Ziutka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 tomcug napisał(a):Chyba czas zabrać się za ogłoszenia. Napiszcie coś więcej o suni, ona chyba duża, prawda? A wiek? ;) Lukuś napiszesz ? Ty rozmawiałaś z Elą o psiakach i masz najwięcej info ;) Quote
luka1 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Ziutka napisał(a):Lukuś napiszesz ? Ty rozmawiałaś z Elą o psiakach i masz najwięcej info ;) a co ja wiem - miła jak kazdy psiak. Młodziutka i do ułożenia. Quote
łolkiee Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Pogoda ładna ciotki griluja a Pati ciągle czeka:-( Quote
luka1 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Pati moja faworyta - taka ładna i bez domu? Quote
tomcug Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 luka1 napisał(a):Pati moja faworyta - taka ładna i bez domu? No właśnie............... Quote
luka1 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 duża ale misiowata potrzebuje ciepła ludzkiej reki Quote
Ziutka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 tomcug napisał(a):Sunia nadal do adopcji? Nadal.... :roll: Quote
luka1 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 To niezwykle fotogeniczna psina - modelka prawie. Przjazna i spojkojna Quote
Ziutka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 łolkiee napisał(a):idziemy na spacerek:cool3: No to idziemy :cool3: Quote
luka1 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Młodziutka Paty to wspaniały pies do towarzystwa Quote
Rybka_39 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Z Iłowskich psów właśnie Pati najbardziej wpadła mi w oko, uwielbiam takie długonogie panie w typie ŁONka:loveu::loveu: Wyróżniona alegratka: Dłuugonoga, roczna Pati, przepiękna sunia w Typie owczarka! Wiosenny słoneczny poranek. W sadach wiatr strąca biało - różowe płatki kwiatów jabłoni. Miedzy źdźbłami traw przemyka kolorowy bażant, a w górze wyśpiewuje swoja radosna pieśń skowronek. W takim świecie mieszka prześliczna, dzielna PATI. Jej świat to przytulisko gdzie znalazło swój tymczasowy dom sześćdziesiąt psich serc. Każde z nich szuka swojego - jedynego domu. PATI jest duża ale delikatna, ma zaledwie rok. Przed oddaniem do nowego domu zostanie wysterylizowana. Jest przepiękna, wesołą i łagodna, czuła, cierpliwa i spokojna. Toleruje dzieci i inne psy. Na prawdę jest cudowna i wyjątkowa. Zasługuje na dom, gdzie ludzie obdarzą ja miłością i już nigdy nie porzucą, tak jak zrobił to jej pierwszy właściciel...szuka domku na zawsze, domku który pokaże jej, że istnieje lepsze życie. Kontakt w sprawie psa: 502 156 186, lub [email protected] Możliwy transport na terenie CAŁEJ POLSKI! Pati przebywa w okolicach Sochaczewa. Dam ja jeszcze na alegratce w dziale owczarki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a co niech MA.:cool3: Quote
Ziutka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Rybka_39']Z Iłowskich psów właśnie Pati najbardziej wpadła mi w oko, uwielbiam takie długonogie panie w typie ŁONka:loveu::loveu: Wyróżniona alegratka: Dłuugonoga, roczna Pati, przepiękna sunia w Typie owczarka! Dam ja jeszcze na alegratce w dziale owczarki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a co niech MA.:cool3: Dziękuje Sylwuś :Rose: A dasz radę zrobić inne ogłoszenia też ? :roll: :oops: Quote
Rybka_39 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ziutka napisał(a):Dziękuje Sylwuś :Rose: A dasz radę zrobić inne ogłoszenia też ? :roll: :oops: OK;), postaram się jutro.;) Quote
Ziutka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Rybka_39 napisał(a):OK;), postaram się jutro.;) Wielkie dzięki :calus: Quote
Rybka_39 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Alegratki ma 2 na kundlach i na ONkach jedną, z tym, że wyrożniona jest tylko na kundlach;) Pajęczyna kupiepsa dałam ją na owczarki i na mieszańce ogłoszenia tsdj eoferta pineska gumtree OFERTA warszawska Quote
Recommended Posts