:: FiGa :: Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Dzięki :loveu: Ja też kilka zostawiłam w mieście, jutro będą kolejne... po maturze z angola :oops: Quote
:: FiGa :: Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Daje czadu :mad: Teraz jej się coś śni i ostro "szlocha" :lol: Dziś byliśmu u Duetka :loveu: Duet to pies kuzynki. Olka nie bardzo ma się tu z kim bawić :evil_lol: Grodziskie psy są wystraszone jej entuzjazmem i rozmiarami :evil_lol: A Duet? Duet ma dokładnie TAKI SAM charakter jak nasza Ola :loveu: Tak więc po 2h spędzonych z Duetem Olka padła w domu spać bez gadania :evil_lol: I nawet Figowej nie podgryza, zobaczcie sami ;) Teraz się zastanawiam jak ja ją przetransportuję z kocyka na legowisko w moim pokoju - śpi jak kamień :evil_lol: Trzeba królewicza by obudził :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Dziś kąpałam ją po raz 4 :mad: Ale to trzeba jej wybaczyć, chce być atrakcyjna i bardzo dobrze jej to idzie, znajdzie coś śmierdzącego nawet w miejscach, gdzie jestem pewna, że podobna możliwość nie wchodzi w grę :evil_lol: Kiedy powiem "zostaw" to przestaje się "pachnić", ale jednak kąpanko nieuniknione :lol: Quote
kamilka91 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ojojoj, z Miką mam ten sam problem... Tylko ona jeszcze dodatkowo nie reaguje na 'zostaw' i muszę ją ręcznie z 'perfumerii' odciągać... :roll: A Olka-śliczna :loveu: Pięknie razem (z Figą) wyglądają... :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 http://i40.tinypic.com/zvo3fc.jpg Jak dziewuszki sobie śpią :loveu: Będę wpadać częściej. Pozdrawiam! Quote
kajkoowa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Przepiękna ona jest:loveu::loveu: http://i42.tinypic.com/34fmud1.jpg zaczepa:lol: Quote
kamilka91 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Bieeedna Ola... Co ta Sylwia Ci robi bidulko? :evil_lol: Śliczna :loveu: Quote
kamilka91 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Takie śliczne... a ja nie mam miejsca :placz: Quote
:: FiGa :: Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Sylwia różne rzeczy z Olką robi :evil_lol: [podglądałam :evil_lol:] Quote
:: FiGa :: Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 kamilka91 napisał(a):Takie śliczne... a ja nie mam miejsca :placz:Owszem, piękne :loveu::loveu::loveu: Quote
Onomato-Peja Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 jak ja bym chciała ją mieć :placz: może wrzuć ja na seterki :cool3: Quote
Recommended Posts