Onomato-Peja Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Myślałam o charcie, onkowym foxiowym lub dalmacie :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Myślałam o charcie, onkowym foxiowym lub dalmacie :eviltong: To jak się namyślisz i wybór padnie na dalmata to wiesz gdzie mnie znaleźć :cool3: Quote
kamilka91 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name=':: FiGa ::'] Kurczę, musiałabym kogoś wyrzucić z podpisu, żeby dodać Olę... :roll: Quote
gibon301 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 jak by były jakieś błędy/ coś się nie zgadzało to daj znać-poprawię, tak swoją drogą śliczna suńka - mam nadzieję, że szybko znajdzie dom! Quote
Onomato-Peja Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 :: FiGa :: napisał(a):To jak się namyślisz i wybór padnie na dalmata to wiesz gdzie mnie znaleźć :cool3: a mówiłaś, że tylko DS :eviltong: Ja bym była domkiem tymczasowym :cool3: pies zostałby w ostateczności- tzn. jakby nikt przez dłuższy czas go nie chciał, dobrze dogadywałby się z moim pieskiem oraz jakby mój pies nie czuł się przez drugiego psa źle (za mało czasu) Bo Atos to mega pieszczoch i zazdrośnik ;) a pozatym mieszkam w bloku więc kolejne, że tak powiem ograniczenie... Ale - mieszkam w miejscu, gdzie 3 min od domu mam las, 10 min polanę, 15 min park, 30 min plażę i 40 autobusem polankę Redłowską i 2 kolejne plaże :evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Onomato-Peja napisał(a):mieszkam w miejscu, gdzie 3 min od domu mam las, 10 min polanę, 15 min park, 30 min plażę i 40 autobusem polankę Redłowską i 2 kolejne plaże :evil_lol: Takiej to dobrze.... Nakrapiana piękności-w górę! Quote
:: FiGa :: Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Onomato-Peja napisał(a):a mówiłaś, że tylko DS :eviltong:Nie miałam na myśli Olki :diabloti: Gibon, wiedziałam że mogę na Ciebie liczyć :loveu::loveu: Dziękuję pięknie! :multi: Quote
gibon301 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 nie ma sprawy. przy takiej ilości fajnych zdjęć zrobienie plakatu to nie taki problem! z Millordem było dużo gorzej ;) teraz trzymam za obydwa kciuki! Quote
.Labradore. Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 w NOWYM TARGU ?! :crazyeye::lying: To właśnie dla tego schroniska podjęłam się gupiej pracy podczas wakacji :roll: Mieszkam... ee... dość niedaleko (no, w końcu Stary Sącz :cool1::cool1::cool1:) to wraz z rodzinką i całą ferajną oferujemy pomoc psom a już na pewno Olci :loveu: Quote
bea_m Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 To szukajcie jej domu stałego. Ona na razie u Figi jest bezpieczna. Ale dt potrzebny. Quote
WeronikaM Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='gibon301']i wersja ekonomiczna: pod koniec 1 akapitu jest: Tylko wciąż szuka na swój dom Gibon popraw na czeka itp. dzięki ;) Quote
:: FiGa :: Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Asiqs']w NOWYM TARGU ?! :crazyeye::lying: To właśnie dla tego schroniska podjęłam się gupiej pracy podczas wakacji :roll: Mieszkam... ee... dość niedaleko (no, w końcu Stary Sącz :cool1::cool1::cool1:) to wraz z rodzinką i całą ferajną oferujemy pomoc psom a już na pewno Olci :loveu:Dlaczego głupiej? ;) Pytam, bo schronisko wcale nie jest takie złe, robią co mogą ;) Jedyna pomoc jakiej szukamy to, tak jak pisała Bea, dom stały :) [quote name='bea_m']To szukajcie jej domu stałego. Ona na razie u Figi jest bezpieczna. Ale dt potrzebny.Jaki dt Bea :diabloti: Quote
bea_m Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Otóż to :lol: No mówie przecież że ds ;) ( co pokićkać mi sie mo może? :roll: to już ten wiek :cool3: ) Quote
:: FiGa :: Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Bea, Twój wiek jest jednak sytuacją łagodzącą :evil_lol: Quote
gibon301 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 WeronikaM dziękuję za wyszukanie błędu...coś mnie zaćmić musiało! ale już poprawiłam Quote
:: FiGa :: Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ja już druknęłam poprzedni plakacik, myślę, że to mało ważny błąd :evil_lol: Dzięki, kolejne będę drukować już te :) Quote
Recommended Posts