mru Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 ale Ciebie nie słyszałam :placz: a on się w głos śmiał i tarzał po łózku :shake: ja: wiesz, a ja dziewczynom napisałam, że ta suka z Azylu to jest Sara! a ona przecież jest Saba... hahaha i dziś im napisałam, że to Saba jest a nie jakaś Sara! on: ...ale... ona przecież jest Sara... :turn-l: Quote
mru Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 a wiecie co? :diabloti: ona jednak nie jest Sara... żart żart żart :eviltong: Quote
mru Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ostatnio nie było, państwo mają dzwonić się umawiać! Quote
Abrakadabra Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Mru, a dasz znać "co i jak"? Quote
sleepingbyday Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 oj, to czekamy na njusy od saby... sary... :eviltong: Quote
Abrakadabra Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Sleep. Daj już pokój... Ciociu Mru? I co? Była ta lekcja? Quote
mru Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 :eviltong: a była była :):cool1: państwo są bardzo z Rudki, znaczy Sary zadowoleni :) generalnie TZ kazał wam powiedzieć, że sunia bardzo szybko się uczy :cool1: oj już zapomniałam, co on tam jeszcze mówił :roll: ale jakoś niedługo następna lekcja! Quote
sleepingbyday Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 wcale się nie dziwię, ona jest diablo bystra, ta saba (:roll:) Quote
mru Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 a to, że następnym razem tylko Abrze *na pw* napiszę co u Rudzi! :obrazic: Quote
sleepingbyday Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ale dlaczego, co ja takiego napisałam :crazyeye:?!?! Quote
mru Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 *przez was* za każdym razem jak mam coś pisać na tym wątku to się zastanawiam jak ta suka w końcu ma na imie...! Quote
sleepingbyday Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 typowy przykłąd manii przesladowczej w wydaniu dogo :eviltong: to: (:roll:) był mój komentarz do nazwania takiego fijołka jak rudzia stateczną sabą :evil_lol:! Quote
Abrakadabra Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 SBD - mam nadzieję, że wybierzesz jakiej zdjęcia, na którym nasz Oszołomek przez sekundę trwa w statycznej pozycji... Bo nie wiem, czy wiecie, ale byłysmy dziś na wizycie poadopcyjnej. Ona jest WSPANIAŁA (oczywiście Sara/Rudzia, a nie wizyta... :) Mru, a Paweł to geniusz pedagogiczny. Ta plotka, krążąca po mieście od jakiegoś czasu została dzisiaj skonfronowana z rzeczywistością i przestała być plotką! Ukłony dla TZ-a Mru Quote
malagos Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Abra, dobra kobieto, a opróżnij se skrzyneczkę na pw :) bo ja bardzo, bardzo potrzebuję pomocy, szukam domku dla Lisi (5 kg, 1 rok, po sterylce, w 100% domowa, jest u mnie zamiast w kojcu - w domu)... HELP! http://www.dogomania.pl/threads/172876-ProszAE-o-pomoc-w-ogA-oszeniach-MA-odziutka-maleA-ka-LISIA-bezdomna-z-mojej-wsi Quote
mru Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 hehe Paweł się ucieszy :) a Sara podobno bardzo szybko wszystko łapie! :) w ogóle fajnie ma, bo pan z nią codziennie biega :) Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 a jak pieknie spływa z fotela :-) Quote
Abrakadabra Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 sleepingbyday napisał(a):a jak pieknie spływa z fotela :-) A może Szanowna Ciotka wstawi zdjęcia.... :) Quote
sleepingbyday Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 jeza, wstawię, wstawie, daj mi troche czasu, nie miałam kiedy sie nimi zająć.... Quote
Abrakadabra Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='sleepingbyday']jeza, wstawię, wstawie, daj mi troche czasu, nie miałam kiedy sie nimi zająć....[/QUOTE] To wyślij mi choć na MEJLA :) Quote
Recommended Posts