lolka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 zuziaM napisał(a):Jejku, ona znowu miala mlode ??? Aga, ile kosztuje ta sterylka kotki ? Moze warto tej mojej p. doktor zapytac ? Moze byc taniej i to fajna kobieta. ja bym ją zabrała na sterylkę ale nie mam już kiedy ....... to jakiś koszmar doba jest za krótka Quote
zuziaM Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 lolka napisał(a):ja bym ją zabrała na sterylkę ale nie mam już kiedy ....... to jakiś koszmar doba jest za krótka Ja zaraz jade do pani doktor ( Karo ma potworne robale :crazyeye: i pedze jak najszybciej po tabletki ), to zapytam o cene za sterylke kocicy. Z terminem nie ma sie co martwic. Ona sterylki i dluzsze zabiegi robi zawsze ok. 18-tej, jak juz gabinet zamyka. Quote
Jaaga Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Lolka, zmieniaj migiem tytuł! Pipi jedzie własnie do swojego super domu :multi::multi::multi:. Tacy kochani ludzie rzadko sie trafiają i miała Pipulina ogromne szczęście :razz:. Dane z umów adopcyjnych prześlę Ci na PW, tylko teraz mam troche pracy, więc dam radę później. Quote
magda z. Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 o rany!!!!!! ale fajnie:multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts