Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
To jak się namyślisz i wybór padnie na dalmata to wiesz gdzie mnie znaleźć :cool3:

a mówiłaś, że tylko DS :eviltong: Ja bym była domkiem tymczasowym :cool3: pies zostałby w ostateczności- tzn. jakby nikt przez dłuższy czas go nie chciał, dobrze dogadywałby się z moim pieskiem oraz jakby mój pies nie czuł się przez drugiego psa źle (za mało czasu) Bo Atos to mega pieszczoch i zazdrośnik ;)

a pozatym mieszkam w bloku więc kolejne, że tak powiem ograniczenie... Ale - mieszkam w miejscu, gdzie 3 min od domu mam las, 10 min polanę, 15 min park, 30 min plażę i 40 autobusem polankę Redłowską i 2 kolejne plaże :evil_lol:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
mieszkam w miejscu, gdzie 3 min od domu mam las, 10 min polanę, 15 min park, 30 min plażę i 40 autobusem polankę Redłowską i 2 kolejne plaże :evil_lol:

Takiej to dobrze....
Nakrapiana piękności-w górę!

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
a mówiłaś, że tylko DS :eviltong:
Nie miałam na myśli Olki :diabloti:

Gibon, wiedziałam że mogę na Ciebie liczyć :loveu::loveu: Dziękuję pięknie! :multi:

Posted

w NOWYM TARGU ?! :crazyeye::lying:

To właśnie dla tego schroniska podjęłam się gupiej pracy podczas wakacji :roll:

Mieszkam... ee... dość niedaleko (no, w końcu Stary Sącz :cool1::cool1::cool1:) to wraz z rodzinką i całą ferajną oferujemy pomoc psom a już na pewno Olci :loveu:

Posted

[quote name='Asiqs']w NOWYM TARGU ?! :crazyeye::lying:

To właśnie dla tego schroniska podjęłam się gupiej pracy podczas wakacji :roll:

Mieszkam... ee... dość niedaleko (no, w końcu Stary Sącz :cool1::cool1::cool1:) to wraz z rodzinką i całą ferajną oferujemy pomoc psom a już na pewno Olci :loveu:Dlaczego głupiej? ;) Pytam, bo schronisko wcale nie jest takie złe, robią co mogą ;)

Jedyna pomoc jakiej szukamy to, tak jak pisała Bea, dom stały :)

[quote name='bea_m']To szukajcie jej domu stałego. Ona na razie u Figi jest bezpieczna. Ale dt potrzebny.Jaki dt Bea :diabloti:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Otóż to :lol:

No mówie przecież że ds ;) ( co pokićkać mi sie mo może? :roll: to już ten wiek :cool3: )