Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:-(
Domek przydalby sie jej natychmiast. :-(

Ja rozpiera energia!
Uwielbia biegac, skakac (z dnia na dzien coraz wyzej), lapac zabawki, itd. Sadze, ze do agility jest po prostu stworzona.
Inne suki sa niezbyt przychylnie do niej nastawione i stworzyly swoisty rodzaj fronu przeciwko Rudasi.
Ola, bede Cie kochac za te ogloszenia :loveu:, jeszcze bardziej niz teraz :lol:!

• 2 weeks later...
Posted

Hej, melduje sie na watku, dostalam prosbe o DT od SBD.

Mam 2watpliwosci:

-sa u mnie 2kotki rezydentki, i od czasu do czasu tymczasy-aktualnie brak, ale nie zmienia to faktu, ze u mnie w domu sa 2kotki, a Rudzia z tego co czytalam kotow nie lubi...

-mam sunie roczna, hovawartke, lagodna, ale duza psice, i zawsze dodatkowych 3tymczasowiczow-a widzialam tutaj, ze mala nie przepada za niektorymi psami...

No i jeszcze kolejne 2 kwestie:

-aktualnie mam tymczas pelny. Mam sprawdzony domek dla jednego psiaka, ale w Katowicach, a ja mieszkam w Poznaniu, dlatego potrzebuje znalezc transport, no i jestem z nim umowion ana sterylizacje w przyszly czw, wiec miejsce zwolni sie najwczesniej w weekend 25-26.07

-mam tez wstepnie zainteresowany domek druga tymczasowiczka, ale wszystko wyjasni sie dopiero w sobote

Na koniec finanse:

DT u mnie jest generalnie bezplatny, w sensie, ze na nim nie zarabiam. Jednakze niedawno stracilam prace i prosilabym o wsparcie karma lub pieniazki na karme i weta.

Czekam na wiesci:loveu:

Posted

Olena84 napisał(a):
Jak sytuacja Rudzi. Ja przez 3 tyg. nie miałąm internetu w domu, i chodziłam z doskoku do sąsiadki, wpłąte zrobie dzis albo jutro dopiero.

Ola, na razie nic nie wpłacaj.
Szukam dla Rudasi nowego DT .:-(
Tanitka dziękujęmy za ostatnią wpłatę :kiss_2: