Ziutka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Rybka_39'] Jutro ja ogłoszę dziś to tak na szybko. Ogłoszenia bardzo się przydadzą...Pati właśnie jedzie na sterylizację i jutro po południu Pati-c zawiezie ją do hotelu do Konstancina. Pati pobędzie tam tydzień, góra półtora tygodnia więc trzeba ją teraz ogłaszać ile się da...może znajdzie się w tym czasie domek i nie będzie musiała wracać już do Iłowa :shake: Quote
elmira Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Pati czeka na zabieg. Śliczna sunia, choć bardzo przerażona dzisiejszymi wydarzeniami. Na szczęście w psinie nie ma agresji. Quote
Rybka_39 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Przepięknotko, ciocia już Ci zrobi ogłoszonka:loveu: Quote
Ziutka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Rybka_39 napisał(a):Przepięknotko, ciocia już Ci zrobi ogłoszonka:loveu: :loveu: :calus::Rose::buzi: Quote
Rybka_39 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Rybka_39']Alegratki ma 2 na kundlach i na ONkach jedną, z tym, że wyrożniona jest tylko na kundlach;) Pajęczyna kupiepsa dałam ją na owczarki i na mieszańce ogłoszenia tsdj eoferta pineska gumtree OFERTA warszawska Na razie tyle. Quote
luka1 Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 ktoś gdzieś na nią czeka tylko jeszcze nie wie o tym Quote
łolkiee Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 krople deszczu przypominają łzy... płynące z rozpaczy.... przerwijmy ją dajmy jej dom... Quote
Ziutka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 tomcug napisał(a):Ona zasługuje na super domek. I nadal go nie ma :shake: Quote
Rybka_39 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Jak jej stan psychiczny? Już jest po sterylce? Quote
Ziutka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Rybka_39']Jak jej stan psychiczny? Szczerze? Kiepsko...bardzo kiepsko :shake: Chyba tak jak każdy psiak z Iłowa, boi się wszystkiego. Beata u której jest mówi, że to przesłodka Lala jest ale psychika to katastrofa wręcz :-( Jest w tym hoteliku na miesiąc : http://www.dogomania.pl/forum/f937/warszawa-konstancin-jeziorna-platny-dt-hotelik-134308/ Potem co będzie? Nie mam pojęcia :shake: jeśli wróci do przytuliska to będzie wielka porażka :shake: [quote name='Rybka_39']Już jest po sterylce? Kochana...zajrzyj na poprzednią stronę...są fotki od weta jak czeka na sterylkę...rana pięknie się goi i nawet nie próbuje jej lizać (kaftanik ją chroni przed tym) Quote
luka1 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Pati bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Ona nie może pozostawać dłużej bez towarzystwa. Traci wtedy pewność i zaczyna się bać. Jest piękna i na pewno będzie kochała swoich ludzi - proszę o szansę dla niej :-( Quote
Ziutka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Pati zostaje na miesiąc w hotelu czyli do 9 lipca a potem będzie musiała wrócić do przytuliska :shake: :-( :shake: Quote
Rybka_39 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Wyróżnienie alegratki się skończyło..ja już nie mam kasy:placz::placz:...chyba, że dorwę tel..matki..:roll: Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT) Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT) Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT) Jakby ktoś chciał zasponsorować...moze wyslać sms- w zależności ile chce wydac na wyróżnienie... Quote
Ewusek Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Poznalam Pati osobiscie, to wyjatkowa suczka :-) ale od poczatku: przez pierwsze kilka dni Pati przebywala w kojcu u Beaty, wogole nie wychodzila z budy. Jedzenie, zalatwianie potrzeb tylko w nocy jak nikt nie widzial. Notorycznie zaciagala do budy wszystkie miski, lacznie z woda. Nie wykazywala agresji, ale na widok ludzi trzesla sie jak galareta :-( Zakumplowala sie z jedna z suk Beaty i bardzo za nia tesknila (wyła i skomlala) jak Beata zabierałą swoja sucz do domu. Suczka wygladała na bardzo, ale to bardzo wycofana :-( Podałam Beacie nr do moejej promotorki, dr Irackiej, zeby cos doradziła, jak z nia postepować, na co zwrócic uwage... Obrana metoda - wstrząsowa. Pati została wniesiona do domu, siedzi w keneliku i obseruje wszystko. Teoretycznie jej nie ma... tylko patrzy, jak wyglada zycie... Przy mojuej probie podejscia do klatki trzesla sie strasznie i ten strach w oczach... masakra... Poczatkowo zalatwiala sie w tej klatce ze strachu, teraz sygnalizuje, ze chce wyjsc. Nocowalam u Beaty i ok 7 Pati pojekiwala i piszczala, zeby sie załatwic. W towarzystwie psow Beaty (mastify angielskie) Pati bardzo dobrze sie czuje, polubila te psy. Jest u Beaty jeszcze buldozek francuski z ktorym bardzo fajnie sie bawila i zachecala go do zabawy :-) pierdut łapka w głowe, kuper w gorze i długa :-) Cierpliwosc, cierpliwosc i jeszcze raz cierpliwosc... Pati to super suczka, ale potrzebuje czasu... duzo czasu... nast. razem jak bede u Beaty zrobimy test na dzieci, zabiore swojego sprawdzonego testera :-) Fotki wstawie wieczorem. Quote
Ziutka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ewusek napisał(a): Fotki wstawie wieczorem. Czekamy na fotki ;) Quote
luka1 Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Ewusek - a nie zapomniała ty o czymś :mad: Quote
elmira Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Te psiaczki są lękliwe, ale szybko sie otwieraja. Stały domek to jedyyne wyjście dla nich. Quote
Ewusek Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 dziewczyny, musicie mi wybaczyc.... nie moge podzialac w fotosiku... wczoraj 5 razy wysylalam fotki do Ziutki i przechodzilo mi po 15 % :-( :angryy: iplus :-( Quote
Recommended Posts