.Wklejaj jeszcze swoje zdjęcia plizzz

Posted
spróbuję tu kiedyś wstawić zdjęcie naprawdę ładnego Norfolka i zobaczymy, Wind, czy nie zmienisz zdania... :wink:

Wind, dla Ciebie:

cocoongrass.jpg

Dzieki Flaire :-)

Rzeczywiscie na tej focie pies prezentuje sie naprawde swietnie :-) A poza tym to fota jest fajna :)

pozdrawiam,

Posted
Flaire, dziękuję norfolk superowy.

Powiem tak - mi tez sie podobaja tylko te ładne i ładnie zrobione, ale słodkie sa wszystkie bardzo - i takie przylepne. To chyba najsympatyczniejsze z małych terrierów. (Zaraz mnie beda bić.... :siara: )

Fuka ... i Ty Brutusie??? :( Jak mozesz :(

Znam tez inne przylepne i przesympatyczne male terriery :-? :D :D :D

Posted

Ten pies (a właściwie suczka) jest naprawdę piękny. Tak jak Tobie, nie za bardzo podoba mi się przeciętny przedstawiciel tej rasy, ale Coco raczej wszystkim się podoba. Sędziom również - w roku 2003, była na pierwszym miejscu w USA we wszystkich rankingach (i to ze wszystkich ras - nie tylko terierów). Na początku 2004 miała przerwę na szczeniaki, z której właśnie powróciła na ring do kolejnych zwycięstw.

No i wiedziałam, że zdjęcie również Ci się spodoba :wink: .

Posted

No właśnie, ja tak sobie myślałam, że nawet maliniak mógłby mi się podobać, jakby był dobrze zrobiony, ustawiony i sfotografowany. Tylko co do australijskich cattledogów nie jestem pewna :wink: .

Posted

Flaire,

Trzeba bylo slyszec moje wzdechniecie, gdy otworzylam ta fote ... Hmmm ... Flaire ... jakby Ci to powiedziec ... rzeczy niemozliwe to ja jeszcze zrobie, ale z cudami wciaz mam problem :cunao: :cunao: :cunao:

Posted
No właśnie, ja tak sobie myślałam, że nawet maliniak mógłby mi się podobać, jakby był dobrze zrobiony, ustawiony i sfotografowany. Tylko co do australijskich cattledogów nie jestem pewna :wink: .

To ja napiszę tak.. mi się podobają psy w typie misia.. grubokościste, zwisłouszaste i przytulaste :D

Owczarki cenię, ale nie podoba mi się z wyglądu ich czujny, ostry wyraz. Miałam styczność z wieloma maliniakami i były naprawdę okropne z wyglądu. Natomiast od niedawna wyprowadzam na spacer maliniaka kolegi.. i co tu dużo mówić pies jest super! Mimo że całkowicie nie pasuje do mojego kanonu urody to muszę przyznać, że jest naprawdę bardzo ładnym psem i robi wrażenie. Myślę, że nikt by tu nie zaryzykował wypowiedzi, że pies jest ze schroniska. Proporcje, budowa, prezencja- miodzio, mimo że jak jeszcze raz zaznaczę takie psy mi się nie podobają. Nie mam niestety aparatu, ale jakby mi się udało pożyczyć to zrobię zdjęcie Zacierowi i Wam pokażę, że maliniak może się podobać z wyglądu.

Kiedyś zaś sama planowałam cattle doga i przyznaje, ze nawet mi się troszku podobały :oops:

Wikszość przedstawicieli (jakieś 90% :wink: ) jest okropna, ale zdarzają się fajne egzemplarze. Gdzieś widziałam fajne zdjęcie na necie, jak znajdę to też wkleję :D

Pozdrawiam serdecznie!

Posted
To ja napiszę tak.. mi się podobają psy w typie misia.. grubokościste, zwisłouszaste i przytulaste :D
Hihihihi... Ja tez najjbardziej lubie Misie! :lol: A do mojej to nawet ludziki na ulicy mowia, "Ty misiu" - a ja na to, "a skad Pan(i) wiedzial(a), ze ona sie nazywa Misia?" A oni sa zawsze bardzo zdziwieni, nie poznaja, ze to zart i zaczynaja sie tlumaczyc, ze wcale nie wiedzieli! :lol:
Posted
Flaire! Sorki,że się wcinam, ale co to za urocze niufy na zdjęciu z tobą? Od kogo takie piękne?
Fruzia, one sa amerykanami, konkretnie z Kalifornii. Ta suczka bezposrednio za mna nalezy do mojej przyjaciolki i sasiadki z czasow, gdy tam mieszkalam - byla najlepsza przyjaciolka z casow szczeniecych mojej Misi, byly naprawde nierozlaczne. A zdjecie jest robione podczas mojej wizyty tam w tym roku.

Padl mi komp, wiec robienie czegokolwiek teraz nie jest sprawa latwa, ale jak go naprawie i mi przypomnisz, to zeskanuje i wstawie wiecej zdjec brazowych niufow z airedalem. :D

Posted

Hej Fruzia przyszła koza do woza

Bo widzisz Flaire moja Furka wychowywała się z funką Fruzi są prawie w tym samym wieku

10ga.jpg

:lol: :lol: :lol:

Posted
Norfolk jest okropnie smieszny!

No właśnie! Nie mogłam znaleźć odpowiedniego określenia 8)

A co do owczarków- to ja też za nimi nie przepadam- ogólnie.

Co tu dużo gadać- nie ma jak terier ;)

Posted
Fler, jaki Kogniaczek?! Myślisz. że co ja, jakiś "yapaszion" jestem?! Kochana, może chłopaki z "Warszawki" - tak, my tu w rezerwatach przyrody (krytych strzechami), pijemy, np. dobre włoskie wino - Valpolicella!!! ]

Wojtek, ja chłopaczek z Warszawaki wolę whiskey ;)

Witam wszystkich, właśnie powstałem po kilkudniowej chorobie która mnie do wyrka wpakowała. Nawet do kompa nie miałem siły wstawać...

Ale wstałem i jestem i... zrobiłem fotkę mojej Korce którą wstępnie powyskubywaliśmi paluszkami :stupid:

Terier wysokonożny:

korawysk.JPG

Posted

Hej Minio tu na południu wiskey też nieżle smakuje chociaz teraz na swięta to się imbiróweczka maceruje.

Ale wiesz - nie boisz się wstawiać zdjęcia? :-?

Jeszcze wywołasz wielbłąda z lasu ?:wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...