Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='luka1']Słuchajcie - czas płynie. Pati ma DT chyba do 7 lipca a potem musi wrócić do przytuliska . Czarno to widzę!!!!![/quote]

Nie może wrócić! Hotelik?

Posted

elmira napisał(a):
A czy sa jakieś nowe wieści jak dziewczynka sobie radzi?

Są Monia...są :cool3:

No więc tak :
1. Zjadła telefon córce Beatki u której jest w hotelu :eek2:
2. Lubi podkradać różne rzeczy z domu i się nimi bawić :diabloti:
3. Jak zobaczy kogoś obcego u Beaty to starać się gdzieś schować ale i też wygląda z ciekawości kto to itd. :cool3:
4. Beacie daje się pogłaskać...chce przytulanek i już jest OK :lol:
5. Teraz odbywa się nauka chodzenia na smyczy :razz:

Posted

O matko,jakaż ona cudna! Jakiego jest wzrostu, dokąd sięga? Na początku pewnie nie można by było zostawiać jej na parę godzin, jak sie idzie do pracy? Dużo fantów zżera?:eviltong:

Posted

borzo napisał(a):
O matko,jakaż ona cudna! Jakiego jest wzrostu, dokąd sięga? Na początku pewnie nie można by było zostawiać jej na parę godzin, jak sie idzie do pracy? Dużo fantów zżera?:eviltong:

Borzo...Pati jest wielkości owczarka niemieckiego albo nawet i większa :roll:
Jak narazie zjadła telefon :mad:Beatki córki u której jest w hotelu. Jeśli jej się poświęci trochę czasu to to będzie najcudowniejszy pies pod słońcem :loveu:
Większość psiaków zostaje sama w domu bo jak wiadomo każdy pracuje więc i nasza Pati nauczy się zostawać sama...myślę, że to tylko kwestia czasu a że jest młoda to szybko załapie, ze Pani i Pan wrócą z pracy itd.

Posted

Ziutka, ona jest mniejsza od ONka i duzo szczuplejsza - delikatniejsza budowa.
Ja mam 175 cm i mi sieka w klebie do kolana.

Mysle, ze jej waga docelowa to 30-35 kg.

Na poczatek w nowym domku kennel-klatka, zeby dziewczyna czula sie bezpiecznie...

A zjadanie... no coz... ten wiek ma swoje prawa :-)

Posted

No tak, myślę że nie nalezy przeceniać zdolności Pati do zjadania telefonów. Ona woli smakołyki, telefon to tylko próba kontaktu z poprzednim domem.:p