Jump to content
Dogomania

Maleńki przerażony psiak rozpoczyna nowe poschroniskowe życie i potrzebuje nowego imienia :) Pomożecie? ;) - do 30 kwietnia g.22.00 - JEST FELUŚ ! Dzięki Wam bardzo!!! ♡

Recommended Posts

Posted

Kurka, jak trudno się liczy w pośpiechu i strachu żeby się nie rąbnąć 😅 

Jeśli dobrze policzyłam, to jest FELUŚ!

Ogromnie Wam dziękuję za tak wspaniały finisz!!! Co za emocje! No jak za starych dobrych czasów 🤗🤩

• agat21 changed the title to Maleńki przerażony psiak rozpoczyna nowe poschroniskowe życie i potrzebuje nowego imienia :) Pomożecie? ;) - do 30 kwietnia g.22.00 - JEST FELUŚ ! Dzięki Wam bardzo!!! ♡
Posted
Dnia 30.04.2025 o 22:00, Aska7 napisał:

I jeszcze 10

Dnia 30.04.2025 o 22:00, limonka80 napisał:

10 Felek

To się nie liczy. Są po czasie.

Następnym razem będę szybsza 😜

Posted
Dnia 1.05.2025 o 10:07, Aska7 napisał:

To się nie liczy. Są po czasie.

Następnym razem będę szybsza 😜

Jesteś mistrzynią finiszu, to się wie 😁

Czyli nie liczyć tych głosów? 🫤

Posted

Agatko kochana, my tu szykujemy zamach na Ciebie, właściwie na Twój czas i nieśmiało pytamy z Alaskan, czy zrobiłabyś jeszcze jeden bazarek imienny? Dla suni, która mieszka w kojcu z Okruszkiem i razem z nim pojedzie do Murki? Opisałam jej historię na wątku Inki, ktory od teraz staje się wątkiem Inki i tej nowej suni.

https://www.dogomania.com/forum/topic/362190-kontynuujemy-szczęśliwy-adopcyjnie-wątek-dla-nowej-suni-ma-na-imię-inka-zostańcie-z-nami-pomóżcie-ją-utrzymać-sali-ma-ds-wanilka-i-tosia-też-już-w-ds/page/28/

A to jest ta sunia. Ma kilka lat. Może nie aż 7, choć tyle ma w książeczce, ale nie jest to młodziak. 

Nowa_sunia05.jpg

• Upvote 1
Posted
Dnia 4.05.2025 o 20:42, Ewa Marta napisał:

Agatko kochana, my tu szykujemy zamach na Ciebie, właściwie na Twój czas i nieśmiało pytamy z Alaskan, czy zrobiłabyś jeszcze jeden bazarek imienny? Dla suni, która mieszka w kojcu z Okruszkiem i razem z nim pojedzie do Murki? Opisałam jej historię na wątku Inki, ktory od teraz staje się wątkiem Inki i tej nowej suni.

https://www.dogomania.com/forum/topic/362190-kontynuujemy-szczęśliwy-adopcyjnie-wątek-dla-nowej-suni-ma-na-imię-inka-zostańcie-z-nami-pomóżcie-ją-utrzymać-sali-ma-ds-wanilka-i-tosia-też-już-w-ds/page/28/

A to jest ta sunia. Ma kilka lat. Może nie aż 7, choć tyle ma w książeczce, ale nie jest to młodziak. 

Nowa_sunia05.jpg

Kochana, zawsze. Jeśli nie straciłyście cierpliwości do mnie, to zrobię za chwilę 🙂

Sunieczka cudowna 🤩

Posted

Bardzo dziękuję za już wpłacone pieniądze, mimo, że jeszcze nie miałam kiedy rozesłać wiadomości. Ogromnie dziękuję, będzie mi łatwiej. Dzięki 🙂

Festiwale Kwitnącej Wiśni w Europie 🌸

Posted
Dnia 5.05.2025 o 11:08, agat21 napisał:

Kochana, zawsze. Jeśli nie straciłyście cierpliwości do mnie, to zrobię za chwilę 🙂

Sunieczka cudowna 🤩

My do Ciebie??? W życiu 😃 Bardzo dziękujemy ❤️

Posted

Pięknie z Felusiem dziękujemy Tobie Agatko za bazarek, oraz wszystkim, którzy brali udział w bazarku!!

Serca - buźki i emotikony: obrazki ruchome, animowane gify i animacje ...

Posted

Bardzo, bardzo dziękuję za kolejne wpłaty. Jesteście super błyskawiczne i zorganizowane ❤️💚💛🧡 Już tylko dwóch wpłat brakuje, wysyłam pw.

Posted
Dnia 7.05.2025 o 16:00, Alaskan malamutte napisał:

A Feluś już w drodze do Mureczki  😍

IMG-20250507-WA0005.jpg

Felusiu 😘 Nie martw się, nie marszcz tak czółka, teraz zaczynasz nowe wspaniałe życie. Nareszcie 🙂