Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W/g wzorca dalmat to pies biały w czarne kropy..... Ola jest taka .

Z doświadczenia wiem że dalmat jak nie pożre to się wytaża.

Jakieś pytania?:2gunfire:

Posted

bea_m napisał(a):
W/g wzorca dalmat to pies biały w czarne kropy..... Ola jest taka .

Z doświadczenia wiem że dalmat jak nie pożre to się wytaża.

Jakieś pytania?:2gunfire:

Przepraszam, czy w Twojej wypowiedzi jest trochę ironii bo nie mogę rozszyfrować po literkach :)

Ja pytań nie mam, czekam aż Sylwia przyjedzie zamordować :cool3::p

Posted

WeronikaM napisał(a):
ślicznotka:loveu:
a w jakim szamponie się kąpiecie ??:cool3:
Domestos :roll: :evil_lol:

Dr Seidla z dziegciem i biosiarką - śmierdzi, ale sierść jest po tym świetna :loveu:

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Ale brzydka Olka:P To na pewno nie dalmat :evil_lol:
A kto Ciebie mielonka pytał o zdanie? :mad: Ty wiesz że ja do Tarnobrzega pociągi mam? :mad:

Posted

WeronikaM napisał(a):
jedź jak najprędzej (:diabloti:)
Gdyby nie fakt, że jutro jadę w troszkę innym kierunku to i owszem - pojechałabym zamordować :diabloti:

Proszę zaopiekować się wątkiem Oleńki :loveu: Bo ja będę poza zasięgiem do wtorku minimum :roll:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
bea, ta chiquita... ona jest trochę dziwnym dzieciątkiem [:stupid:] ale naprawdę kochanym :loveu:

:multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

PS. Zaopiekujemy się :) jak będziesz jechać, weś Olkę i Figę ze sobą :evil_lol:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
:multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

PS. Zaopiekujemy się :) jak będziesz jechać, weś Olkę i Figę ze sobą :evil_lol:
Wiesz, że w dziabągu można jechać z tylko jednym ludojadem :diabloti: Figowa stara du*a jest, w domu zostanie :diabloti: A co do Olencji to słyszałam że dobrym tymczasem jesteś... :evil_lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Wiesz, że w dziabągu można jechać z tylko jednym ludojadem :diabloti: Figowa stara du*a jest, w domu zostanie :diabloti: A co do Olencji to słyszałam że dobrym tymczasem jesteś... :evil_lol:

No nie gadaj, ze ino z jednym....:crazyeye: myślałam, że można ze dwa chociaż mieć...

Ja dobrym tymczasem nie jestem.... a fuuu... absolutnie ja nawet psów nie lubię.
Ostatnia moja tymczasowiczka zrobiła się narwana, wyszczekana i chciała zeżreć wszystko i wszystkich, obecna z czarnej robi się szara :D - to ponoć wina złego żywienia :diabloti:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
No nie gadaj, ze ino z jednym....:crazyeye: myślałam, że można ze dwa chociaż mieć...

Ja dobrym tymczasem nie jestem.... a fuuu... absolutnie ja nawet psów nie lubię.
Ostatnia moja tymczasowiczka zrobiła się narwana, wyszczekana i chciała zeżreć wszystko i wszystkich, obecna z czarnej robi się szara :D - to ponoć wina złego żywienia :diabloti:
Niestety :shake: Moja koleżanka chciała z dwoma kurduplami jechać i jej nie pozwolili. Myślisz, że ja z dwoma łaciatymi dam radę? :diabloti:

Olka już taka jest, więc jej bardziej nie zepsujesz :loveu::loveu::loveu:

Onomato-Peja napisał(a):
Olka dalmat? nie rozśmieszajcie mnie
przecie to seterka jest :loveu: krótkowłosa ale seterka :loveu:

Dalmatynka i basta :loveu::loveu:

Setera ani krzty w niej nie ma :eviltong: Przecież pysk inny :eviltong::diabloti: DALMAT i już. :loveu::loveu: :evil_lol:

Posted

Żadna wojna :evil_lol:
Ola jest dalmatem, albo dalmatem zmiksowanym z seterem, i kropka. :evil_lol:

Zresztą... dla mnie wszystkie nakrapiane psiaki są cudowne :loveu: więc... nie widzę żadnej różnicy ;)

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Olka dalmat? nie rozśmieszajcie mnie
przecie to seterka jest :loveu: krótkowłosa ale seterka :loveu:

Ojej na prawdę? I żadna z ciotek od dalmatów sie nie poznała? Oszukali nas :placz: i do dalmatyńskiego domu setera wcisnęli:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A tak w ogóle to Wam powiem, że Olka to jest przetalent :loveu:
Z powodu mojego kilkudniowego wyjazdu Olencja została u mojej kuzynki. Rozkochała w sobie kuzyna i jego dziewczynę, dziś nie mogli się z nią rozstać :evil_lol: Mają się starać o to by złamać rodziców jednej albo drugiej strony :evil_lol: Ja osobiście na nic nie liczę, bo znam ciocię i wiem, że szanse są znikome.

Dziś miałam tel, os bardzo fajna, jesteśmy umówieni jutro na spacerek, także kciuki mile widziane :)