Olena84 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ruda ma ogłoszenia na: pajeczyna.pl 4lapy.pl pineska.pl kokosy.pl Na razie tyle, bo robie hurtem i dla innych:cool3:. Jakby ktos dzwonil z 4lap to bedzie chcial rozmawiac z Olena to niech osoba ktora podala tel wie ze chodzi o Rudą:eviltong:. Quote
Abrakadabra Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 EVA2406 napisał(a):Rudasia, śliczna i grzeczna sunia szuka domku Evcia:loveu: - Tobie Rudzia też dziękuje za kaskę! Olenka! Kochana jesteś z tymi ogłoszeniami.... Może coś drgnie... Jutro pojadę na Paluch i spróbuję powiesić "papierowe" ogłoszenie w recepcji. Gagata tak zrobiła ze swoją Pepegą. Acha - i przyszło mi do głowy, że zadzwonię do Celestynowa. To kierunek "na Falenicę"... Quote
Abrakadabra Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Olena84 napisał(a):Ruda ma ogłoszenia na: pajeczyna.pl 4lapy.pl pineska.pl kokosy.pl Na razie tyle, bo robie hurtem i dla innych:cool3:. Jakby ktos dzwonil z 4lap to bedzie chcial rozmawiac z Olena to niech osoba ktora podala tel wie ze chodzi o Rudą:eviltong:. Byłam dziś Na Paluchu. Powiesiłam ogłoszenie na tablicy (obok ogłoszenia Pepegi :-(). Sprawdziliśmy w dzienniku zgłoszeń... Nikt jej sie szukał i nikt po nią nie pytał. Chyba nikt nie chce jej znaleźć... Quote
EVA2406 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Abrakadabra napisał(a):Byłam dziś Na Paluchu. Powiesiłam ogłoszenie na tablicy (obok ogłoszenia Pepegi :-(). Sprawdziliśmy w dzienniku zgłoszeń... Nikt jej sie szukał i nikt po nią nie pytał. Chyba nikt nie chce jej znaleźć... To smutna informacja :-(. Ja dzisiaj przejeżdżając ulicą Ząbkowską przy Targowej widziałam kobietę prowadzącą na smyczy bardzo podobnego pieska lub sunię. Tak sobie pomyślałam, że może Rudzia gdzieś z tamtych okolic jednak pochodzi. Może w tamtych okolicach powiesic ogłoszenia. Jeśli nadal myślisz, że ona z tamtego kierunku to trzeba zawiadomić jeszcze Psiego Anioła, to jeszcze bliżej ;) Quote
Abrakadabra Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Przypominamy się...., koniec maja coraz bliżej... Quote
EVA2406 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Abrusia, jak nie zawiadomiłaś Psiego Anioła, to moze ściągnij na wątek kogoś z wolontariuszy od nich. Wiem, że ktoś taki jest na forum. Jesli się nie mylę to ma nick kostek (?). A sunia ma jakieś ogloszenia w internecie? Quote
gagata Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Jest jeszcze taki portal zgubione/znalezione psy.....warto tam zaglądac.. Jak to jest,że jedni psy wyrzucają /gubia i sie nimi nie interesuja, a drudzy bezskutecznie szukaja....:-( Ten swiat jest porąbany... Quote
EVA2406 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 gagata napisał(a):Jest jeszcze taki portal zgubione/znalezione psy.....warto tam zaglądac.. Jak to jest,że jedni psy wyrzucają /gubia i sie nimi nie interesuja, a drudzy bezskutecznie szukaja....:-( Ten swiat jest porąbany... Od dzisiaj to wiesz, że jest porąbany ;). Z drugiej strony takie poszukiwanie nie jest proste, szczególnie przez ludzi starszych, którzy nie wiedzą o istnieniu takich portali internetowych. Quote
Abrakadabra Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='gagata']Jest jeszcze taki portal zgubione/znalezione psy.....warto tam zaglądac.. Jak to jest,że jedni psy wyrzucają /gubia i sie nimi nie interesuja, a drudzy bezskutecznie szukaja....:-( Ten swiat jest porąbany... Gagata - dzięki. Zajrzę tam z pewnością... Masz rację: świat jest porąbany...., a ja jestem na tyle naiwna, że wierzę, że każdy psiak się zgubił/uciekł :-( . ,,, Evcia -Psi Anioł został już powiadomiony, mają zdjęcia Rudzi, i namiary telefoniczne na wszystkie "zainteresowane" osoby... Czy ktoś może zrobić wyróżnione Allegro? Pokryję koszty. Quote
Abrakadabra Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Ponawiam pytanie:placz: Kto pomoże z Allegro? Quote
1w0na Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Ile ona ma w kłębie? Zdjęcia nie chcą mi się otworzyć, a w miniaturkach nie wiele widze ;-) Quote
Abrakadabra Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 1w0na napisał(a):Ile ona ma w kłębie? Zdjęcia nie chcą mi się otworzyć, a w miniaturkach nie wiele widze ;-) Hmmmm,,,, nie wiem :roll:. Nie jest duża. Głową sięga do kolana i jest bardzo zgrabna. W sensie: proporcjonalna. Taka filigranowa. Quote
gagata Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Abra, a ta pani, co to miala zadzwonić po 20.05, po powrocie z dzialki , to dzwoniła ? Quote
Abrakadabra Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 gagata napisał(a):Abra, a ta pani, co to miala zadzwonić po 20.05, po powrocie z dzialki , to dzwoniła ? Tak Gagatko, dzwoniła. Wysłałam jej zdjęcia (w piątek). Niestety na razie się nie odezwała. Dzwoniłam do niej sama, ale na razie jest "poza zasięgiem"... Czekamy cierpliwie. Będę z nią w sobotę ok.13-16.00 na evencie przy Dolince Służewieckiej. Wszystkich serdecznie zapraszam! Quote
Abrakadabra Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 gagata napisał(a):Abra, a ta pani, co to miala zadzwonić po 20.05, po powrocie z dzialki , to dzwoniła ? Jak się okazuje - Rudzia jest dla tej Pani zbyt mała. Szuka szuczki ok.20 kg. Rudej i raczej długo- niż krótkowłosej. Byłyśmy dzisiaj ze SBD na Służewcu. Pogoda niestety nam nie sprzyjała - deszcz być może zniechęcił potencjalnych chętnych do uczestnictwa w kiermaszu. Chociaż ... Rudzia zainteresowała swoim umaszczeniem, radością życia, żywiołowością i uśmiechniętym pycholkiem pewną osobę :razz:... Może się odezwie? Miałyśmy okazję obserwowania Bejcy( to imię wymyślone przez Sleep):lol: - w ponadprzeciętnych, niestandardowych i ekstremalnych warunkach. Mam na myśli gromadę ludzi, dzieci, inne psy (różnych gabarytów), mikrofony, głośniki itp. Jesteśmy zdania, że jest naprawdę wspaniałym, przesympatycznym psiakiem, idealnym dla ludzi lubiących takie "żywe sreberka". Niestety - maj się skończył, a domku na razie nie widać... Psina jest ze wszech miar adopcyjna - potrzebuje tylko ogłoszeń... Quote
Abrakadabra Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Mamy Allegro! Mamy Allegro! :multi: Kometa zrobiła Allegro! Dzięki Ciotka! PIĘKNA I UROCZA-wyrzucona z autobusu-SZUKA DOMU! (650123581) - Aukcje internetowe Allegro Quote
EVA2406 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Z adopcjami jest strasznie słabo :-(. Czy to kryzys, czy już wakacje ludziom w głowach..................... Quote
Abrakadabra Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Kolejne ogłoszenia Komety: Rudzia - Zwierzaki - cafeanimal.pl CUDOWNA I PIĘKNA-kto pokocha?? : Dorota : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Quote
Abrakadabra Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Qrde.... jak się dom nie znajdzie - musimy znowu zrobić zrzutkę na DT... Quote
sleepingbyday Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 zabujałam sie w rudce, a nie wiedziałam, ze ma wątek - ona jest (tzn bejca, nie rudzia :evil_lol:) przeuroczą suńka. mówię wam, skubana ma to coś i dobrze o tym wie, bo jak robi miny pt (jestem urocza, no nie :cool3:), to człowiek pada na kolana z myslą "rządź, królowo". przy tym jest baaardzo przytulaśna, bardzo skupiona na cżłowieku - ten, kto ją zaadoptuje, będzie miał super towarzysza, bo bejcunia jest naprawdę świetnym psem. fakt, że stawia się do psów, ale to jest do przepracowania. najbardzije kłóciła się z zuzką, foksiczką szukającą domu, a waletującą u marlenki razem z dziką kropką: tu jest kropka, baaardzo bojąca, robiąca pod siebie w nowych sytuacjach, np u weta:-(: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pyza-ma-dom-kropka-czeka-na-sterylke-prosba-o-pomoc-w-socjalizacji-132374/ a tu jest zadowolona z siebie zuzka, mieszkająca do tej pory na krowim łańcuchu na działce faceta, który uważa, że odwiedzanie i karmienie psa raz a tydzień wystarczy :angryy:: http://www.dogomania.pl/forum/f28/warka-pomocy-sunia-foksterier-w-potrzebie-dt-na-cito-138267/ a mimo to zuizka na smyczy idelanie, w domu idealnie: cud, nie pies. Quote
Madallena Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ja też byłam nią zauroczona :)) tu mogą być jej zdjęcia: www.taida.pl A ja bardzo się cieszę, że ten maluch znalazł dom: Quote
sleepingbyday Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 niestety, na taida nie ma ani jednego zdjęcia rudki :-( Quote
Madallena Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 i jeszcze jedno zdjęcie małego gwiazdora, szczęśliwca, który trafił do domku. ps. czy on ma swój wątek? Quote
Recommended Posts