Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To czekamy na info;)

Oczywiscie jesli dom wypali to zapraszam sama Misię do hotelu;) Koszt za Misię bedzie wynosił 400 zł. Nadwyzka finansowa z pewnoscia bedzie i tak przydatna- guz i pewnie sporo innych rewelacji przed nami:shake:
Mam nadzieje ze ludki od podhalanów zostaną z nami...bo Misia to na pewno nie podhalan;)

Posted

ja chciałabym tylko zapytać skąd wiadomo że Misia to mama Lady skoro Lady całe życie pilowała czegoś tam i dopiero po jakimś czasie trafiła do schroniska ? Misia pilnowała razem z nią ? i razem trafiły do schroniska ? musiało tak być no bo skąd byłoby wiadomo ?

Posted

no na czarno białym podhalan jak ta lala:evil_lol:
one i jeszcze lady brat stróżowały w spółdzielni inwalidów,ja nie wiem czy tą spółdzielnię zlikwidowali czy co,teraz jest tam centrum pomocy rodzinie czy coś no i miejsca w tej rodzinnej atmosferze dla dziewczyn i chłopca zabraklo,syn misi poszedł do adopcji(pewnie gdzieś wisi na łańcuchu bidok),a one siedza dalej w schronisku,takich informacji udzielił mi pan kierownik,to wszystko co wiem:shake:

Posted

i jak z tymi z adresem ??nie moge jechac bo nie wiem gdzie a i tak najpierw musze zadzwonic i sie umowic z zainteresowana osoba kiedy jej pasuje wizyta

Posted

ja znam odpowiedź:eviltong:
nie mogłam zalogować się na dogo(co sie zaloguje to mnie wywala i nigdy nie zdaże nic zrobić:angryy:) i dopiero odczytałam wiadomość monty a musiałam do niej zadzwonic,ze tak powiem nadałysmy sprawom tok,ciekawa jestem co tam wyniknie,teraz czekamy:lol:

Posted

a ja sie zawsze loguje bez problemu:eviltong: fajnie co ;)
przed chwila sie dodzwonilam do pani zainteresowanej adopcja
i jestesmy umowione na jutro na 11, jak wroce to od razu siadami pisze co i jak
ps.jedzie ze mna moja suczka tez bedzie sprawdzala teren :evil_lol:

Posted

spoko juz lekki stresik mnie dopadł ale bez przesady,pogadam jakby moj psiak mial tam trafic:cool1: - oczywiscie tez nie chce pani odstraszyc ale chcialabym i to bardzo zeby LADY byla pieskiem do kochania=one tego najbardziej potrzebuja
mama nadzieje ze bedzie dobrze:lol:

Posted

tak,tak ,tak,własnie tak sprawdzaj jakby twój pies miał tam mieszkać:lol:
jedna twoja watpliwość i sunia tam nie pojedzie,nie chcemy zeby za wszelką cenę poszła gdziekolwiek,ona już dość przeszła,to musi być naprawdę wyjątkowy dom,taki dla psa po przejściach,to bardzo łagodna sunia,ale nie wiemy czy chciałaby bawić się z dziećmi,a dzieci znajomych tam bywaja,ona bardziej potrzebuje domowego ciepełka i spokoju niz dzikich zabaw z dziecmi,tego jestem pewna,monta trzymam kciuki!!!

Posted

domek sprawdzony,cały dzien biłam sie z myslami i nadal intensywnie analizuje wszystkie za i przeciw,zdecydowanie więcej jest "za",ale choć "przeciw"niewiele to niestety dla mnie bardzo istotne,domek otwarty na zmiane karmy,na opiekę weterynaryjną ,podpisanie umowy i wizyty poadopcyjne,ogólnie wszystko fantastycznie i ładnie,jestem nawet w stanie strawić to,ze psy nie moga na kanapy(chociaz z bólem:evil_lol:),ale na to wszystko dwa "zgrzyty",nie moge udawac że ich nie było,państwo mieli dwa psy,jednego staruszka który uciekł i podrzuconego onka który zniknął(prawdopodobnie ukradziony),wiem ze to sie zdarza,wiem ze często,zdaję sobie sprawe z tego ze takich wypadków nie sposób przewidzieć,ale byłoby mi łatwiej zrozumieć gdyby to był jeden zaginiony pies,ale na przyszłość(przynajmniej ja )zabezpieczyłabym się po stokroć i nie miesci mi się w głowie jak mógł zniknąć drugi,nauczona doswiadczeniem po prostu pilnowałabym psa jak oka w głowie,piszcie co o tym myslicie bo mam mętlik w głowie i czarne mysli,juz widzę lady z tą biedną łapunią jak sie gdzieś błąka i nie może trafic do domu,nie może uciec przed jakimiś głupkami którzy ją gonią,nie może się obronić,jeżeli dwa psy były niedopilnowane,to jaka mamy gwarancje że kolejny będzie????