_ChiQuiTa_ Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 WeronikaM napisał(a)::-x:chainsaw::boom::2gunfire::snipersm::motz: :-o:-o:-o:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bea_m Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 W/g wzorca dalmat to pies biały w czarne kropy..... Ola jest taka . Z doświadczenia wiem że dalmat jak nie pożre to się wytaża. Jakieś pytania?:2gunfire: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 bea_m napisał(a):W/g wzorca dalmat to pies biały w czarne kropy..... Ola jest taka . Z doświadczenia wiem że dalmat jak nie pożre to się wytaża. Jakieś pytania?:2gunfire: Przepraszam, czy w Twojej wypowiedzi jest trochę ironii bo nie mogę rozszyfrować po literkach :) Ja pytań nie mam, czekam aż Sylwia przyjedzie zamordować :cool3::p Quote
:: FiGa :: Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 WeronikaM napisał(a):ślicznotka:loveu: a w jakim szamponie się kąpiecie ??:cool3:Domestos :roll: :evil_lol: Dr Seidla z dziegciem i biosiarką - śmierdzi, ale sierść jest po tym świetna :loveu: _ChiQuiTa_ napisał(a):Ale brzydka Olka:P To na pewno nie dalmat :evil_lol:A kto Ciebie mielonka pytał o zdanie? :mad: Ty wiesz że ja do Tarnobrzega pociągi mam? :mad: Quote
:: FiGa :: Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 bea, ta chiquita... ona jest trochę dziwnym dzieciątkiem [:stupid:] ale naprawdę kochanym :loveu: Quote
WeronikaM Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 :: FiGa :: napisał(a):bea, ta chiquita... ona jest trochę dziwnym dzieciątkiem [:stupid:] ale naprawdę kochanym :loveu: już nie raz to pisałaś :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 WeronikaM napisał(a):jedź jak najprędzej (:diabloti:)Gdyby nie fakt, że jutro jadę w troszkę innym kierunku to i owszem - pojechałabym zamordować :diabloti: Proszę zaopiekować się wątkiem Oleńki :loveu: Bo ja będę poza zasięgiem do wtorku minimum :roll: Quote
:: FiGa :: Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 I na dobranoc, by się cioteczkom dobrze spało :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 :: FiGa :: napisał(a):bea, ta chiquita... ona jest trochę dziwnym dzieciątkiem [:stupid:] ale naprawdę kochanym :loveu: :multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: PS. Zaopiekujemy się :) jak będziesz jechać, weś Olkę i Figę ze sobą :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 _ChiQuiTa_ napisał(a)::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: PS. Zaopiekujemy się :) jak będziesz jechać, weś Olkę i Figę ze sobą :evil_lol:Wiesz, że w dziabągu można jechać z tylko jednym ludojadem :diabloti: Figowa stara du*a jest, w domu zostanie :diabloti: A co do Olencji to słyszałam że dobrym tymczasem jesteś... :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Wiesz, że w dziabągu można jechać z tylko jednym ludojadem :diabloti: Figowa stara du*a jest, w domu zostanie :diabloti: A co do Olencji to słyszałam że dobrym tymczasem jesteś... :evil_lol: No nie gadaj, ze ino z jednym....:crazyeye: myślałam, że można ze dwa chociaż mieć... Ja dobrym tymczasem nie jestem.... a fuuu... absolutnie ja nawet psów nie lubię. Ostatnia moja tymczasowiczka zrobiła się narwana, wyszczekana i chciała zeżreć wszystko i wszystkich, obecna z czarnej robi się szara :D - to ponoć wina złego żywienia :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Olka dalmat? nie rozśmieszajcie mnie przecie to seterka jest :loveu: krótkowłosa ale seterka :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 _ChiQuiTa_ napisał(a):No nie gadaj, ze ino z jednym....:crazyeye: myślałam, że można ze dwa chociaż mieć... Ja dobrym tymczasem nie jestem.... a fuuu... absolutnie ja nawet psów nie lubię. Ostatnia moja tymczasowiczka zrobiła się narwana, wyszczekana i chciała zeżreć wszystko i wszystkich, obecna z czarnej robi się szara :D - to ponoć wina złego żywienia :diabloti:Niestety :shake: Moja koleżanka chciała z dwoma kurduplami jechać i jej nie pozwolili. Myślisz, że ja z dwoma łaciatymi dam radę? :diabloti: Olka już taka jest, więc jej bardziej nie zepsujesz :loveu::loveu::loveu: Onomato-Peja napisał(a):Olka dalmat? nie rozśmieszajcie mnie przecie to seterka jest :loveu: krótkowłosa ale seterka :loveu: Dalmatynka i basta :loveu::loveu: Setera ani krzty w niej nie ma :eviltong: Przecież pysk inny :eviltong::diabloti: DALMAT i już. :loveu::loveu: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 A tak w ogóle to jak Wy wąteczku Olki pilnujecie :mad: Od wczoraj zakurzony stoi :mad: Quote
Onomato-Peja Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 tjaaa z dalmata to ona ma, ale włosa na ogonie :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Eeee to dawaj ją do mnie:D od przybytku głowa nie boli:diabloti: Quote
kamilka91 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ola to dalmat! Tylko sierść jej trochę dłuższa wyrosła :evil_lol: Chetnie zdjęcia zobaczę :cool3: Quote
Wet-siostra Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 No proszę,jaka tu wojna na tle rasowym...:evil_lol: Quote
kamilka91 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Żadna wojna :evil_lol: Ola jest dalmatem, albo dalmatem zmiksowanym z seterem, i kropka. :evil_lol: Zresztą... dla mnie wszystkie nakrapiane psiaki są cudowne :loveu: więc... nie widzę żadnej różnicy ;) Quote
bea_m Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Olka dalmat? nie rozśmieszajcie mnie przecie to seterka jest :loveu: krótkowłosa ale seterka :loveu: Ojej na prawdę? I żadna z ciotek od dalmatów sie nie poznała? Oszukali nas :placz: i do dalmatyńskiego domu setera wcisnęli:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ktoś prosił o zdjecia Olki dalmata :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 A tak w ogóle to Wam powiem, że Olka to jest przetalent :loveu: Z powodu mojego kilkudniowego wyjazdu Olencja została u mojej kuzynki. Rozkochała w sobie kuzyna i jego dziewczynę, dziś nie mogli się z nią rozstać :evil_lol: Mają się starać o to by złamać rodziców jednej albo drugiej strony :evil_lol: Ja osobiście na nic nie liczę, bo znam ciocię i wiem, że szanse są znikome. Dziś miałam tel, os bardzo fajna, jesteśmy umówieni jutro na spacerek, także kciuki mile widziane :) Quote
Recommended Posts