bea_m Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Jak ona pięknie wygląda w tych dmuchawcach :loveu: Seter powiadacie :x Trzymam kciukasy za spacerasy. Quote
Wet-siostra Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Dalmato-seterka w górę!!! (albo setero-dalmatka,jak kto woli...):diabloti: Quote
Joanna B Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 To tu się ukryła Ola. Jest to dalmatynka z krwi i kości, bo przecież już sobie ustawiła za sobą sznureczek sympatyków. Ja też zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia. Pierwszy raz piszę na dogomani mam nadzieję, ze nic nie poknociłam:cool3: Trzymam kciuki Ola Quote
kamilka91 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Dziś miałam tel, os bardzo fajna, jesteśmy umówieni jutro na spacerek, także kciuki mile widziane :) Kciukam :cool3: :kciuki: Quote
:: FiGa :: Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Joanna B napisał(a):To tu się ukryła Ola. Jest to dalmatynka z krwi i kości, bo przecież już sobie ustawiła za sobą sznureczek sympatyków. Ja też zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia. Pierwszy raz piszę na dogomani mam nadzieję, ze nic nie poknociłam:cool3: Trzymam kciuki Ola Nic nie zostało poknocone ;) A te kciuki to mocno trzymać musieliście... :razz: Bo jak dla mnie domek jest jak najbardziej OK i już zakochał się w Oleńce po uszy :loveu: Jutro sterylizujemy i za ok tydz można się przeprowadzać :loveu: Quote
kamilka91 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 :multi::multi: No to... powodzenia Olci życzę :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 :multi: piękna stereka bd miała domek !:loveu: Quote
kajkoowa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Juhu!:multi::multi: Brawo! Powodzenia Olci na nowej drodze życia:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Olcia domku szukała w trawie nawet :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='bea_m']A powiedz coś więcej o tym domku?Pani mieszka z córką 7 letnią, nie pracuje więc Olka będzie miała towarzystwo 24h/dobę. Po przejściu przez ulicę mają do dyspozycji piękny, duży przeworski park :loveu: [spędzałam w nim wszystkie laby :evil_lol:] Figowej się również bardzo w parku podobało :p Na zdjęciach widać w tle jak tam jest cudnie :) Z córeczką się jeszcze nie zapoznałyśmy, ale to dlatego, że pani Jadwiga nie chciała robić córce nadziei, bo zastrzegłam, że jeśli warunki nie będą odpowiednie to adopcja nie dojdzie do skutku. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, Olka została wyczochrana i wybawiła się zabawkami. Zrobiłyśmy z Olencją pokaz i rozwaliłyśmy przywiezionego ze sobą pluszaka. Pani Jadwiga zostawiła go dla córeczki, a w zamian za niego Olka dostała innego :diabloti: Teraz nosi go ciągle w pysku - jakby wiedziała :diabloti: Dziś już miałam kilka smsów z pytaniem jak się sunia czuje :cool1: A za godzinę kroimy :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Jaaakie laseczki :loveu: Trzymam kciuki co by się wszystko udało :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 :: FiGa :: napisał(a):I jesteśmy z powrotem ;) I jak tam mała po zabiegu? Taki charakterystyczny psiaczek nie mógł nie znaleźć domku. I pomimo tego, że jeszcze sunia nie jest w domku, to ja i tak wiem, że wszystko będzie OK i sunia będzie miała swojego człowieka w końcu :multi: Quote
:: FiGa :: Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Oleńka lezy sobie bida na legowisku i pomrukuje niezadowolona. Być psem z ADHD i leżeć cały dzień w jednym miejscu? SKANDAL :diabloti: Ale nie ma wyjścia niestety. Została przypięta, tak jak zasugerowała wczoraj ciocia bea :siara: do kaloryfera i nie ma zmiłuj :shake: A Figowa jak na złość nosi w pysku piłeczkę :placz: Quote
kamilka91 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Biedna... a jak ona się ma? Wymiziaj ją ode mnie :calus: Trzymam kciuki za szybki powrót do pełni sił :cool3: i za domek oczywiście :cool3: Quote
bea_m Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 :: FiGa :: napisał(a): Została przypięta, tak jak zasugerowała wczoraj ciocia bea :siara: do kaloryfera i nie ma zmiłuj :shake: :roll: następnym razem będę bardzie uważała na słowa które wypowiadam. :evil_lol: A pyszczek taśmą przylepną zafoliowałaś? Quote
:: FiGa :: Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Czuje się ok ;) Patrzy na wszystkich wzrokiem kota ze Shreka z nadzieją, że zdejmą jej ten okropny kołnież z szyi. Ale u nas wszyscy bezlitośni są :diabloti: Quote
kamilka91 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Patrzy na wszystkich wzrokiem kota ze Shreka z nadzieją, że zdejmą jej ten okropny kołnież z szyi. Skąd ja to znam :evil_lol: I jeszcze było obcieranie o nogi, meble itp. w nadziei, że może sam spadnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts