rufusowa Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 jaka ekspresowa adopcja! Ciotki tak ją chwaliłyście, ze w końcu ktos się na dziewczynce poznał :loveu: oby wszystko było jak najlepiej a tymczasem czekamy na wieści Quote
silke Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 No i jak się ta mała czarna zaraza ma? :evil_lol: Mam nadzieję, że wszystko ok! Quote
maciaszek Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 silke napisał(a):No i jak się ta mała czarna zaraza ma? :evil_lol: Mam nadzieję, że wszystko ok!No właśnie... Też mam nadzieję, że wszystko ok. Quote
vena&vivi Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Co ja czytam, mała ma domek???? :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: czekamy na wieści :) Quote
kuba123 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 wieści brak czyżby Bluśka się zagalopowała i zeżarła całą nową rodzinkę:evil_lol: Quote
dobermanica1987 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 chyba im zezarla kalel z netu tak jak mi z telefonu i czajnika:evil_lol: Quote
silke Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Blu, ty już lepiej nic nie zżeraj... :p Może jednak ktoś ma jakieś wiadomości? Quote
Glutofia Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ja mam wieści.Zadzwoniłam spytałam o psa a pani do mnie :" jesu jaka ona fajna, jaka fajna!!" Bluśka w ogóle za nami nie piszczała generalnie miała gdzieś ze ją zostawiliśmy.Czuje sie w nowym domu dobrze. Nic im nie zjadła i nic nie pogryzła:crazyeye: moze dlatego ze nie zostaje sama. Pytałam czy są wojny w domu o to z kim ma spać ale pani mówi ze nie ma bo Bluśka łazi, trochę pośpi z dziećm,i troszkę do panstwa przyjdzie się przytulić. Wczoraj dostała kość wędzoną podobno cały dzien nie było psa w domu bo tą kość męczyła. Ogólnie pani mówi ze Blunia jest przefajna i przekochana tylko śmieci zbiera kupili kaganiec ale jamniczyca stanowczo przeciw niemu protestuje nie chce w kagancu chodzić hehehehe. REASUMUJĄC U BLUSI WSZYSKO OK! Quote
rufusowa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 czyli wieści jak najbardziej dobre a relacje poprawne :p Quote
silke Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Uff. Kamień z serca. To jeszcze fotki by się przydały. Tak fajnie było patrzeć na te czarną mordę :loveu:. Quote
maciaszek Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Super wieści. Teraz to już się cieszę po całości :multi: :multi: :multi:. Quote
dobermanica1987 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 no to sie ciesze ze jak narazie Blu jest grzeczna;-)tak trzymaj Kochana:loveu: Quote
Recommended Posts