Olena84 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Wieczorem odnowie jej ogłoszenia, bo pewnie już dawno pospadały na jakieś 20-strony:shake:. Quote
Abrakadabra Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 :-( Domek przydalby sie jej natychmiast. :-( Ja rozpiera energia! Uwielbia biegac, skakac (z dnia na dzien coraz wyzej), lapac zabawki, itd. Sadze, ze do agility jest po prostu stworzona. Inne suki sa niezbyt przychylnie do niej nastawione i stworzyly swoisty rodzaj fronu przeciwko Rudasi. Ola, bede Cie kochac za te ogloszenia :loveu:, jeszcze bardziej niz teraz :lol:! Quote
Olena84 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Abrakadabra napisał(a):Ola, bede Cie kochac za te ogloszenia :loveu:, jeszcze bardziej niz teraz :lol:! Przez telefon takie intymne zwierzenia, a nie tu!!! Quote
Abrakadabra Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 :cool3: Myslisz, ze sie troche zagalopowalam...? Quote
Abrakadabra Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 :-( Cisza jak makiem zasiał... :-( Hop, hop...! Quote
EVA2406 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Jejku, chyba w natłoku strasznych bied, ta piękna dziewczynka mi się gdzieś zapodziała, ale już jestem i podziwiam jej urodę. Tylko gdzie ten domek? Quote
Abrakadabra Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 malagos napisał(a):A gdzie ona jest teraz? u Abry? Nie... u mnie na 33m2 się nie da. Jest pod Warszawą ... Quote
Olena84 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Abrakadabra napisał(a):Nie... u mnie na 33m2 się nie da. Jest pod Warszawą ... Nie znasz możliwości dogomaniaczek:evil_lol:. Quote
Abrakadabra Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 :razz: Ola..znam - ze słyszenia i widzenia :razz: Może nie o m2 chodzi, tylko o czas. Qrcze mało mam tego czasu, niestety... A Rudzia nadal domku niet.. Quote
sleepingbyday Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 o metraż też chodzi. nie tylko psy mają się dobrze czuć w swoim domu, człowiek takoż. Quote
tanitka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 czy na lipiec będa pieniądze potrzebne, wpłacić moje 30 zł? Quote
Abrakadabra Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 tanitka napisał(a):czy na lipiec będa pieniądze potrzebne, wpłacić moje 30 zł? Niestety tak... Ja też wpłacam moje 20,- Qrde, dlaczego nikt jej nie chce :-( Quote
tanitka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 wpłaciłam. co u Rudusi? dalej nikt się nie interesuje? Quote
Abrakadabra Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 tanitka napisał(a):wpłaciłam. co u Rudusi? dalej nikt się nie interesuje? Poprosiłam Isadorę o zrobienie Allegro... Może w końcu jej się poszczęści? Quote
sleepingbyday Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 obowiązkowea wizyta u rudasi. co słychać, jka sytuacja? ten psiak - boski cudny, zabawny, potzrebuje tylko opiekuna-p[rzewodnika, a nie ciemiegi. nic więcej. Quote
Abrakadabra Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Losy Rudzi stoją pod wielkim znakiem zapytania ... Jeśli do końca tygodnia nic nie wymyślimy, mała trafi na Paluch., Quote
Ninka Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Hej, melduje sie na watku, dostalam prosbe o DT od SBD. Mam 2watpliwosci: -sa u mnie 2kotki rezydentki, i od czasu do czasu tymczasy-aktualnie brak, ale nie zmienia to faktu, ze u mnie w domu sa 2kotki, a Rudzia z tego co czytalam kotow nie lubi... -mam sunie roczna, hovawartke, lagodna, ale duza psice, i zawsze dodatkowych 3tymczasowiczow-a widzialam tutaj, ze mala nie przepada za niektorymi psami... No i jeszcze kolejne 2 kwestie: -aktualnie mam tymczas pelny. Mam sprawdzony domek dla jednego psiaka, ale w Katowicach, a ja mieszkam w Poznaniu, dlatego potrzebuje znalezc transport, no i jestem z nim umowion ana sterylizacje w przyszly czw, wiec miejsce zwolni sie najwczesniej w weekend 25-26.07 -mam tez wstepnie zainteresowany domek druga tymczasowiczka, ale wszystko wyjasni sie dopiero w sobote Na koniec finanse: DT u mnie jest generalnie bezplatny, w sensie, ze na nim nie zarabiam. Jednakze niedawno stracilam prace i prosilabym o wsparcie karma lub pieniazki na karme i weta. Czekam na wiesci:loveu: Quote
sleepingbyday Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Ninka, dzieki za odzew :p no i masz pw :cool3: ja oczywiście cały czas szukam innych możliwości. Quote
Abrakadabra Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Ninka... Dzięki... Zadzwonię do Ciebie jutro. Quote
Olena84 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Jak sytuacja Rudzi. Ja przez 3 tyg. nie miałąm internetu w domu, i chodziłam z doskoku do sąsiadki, wpłąte zrobie dzis albo jutro dopiero. Quote
Abrakadabra Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Olena84 napisał(a):Jak sytuacja Rudzi. Ja przez 3 tyg. nie miałąm internetu w domu, i chodziłam z doskoku do sąsiadki, wpłąte zrobie dzis albo jutro dopiero. Ola, na razie nic nie wpłacaj. Szukam dla Rudasi nowego DT .:-( Tanitka dziękujęmy za ostatnią wpłatę :kiss_2: Quote
sleepingbyday Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ja sie bardzo niepokoje rudą dziewczynką :shake: Quote
Recommended Posts