Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rybka_39']
Jutro ja ogłoszę dziś to tak na szybko.

Ogłoszenia bardzo się przydadzą...Pati właśnie jedzie na sterylizację i jutro po południu Pati-c zawiezie ją do hotelu do Konstancina. Pati pobędzie tam tydzień, góra półtora tygodnia więc trzeba ją teraz ogłaszać ile się da...może znajdzie się w tym czasie domek i nie będzie musiała wracać już do Iłowa :shake:

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Rybka_39']Jak jej stan psychiczny?
Szczerze? Kiepsko...bardzo kiepsko :shake:
Chyba tak jak każdy psiak z Iłowa, boi się wszystkiego.
Beata u której jest mówi, że to przesłodka Lala jest ale psychika to katastrofa wręcz :-(
Jest w tym hoteliku na miesiąc :

http://www.dogomania.pl/forum/f937/warszawa-konstancin-jeziorna-platny-dt-hotelik-134308/

Potem co będzie? Nie mam pojęcia :shake: jeśli wróci do przytuliska to będzie wielka porażka :shake:
[quote name='Rybka_39']Już jest po sterylce?
Kochana...zajrzyj na poprzednią stronę...są fotki od weta jak czeka na sterylkę...rana pięknie się goi i nawet nie próbuje jej lizać (kaftanik ją chroni przed tym)

Posted

Pati bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Ona nie może pozostawać dłużej bez towarzystwa. Traci wtedy pewność i zaczyna się bać.
Jest piękna i na pewno będzie kochała swoich ludzi - proszę o szansę dla niej :-(

Posted

Wyróżnienie alegratki się skończyło..ja już nie mam kasy:placz::placz:...chyba, że dorwę tel..matki..:roll:

Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT).

Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT)

Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT)

Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT)

Jakby ktoś chciał zasponsorować...moze wyslać sms- w zależności ile chce wydac na wyróżnienie...

Posted

Poznalam Pati osobiscie, to wyjatkowa suczka :-)

ale od poczatku:
przez pierwsze kilka dni Pati przebywala w kojcu u Beaty, wogole nie wychodzila z budy. Jedzenie, zalatwianie potrzeb tylko w nocy jak nikt nie widzial. Notorycznie zaciagala do budy wszystkie miski, lacznie z woda.
Nie wykazywala agresji, ale na widok ludzi trzesla sie jak galareta :-(

Zakumplowala sie z jedna z suk Beaty i bardzo za nia tesknila (wyła i skomlala) jak Beata zabierałą swoja sucz do domu.

Suczka wygladała na bardzo, ale to bardzo wycofana :-(

Podałam Beacie nr do moejej promotorki, dr Irackiej, zeby cos doradziła, jak z nia postepować, na co zwrócic uwage...
Obrana metoda - wstrząsowa.

Pati została wniesiona do domu, siedzi w keneliku i obseruje wszystko. Teoretycznie jej nie ma... tylko patrzy, jak wyglada zycie...

Przy mojuej probie podejscia do klatki trzesla sie strasznie i ten strach w oczach... masakra...

Poczatkowo zalatwiala sie w tej klatce ze strachu, teraz sygnalizuje, ze chce wyjsc.

Nocowalam u Beaty i ok 7 Pati pojekiwala i piszczala, zeby sie załatwic.

W towarzystwie psow Beaty (mastify angielskie) Pati bardzo dobrze sie czuje, polubila te psy.

Jest u Beaty jeszcze buldozek francuski z ktorym bardzo fajnie sie bawila i zachecala go do zabawy :-) pierdut łapka w głowe, kuper w gorze i długa :-)

Cierpliwosc, cierpliwosc i jeszcze raz cierpliwosc...

Pati to super suczka, ale potrzebuje czasu... duzo czasu... nast. razem jak bede u Beaty zrobimy test na dzieci, zabiore swojego sprawdzonego testera :-)

Fotki wstawie wieczorem.

Posted

dziewczyny, musicie mi wybaczyc....
nie moge podzialac w fotosiku... wczoraj 5 razy wysylalam fotki do Ziutki i przechodzilo mi po 15 % :-(

:angryy: iplus :-(