Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olena84 napisał(a):
Rudzia ma odnowione ogłoszenia!

Olcia ... dzięki - jesteś niezastąpiona :calus:!

Na razie jest cały czas w tym samym miejscu, a we wtorek zawożę ją na sterylkę.
Ubłagałam o parę dni, ale po zabiegu musi mieć dokąd pójść.
Ola może Twoje ogłoszenia pomogą jej w znalezieniu domku?

Posted

Olena84 napisał(a):
Ma sporą oglądalność. To co wpłacić te 30zł za ten miesiąc?

Nie, na razie nie wpłacaj.
Lipiec się jeszcze nie skończył, więc teoretycznie pobyt ma oplacony.
Tak jak pisałam - we wtorek ją wysterylizuję. Może uda się ją po operacji przetrzymać w tym samym miejscu przez jakieś 7-10 dni. Jeśli nie - to nie wiem....
Ola, a gdzie królewna ma ogłoszenia? Napisałaś, że to prawie szczeniak?:cool3:

• 3 weeks later...
Posted

Selenga napisał(a):
allegro rudzielca sie marnuje :)
macie jakiegoś kandydata żeby podmienić?

Mamy, mamy!!!
Sorry, ja to żyję w innym świecie chwilowo.
Tekst do ogłoszeńi najnowsze zdjęcia wysyłam za chwilę do Olenki

Posted

[quote name='tanitka']czy Rudasia jest grzeczna w nowym domy, coś u niej słychać?:razz:

Tanitka, Olena - najpierw chciałam Wam podziękować za comiesięczne wpłaty, które pomogły w utrzymaniu Rudzi w DT!

Dziękuję również Agnieszce z Psiego Anioła :loveu:

Byłam u Rudzi z SBD...
Wydaje się, że trafiła w dobre ręce, nawet w pewnym sensie doświadczone (Pani miała kiedyś Collie).
Z pewnością jest również strasznie wyczekiwana przez córkę nowej właścicielki, z którą Rudzia pozna się jutro. Dziewczynka wraca z wakacji.
A Rudzia...? Rudzia została wykąpana, sierść ma piękną i błyszczącą , no i ten kolor ...
Na razie jest grzeczna, pychol cały czas jest uśmiechnięty, jęzor na wierzchu.
Mam nadzieję, że będzie dobrze, pewnie jeszcze nie raz się spotkamy.
Domek jest niedaleko, bo w Marysinie Wawerskim.
Zdjęć nie zrobiłam, ale nadrobię ten błąd.

PS.Selenga, ponieważ Olena nie odbiera - może podaj mi na PW swój adres e-mail. Tekst, kontakt w sprawie adopcji i zdjęcia jeszcze jednej sierotki prześlę bezpośrednio do Ciebie.

Posted

[quote name='Selenga']zmienione allegro
Wyrzucona z samochodu młoda suczka szuka domu (712606278) - Aukcje internetowe Allegro

nie wiem czy Słonko ma wątek, a nie mam kiedy poszukać, więc wstawiam tutaj

Nie, Słonko nie ma wątku. Jest w Warszawie w DT. Trzeba ją było socjalizować, ponieważ była w strasznym stanie psychicznym. Powoli się rozkręca i otwiera na wszystko.

Selenga, a nie można (sorry, bo nie znam się na robieniu ogłoszeń na Allegro) - zamienić zdjęcia Rudzi w miniaturce i na dole na zdjęcie Słonka?
Podobnie jak tytułu? Na np.: "Skrzywdzona i przerażona suczka w typie pińczera"?
Oczywiście bardzo Ci dziękujemy ! Ogłoszenie jest piękne...

Posted

Abrakadabra napisał(a):

Selenga, a nie można (sorry, bo nie znam się na robieniu ogłoszeń na Allegro) - zamienić zdjęcia Rudzi w miniaturce i na dole na zdjęcie Słonka?
Podobnie jak tytułu? Na np.: "Skrzywdzona i przerażona suczka w typie pińczera"?

Zdjęcie jest zmienione :) tylko przeglądarka pamięta stare. Jak naciśniesz jednocześnie klawisze ctrl i F5 to się odświeży strona, nowa wersja zostanie pobrana w całości z serwera i będzie widać prawidłowo.
Tytuł mogę oczywiście zmienić - późno było nie miałam ciekawego pomysłu :)

• 1 month later...
Posted

Dostałam informację od Oleny84, że Rudzia wróciła z adopcji i że jest prośba o allegro. Zrobię oczywiście, tylko czy mogę prosić trochę szczegółów?

Posted

Tak jak napisała Olena - Rudasia została zwrócona z adopcji.
Selenga - wyślę Ci wszystko na PW.
Tak mi jej szkoda - przechodzi z rąk do rąk jak jakiś przedmiot ... i na razie wcale nie zmieniło to jej psychiki.
Pytanie tylko jak długo...:-(

Posted

ludzie, szoker! jedziemy z abrakadabrą do anioła i tak sobie myslimy, czy by do rudzi nie wpaść na wizyte poadopcyjną, bo będziemy w okolicy. w aniele włazimy do kwarantanny, ide się przywitac z czesiem, a tam abrakadabra się drze, że rudzia!! normalnie nie uwierzyłam, myslałam, ze to jakis podobny pies, bo przeciez abrakadabra gadała z domkiem i było ok.

załamałyśmy się.

podobno alergia, ale była zaciążona (nie było widac ciąży, a zapyliło ja przed psim aniołem). no i teraz miała sterylke. pewnie ludzie spanikowali, ze ciąża. bez sensu..... :angryy:

a jak nas witała! tyłek jej chodził! słodki pies! jak tak można!

Posted

i weż tu wydaj do adopcji sukę bez sterylki, to za miesiąc będzie z powrotem z przychówkiem! co za nieodpowiedzialni ludzie!:angryy:
i dlaczego nie zwrócili Abrakadabrze, tylko do Azylu oddali??:angryy:

Posted

ona zaciążyła jeszcze przed azylem, tylko że długo nic po niej nie było widać. abrakadabra nie ma miejsca dla suni, tam gdzie była wczesniej nikt jej nie widziała, aw azylu znalazła dom szybciutko. i wydawał sie ok....
ech... wiedzieli, jka jej zalezy na tym psie,z adzwonic mogli. ale sie wstydzili, wiadomo... bo i mieli czego.